Clostilgebyt a žiadne zmeny
Tento cyklus som začala užívať 1 tabletu clostilgebyt. 5-9dc. Dnes beriem poslednú..a necítim nič. Žiadne vedľajšie účinky... každá písala že bolesť podruska a podobne. Alebo je ešte skoro ? Zajtra si chcem začať robiť aj ovu test.v pondelok idem na folikumetriu.
Nemáš pri tom cítiť absolútne nič. U niektorých žien je po clostile bolestivá ovulacia, ale to tak v ten 1 deň. Nesleduj sa natoľko.
@veronikaszabova
@bolarazjedna ďakujem. Snažím sa nato nemyslieť.. celý deň v práci ani nemám čas. Nápadne má to tak večer až že či je to všetko v poriadku. Robila som si aj test..tak druhá čiarka je už pekne silná ..ale ešte jej chýba.
@maja367 ja som nemala nič tiež, len pocit extrémnej suchosti 😬 bolo to dosť nepríjemné. Ale bolenie brucha a podobne vôbec. A zabral na prvý krát 😁
@azurova99
@marvin1234 super ..ja nič necítim ovu ešte nebola. Zajtra folikumetria..som zvedavá čo sa dozviem.
Hádam ovu prebehne úspešne 🙏
@maja367 držím palce 🙂 ináč mne folikuly nesledoval, ale robila som si ovu testy a merala BT a ani podľa jedného ovulácia nebola 😀 no a tej neprebehnutej ovu akurát ide prvý zub, takže vždy je šanca 🙂
@marvin1234 wau paráda....tak dr nakoniec že žiadna ovulácia 😔 dnes som 13 DC a zvyknem mám cca 30-31 cyklus.
Tak keď nič nevidela ..pochybujem že sa tento mesiac čosi zmení.

@maja367 tiez som nemala ziadne "priznaky"