icon

Clostillbegyt po druhýkrát

queen16
20. nov 2020

Máte skúsenosti komu pomohol?

jaruska_12
20. nov 2020

@queen16 mne zatiaľ nie, ďalší cyklus budem brať opäť ale už si odsledujem ovu testami. My sa snažíme rok by koľko?

queen16
autor
20. nov 2020

@jaruska_12 pol roka od potratu (MA)

queen16
autor
20. nov 2020

@jaruska_12 ja ho tiez teraz beriem druhy cyklus tak uvidime viem presne kedy mam ovulku lebo mam strasne bolesti.. ale mam male folikuly a nedozrievaju mi vajicka

jaruska_12
20. nov 2020

@queen16 ja som rok od potratu. K tomu mám pcos tak nie je sa čím chváliť ja som svoju ovulku nevedela odsledovať tak skúšam ďalší cyklus testy snáď aspoň takto zistím

queen16
autor
21. nov 2020

@jaruska_12 držím palce

jaruska_12
21. nov 2020

@queen16 ďakujem, nápodobne snáď ešte tento rok sa nám zadarí 🤗

queen16
autor
21. nov 2020

@jaruska_12 aaaamen🙏🏻

adka998
30. nov 2020

@jaruska_12 ahoj ja mám tiež PCOS a anovulacne cykly. Dnes som bola na folikulometrii a od 3-7 dňa cyklu som brala clostilbegyt a dnes mi mal podľa potreby pichnúť injekciu ale na sone zistil že nie je treba. Folikul praskol sám a som neskutočne prekvapená že to vyšlo lebo som tomu vôbec neverila keďže som doteraz ovulaciu nemala. Takze nám teraz kázal len sa snažiť a dúfam že to vyjde 😊 držím palce nech to vyjde. Tiež mi povedal že to skúsime len 3x. Druhý krát (ak sa teda nezadari) tak že to vyskusame len s liekmi bez folikulometrie keďže sú sviatky a tretí pokus v januári tak uvidíme 😊 potom sa vraj ďalej rieši priechodnosť čo mi kamoska povedala že ju doktor poslal do CAR a je to dosť finančne náročné tak som tiež z toho nervózna 🥺

adka998
30. nov 2020

@jaruska_12 držím palce 😊❤️

jaruska_12
1. dec 2020

@adka998 držím ti s celého 💗 palce ja som mala mesiac pauzu od všetkého a akurát dnes začínam brať clostylbegyt mám nakúpené aj ovu testy snáď sa konečne po roku zadarí lebo už ani neviem čo si myslieť v auguste 2019 sa zadarilo ani nevieme ako a teraz nie a nie 🙄😔 máš pravidelný cyklus?

adka998
1. dec 2020

@jaruska_12 aj ja ti držím palce nech už sa to konečne podarí 😊❤️ Nie nemám pravidelne akože niekedy sa trafím že mám raz do mesiaca ale nie sú pravidelne teraz naposledy som mala až na 64 deň cyklu menzes a keď prišli konečne, tak sme to začali riešiť hneď tým clostilbegytom a naozaj ma neskutočne prekvapilo že sa mi vytvorili folikuly a sám praskol 😊 takú správu som vôbec ani len nečakala keď som tam išla tak uvidíme o 2 týždne či sme sa dostatočne snažili 😂