icon

Clostilbegyt a ovulácia

katinka4
29. máj 2013

Ahojte , chcem sa opýtať vás všetkých čo užívate alebo ste užívali Clostilbegyt ktorý DC vám prišla ovulácia . Ja ho beriem 1 cyklus z dôvodu predošlých anovulačných cyklov a to od 5.-9. DC 1 tbl. denne. Aké ste mali príznaky a ako dlho trvali?

enia74
10. júl 2015

@koka231 ak by mala, tak chod k nej pred dovolenkou a snad ju nejaky lekar zaskakuje a nech sa s nim hododne aby ti pichol pregnyl.. alebo ti ho moze pichnut aj ina sestricka, len nech ti da na neho recept a povie ti kedy si ho mas dat pichnut.

zabudnuta
10. júl 2015

@enia74 prepac ze sa tak blbo pytam ale k comu je pregnyl?
ja ,,nastupujem,, na clostyl od augusta,

koka231
10. júl 2015

@enia74 no budem to takto riesit pojdem za nim aj tak nech mi vypise papiere do centra a odrazu nech ma kukne kde bude ovu ...mam inak aj kamosku co je zdravotna sestra takze aj ta by mi to mohla pichnut cez vykend alebo pojdem na pohotovost si to dat pichnut ak mi to da dr

enia74
10. júl 2015

@zabudnuta aby folikula praskla a pustila vajicko k oplodneniu

zabudnuta
10. júl 2015

@enia74 tak by bolo lepsie keby si to vypytam aj ja?

dolorres
12. júl 2015

@zabudnuta nie ale odvtedy som ani u gyn.nebola a nejak som sa z.toho prehnaneho snazenia chvalabohu zbavila....iba aby si ma.spravne pochopila babo nadalej chceme len to teraz nechavame na nahodu nakolko sme.obaja zdravi....ten pregn zevraj dopomaha dozretiu vajicka resp.zaruci dozretie a neviem ci.aj stenu.maternice nejak neupravy.aby sa.tam zachytilo...len ja.som.potom.mala.krce a.potom.som mala sfucane brucho jak v 5mes a nic nezabralo...ale.co.som tu citala tak.vela babam na.prvy sup...takze neviem asi.o stasti je.to

zabudnuta
12. júl 2015

@dolorres dakujem za nazor

koka231
15. júl 2015

ahojte
som 8dc a citim bolest zasa pravej strany ako ovu bolest je to normalne takto skoro ci to moze byt este clostylom au normalne to boli az do krcu picha zajtra budem 9dc chcela by som ist k dr nech ma kukne ze na ktorej strane dozrieva folik a ci vlastne dozrieva ale asi to bude zasa prava strana (3x) po sebe je to normalne? ci nemam ist k dr tak skoro

zabudnuta
15. júl 2015

@koka231 ahoj moje ja by som pre istotu isla,,,radsej viackrat ako presvihnut alebo nieco zanedbat

koka231
15. júl 2015

@zabudnuta mne to je uz az blbe chodim tam ako na hodiny klavira len neviem ci to nebude este skoro na 9dc sice minule som bola na 10dc a uz bolo vidiet folikuly teda nieco tmavsie videl na obrazovke asi to bolo to

zabudnuta
16. júl 2015

@koka231 kasli na to, viem co myslis ale blbe neblbe chceme miminko a on je tu pre teba nie ty pre neho 🙂 sup za nim povedz ze mas take a take pocity a nech to skontroluje 🙂 ja som mala takeho gyndosa ze sa tvaril ako keby otravujem ,,,teraz mam noveho a som spokojna

ivana85
16. júl 2015

Ja som uzivala len jeden cyklus a to od 3DC do 7DC a ovulacia prišla na17 DC a vten den ma poriadne večer pichalo podbrušku a na druhý den to skoncila a skončilo to štastne som tehotna

lucka1987
16. júl 2015

@koka231 😀 😀 posledne dva mesiace som bola u gyn dokopy 6 krat a zajtra idem siedmy 😀

koka231
16. júl 2015

@zabudnuta aaa presne tak 🙂 uz som aj volala sestricke ze dojdem tak ma bude ocakavat 🙂
som sice len 9dc ale ta bolest ma zmiatla na 8dc

zabudnuta
16. júl 2015

@koka231 dobre si urobila!

