icon

Čo mi odporučí gynekológ, keď nemôžem otehotnieť?

luciik2111
2. jún 2023

Prosím Vás,chcem sa informovať..
Dlhodobo sa snažíme o dieťa ,je tomu aj rok a idem o pár dní ku gynekológovi s týmto problemom. Chcem vedieť čo ma čaká,alebo či vôbec niečo podnikne voči tomu ,rok mi príde už dlhá doba a naozaj by sme dieťatko chceli..
Teraz som bola aj na krvných testoch, všetko v poriadku

x_mery_x
•
2. jún 2023

@luciik2111 ja som bola po troch mesiacoch, on ze to je malo, potom po roku som bola a on ze az nabuduci rok, a tak som si nasadila sama prirodne bylinky na pocatie a po troch cykloch sa nam podarilo aj vsetky recenzie co som citala, tak tam baby pisali , ze na treti cyklus im to vyslo. 🙂

ninka99865
•
2. jún 2023

Na preventivke ti nič nezistí. Pýtať výmenné lístky na endo, hemato, repro Imuno, hyfosy, muž soermiogram - vytery.
Tebe vie tvoj Gyn spraviť hormonálny profil.

jj298
•
2. jún 2023

@luciik2111 moj gynekolog neurobil vobec nic po roku. Odpalkoval ma, ze kedze som uzivala antiku je to normalne. Riesila som si to sama.

bejka90
•
2. jún 2023

Moj povedal ze ma moze poslat na laparo pozriet prichodnost vajcovodov...este ani folikulometriu mi nechcek urobit aspon 1 cyklus... zobrala som kartu k inemu a kym som sa dostala k novemu bola som tehotna :D

1didiana1
•
2. jún 2023

niektori odporucaju aj femibion napriklad, ale ci realne k niecomu pomaha, tak to neviem, ja osobne s nim skusenost nemam. ale aj tak ti vacsina gynekolov asi povie, ze na to treba cas a stale skusat, skusat, skusat.

barju
•
2. jún 2023

@luciik2111 ja som bola na preventívne po 3 mesiacoch snaženia a hneď mi odporučila yarillo programetique a že keď sa nebude pol roka dariť,máme ísť rovno do car že tam sú na to špecializovaní,tak sme šli.

certica22
•
2. jún 2023

@x_mery_x aké bylinky?

x_mery_x
•
2. jún 2023

@certica22 tuto kuru som brala, je aj pre muzov, moj pil len caj https://serafinbyliny.sk/produkt/pocatie_676

certica22
•
5. jún 2023

@x_mery_x ďakujem 😉