Clostilbegyt a jeho vplyv na viacpočetné tehotenstvo
Žienky ktorá ste brala tento liek, máte dvojčatá ?
@lenka13332 nie, tento liek moze sposobit viacpocetne tehotentvo, ale mala pravdepodobnost 🙂 Skor vam to moze pomoct k vytuzenemu babatku... ak aj by ste mali 2-3 folikuly, urcite do toho chodte ... ja som tak mala 3 dominantne folikuly, lekarka mi povedala, ze moze sa to stat ale pravdepodobnost je mala, ze skor je vyssia sanca na otehotnenie. Vela zien napriklad vobec neotehotnelo ani tak... a nam sa podarilo 🥰 Tak drzim palce!!
@lenka13332 nie, tento liek moze sposobit viacpocetne tehotentvo, ale mala pravdepodobnost 🙂 Skor vam to moze pomoct k vytuzenemu babatku... ak aj by ste mali 2-3 folikuly, urcite do toho chodte ... ja som tak mala 3 dominantne folikuly, lekarka mi povedala, ze moze sa to stat ale pravdepodobnost je mala, ze skor je vyssia sanca na otehotnenie. Vela zien napriklad vobec neotehotnelo ani tak... a nam sa podarilo 🥰 Tak drzim palce!!
@anonym_fa5585 podarilo sa vám v prvom cykle s týmto liekom ?☺️
@anonym_fa5585 podarilo sa vám v prvom cykle s týmto liekom ?☺️
@lenka13332 ja osobne som nemala ziadnu reakciu ma clostil, ale letrozol. No je to v podstate to iste 🙂 len na niektoru zenu inac funguju lienky, niektorej pomoze clostil, niektorej letrozol a niektorej zial nepomahaju 😏 A ano na prvy cyklus prve tehotenstvo a druhe tehostenstvo na 3ti pokus 😉

@lenka13332 zabral a nemám dvojčatá