koka231
16. júl 2015

@zabudnuta len dufam ze tam nieco uz bude vidiet a dufam ze sa to tvori na lavej strane lebo ak by to bolo zasa na pravej tak ma uz fakt porazi

juliett99
16. júl 2015

babule ako dlho uzivate clostik?? Viete mi poradit ako dlho sa ma uzivat?? citala som ze 3 mesiace a potom pauza a niekto zas tvrdi ze moze sa uzivat aj 6 mesiacov..
Ja som teraz uz treti cyklus

zabudnuta
16. júl 2015

@koka231 zakon schválnosti do kelu. Mne sa ale tiez zda ze sommala 3x po sebe na lavej

koka231
16. júl 2015

@zabudnuta tak to ozaj ako zakon schvalnosti ked cakam ze uz bude na lavej ze je sanca tak stale to pokazi ta prava strana stale rozmyslam ci mam dr povedat nech mi vypise aj papiere do centra uz minule chcel ale ja som chcela este pockat no lenze ak mi potvrdi ze zasa je na pravej tak si uz dam tie papiere vypisat

zabudnuta
16. júl 2015

@koka231 urob ako citis. Skus mozno pockat este august a uvidis. Ci to je dlho?

zabudnuta
16. júl 2015

@koka231 ja inak teraz nabehnem na clostyl v auguste

koka231
16. júl 2015

@zabudnuta no ved ja este ani sama neviem ze co chcem ci ist alebo pockat ale zasa uz dokedy mam cakat uz som sa dost nacakala za tie roky .....ten clostyl je super si myslim ja som mala po nom taaaaaku silnu ovu som mislela ze odpadnem od bolesti neskutocna bolest uz davno som nemala taku a teraz mrchu som mala 3dni som krvacala a koniec potom uz len spinenie asi 1den

zabudnuta
16. júl 2015

@koka231 a co hovori tvoj chlap?

koka231
16. júl 2015

@zabudnuta moj chlap sa nevyjadruje ja sa musim rozhodnut lebo keby mam cakat na neho tak asi dieta nebudeme mat vobec proste sa nechce o tom rozpravat

lucka1987
16. júl 2015

@zabudnuta aj ja by som mala nan v auguste nabiehat... ak zajtra bude na sone dobry vysledok a pride mi msnacas tak cca o 3 tyzdne by som mala nan nabehnut 😉

lucka1987
16. júl 2015

@juliett99 lekar ti neurcil davkovanie ? kazda to mame inak urcene .. a mal by sa brat maximalne 3 krat za zivot, nakolko je rakovinotvorny ..
ale napr v caroch citavam na strankach ze sa moze max 3 mesiace za sebou brat a potom pauza aspon mesiac

lucka1987
16. júl 2015

@soldi by sa k tomu vedela vyjadrit 😉 kuk vyssie prispevok 😉

zabudnuta
16. júl 2015

@koka231 fiha ty chlapi..... Su asi vsetci rovnaky.... Posluchni co ti hovkri tvoj 6. Zmysel 🙂
@lucka1987 tiez som o tom citala a pocula kadejake strasiaky.aj sa bojim. A som zvedava co pomoze...

dzanem
16. júl 2015

Ahojte,prvy cyklus za mnou,zajtra mam dostat ms,test negativny,bolesti brucha takze sa nezadarilo,folik som mala 30 mm

ivushka14
1. aug 2015

@enife ahoj.. viem ze asi trosku neskoro ale neostal ti este clostilbegyt 🙂 ak ano vzala by som.. chybaju mi tri tabletky... ale vezmem cele balenie 😅
dakujem