Clostilbegyt a ovulácia
Ahojte , chcem sa opýtať vás všetkých čo užívate alebo ste užívali Clostilbegyt ktorý DC vám prišla ovulácia . Ja ho beriem 1 cyklus z dôvodu predošlých anovulačných cyklov a to od 5.-9. DC 1 tbl. denne. Aké ste mali príznaky a ako dlho trvali?
@zabudnuta nie ale odvtedy som ani u gyn.nebola a nejak som sa z.toho prehnaneho snazenia chvalabohu zbavila....iba aby si ma.spravne pochopila babo nadalej chceme len to teraz nechavame na nahodu nakolko sme.obaja zdravi....ten pregn zevraj dopomaha dozretiu vajicka resp.zaruci dozretie a neviem ci.aj stenu.maternice nejak neupravy.aby sa.tam zachytilo...len ja.som.potom.mala.krce a.potom.som mala sfucane brucho jak v 5mes a nic nezabralo...ale.co.som tu citala tak.vela babam na.prvy sup...takze neviem asi.o stasti je.to
ahojte
som 8dc a citim bolest zasa pravej strany ako ovu bolest je to normalne takto skoro ci to moze byt este clostylom au normalne to boli az do krcu picha zajtra budem 9dc chcela by som ist k dr nech ma kukne ze na ktorej strane dozrieva folik a ci vlastne dozrieva ale asi to bude zasa prava strana (3x) po sebe je to normalne? ci nemam ist k dr tak skoro
Ja som uzivala len jeden cyklus a to od 3DC do 7DC a ovulacia prišla na17 DC a vten den ma poriadne večer pichalo podbrušku a na druhý den to skoncila a skončilo to štastne som tehotna
@zabudnuta tak to ozaj ako zakon schvalnosti ked cakam ze uz bude na lavej ze je sanca tak stale to pokazi ta prava strana stale rozmyslam ci mam dr povedat nech mi vypise aj papiere do centra uz minule chcel ale ja som chcela este pockat no lenze ak mi potvrdi ze zasa je na pravej tak si uz dam tie papiere vypisat
@zabudnuta no ved ja este ani sama neviem ze co chcem ci ist alebo pockat ale zasa uz dokedy mam cakat uz som sa dost nacakala za tie roky .....ten clostyl je super si myslim ja som mala po nom taaaaaku silnu ovu som mislela ze odpadnem od bolesti neskutocna bolest uz davno som nemala taku a teraz mrchu som mala 3dni som krvacala a koniec potom uz len spinenie asi 1den
Ahojte,prvy cyklus za mnou,zajtra mam dostat ms,test negativny,bolesti brucha takze sa nezadarilo,folik som mala 30 mm

@koka231 ak by mala, tak chod k nej pred dovolenkou a snad ju nejaky lekar zaskakuje a nech sa s nim hododne aby ti pichol pregnyl.. alebo ti ho moze pichnut aj ina sestricka, len nech ti da na neho recept a povie ti kedy si ho mas dat pichnut.