Čo by mal respektíve nemal muž robiť pred splodením bábätka
Zdravim konici,
snazime sa o babetko uz vyse roka a nedari sa. Problem je,ze chodim na tyzdnovky mimo milej a tazko je sa trafit do ovulacie. Vidime sa iba cez vikendy.Tak chceme kupit test ovulacie. Viem,ze je to nejaky mikroskop, co zo slin vie urcit, ci zena ovuluje. Ma s tym niekto skusenost?
Dalsia otazka moze byt onanovanie pred aktom problem? Proste ked den pred sulozou som mohol masturbovat a nemusim mat dostatok spermii na oplodenie?Vdaka za kazdu radu.
Pekny den, Andy
@martin_76 on ma ale (podla minulych diskusii) vyrazne starsiu partnerku, (úpisal v diskusiach, ze 50)tam to bez nejakeho systematickeho pristupu a mozno aj pomoci lekara vyzara ozaj na zazrak. takze ak dieta seriozne chcu, treba to riesit uz aj a hned. ano, je to mozne - Janet Jackson, Adriana Sklenarikova - len tie to urcite rok nenechavali na to, ze mozno sa trafime ...
Už dlhšiu dobu sa snažime z priateľom o bábätko. Nejaké účinné rady,alebo niečo pod...poprosim poradiť 😉 nemame 15 a hlupe komenty si nechajte !
ach jaj...túto stránku by mali zrušiť lebo čím ďalej tým viac slovenskej sprostosti sa tu hromadí :D
@marlenka222 myslim, ze jeho otazky su na mieste.
@taily30 hej ked priatelka ma 50+, citi sa zrejme na 20+. ;) navyse diskusia je tu uz vyse pomaly 2 mesiacov a riesi tu x ludi x dalsich tem. Nechapem na co si ma oznacila.
@marlenka222 v prispevku som vek nikde nevidela a co vidim 3.6. to napisal. ocividne ho nesledujem ako niektore 😉 netreba sa hned urazat, nevedel, opytal sa a bol vysmiaty, to sa mi nezda ok. len tolko

@andy220
To či onanuješ často, alebo vôbec, to nerieš.
To maximálne tak ovplyvní, či to bude dcéra, alebo chalan (čím čerstvejšie tým viac chalan, samozrejme to automaticky neznamená istotu. Nejaká zablúdená, postaršia môže byť tá, čo bude víťazom plaveckej súťaže na dlhú trať)
Potom o tom rozhoduje či je to na začiatku, alebo konci ovulačného obdobia (začiatkom dievča, ku koncu chalan)
No u Teba ide o to či ich máš dosť životaschopných (jasné spermiogram, ale vieš si to pozrieť aj sám, postačí hocijaký kvalitnejší mikroskop alebo ten do USBéčka za cca 10€ -zväčšenie cca 150-200x. Ideálne všetky spermie vrtia chvostíkmi. Treba to pozrieť tak do dvoch až piatich minút, potom rýchlo zomierajú) a či sa vôbec triafate do tých cca piatich plodných dní. Ale keď berieme úspešnosť cca 10% tak z 52 týždňov by sa to malo už aspoň 5x podariť. Tak by som už neváhal a navštívil lekára, aj Ty, aj Ona.