icon

Čo používať na zvlhčenie pri snahe o dieťa?

22. jan 2025

Baby čo používate na zvlhčenie pri snahe o dieťa ? Čítala som že sliny môžu zabíjať spermie ?

pluss
22. jan 2025

No žeby lubrikant?

stanulienkat
22. jan 2025

Si si ista, ze pri tejto otazke a tvrdeni o slinach, si mentalne zrela na dieta??

autor
22. jan 2025

@pluss lubrikant pôsobí spermicidne

autor
22. jan 2025
adka176
22. jan 2025

Ak nie si sama dostatočne vlhká, tak potom ťa nevzrušuje a to je dosť blbé....mať intímny styk s niekým pri kom nie som vlhká to si neviem predstaviť...

gribka1
22. jan 2025

Si sa zvlhčovala so slinami?

pluss
22. jan 2025

Autorka existujú lubrikanty určené na podporu počatia

autor
22. jan 2025

Lubrikanty

Niektoré lubrikanty môžu ovplyvniť pohyblivosť a životaschopnosť spermií:
• Spermicídne lubrikanty: Obsahujú látky, ktoré priamo ničia spermie, čím znižujú ich schopnosť oplodniť vajíčko.
• Bežné lubrikanty (bez spermicídneho účinku): Môžu obsahovať látky (napr. glycerín, parabény), ktoré negatívne ovplyvňujú pohyblivosť spermií a ich životnosť, najmä ak majú nesprávne pH alebo osmolalitu.
Sliny

Sliny vo všeobecnosti:
• Mierne znižujú pohyblivosť spermií, pretože obsahujú enzýmy (napr. amylázu) a môžu mať nevhodné pH.
• Sliny však zvyčajne nezničia všetky spermie, takže ich vplyv na plodnosť je obmedzený. Pri pokuse o otehotnenie je však lepšie vyhnúť sa používaniu slín ako lubrikantu.

autor
22. jan 2025

@adka176 ja mám problém s tvorbou hlienu muž ma samozrejme vzrušuje

autor
22. jan 2025

@gribka1 áno

tilly
22. jan 2025

Kokosový olej

pluss
22. jan 2025

Ja nepotrebujem skopírovať text....vygoogli lubrikant o ktorom ti píšem

autor
22. jan 2025

@tilly ďakujem skúsim ☺️

adka3321
22. jan 2025

pozri tento gel

adka3321
Autor odpoveď zmazal
sagitar
22. jan 2025

Su lubrikanty na podporu pocatia staci googlit. Bud vyssie spomenuty Conceive plus, alebo napr. Babystart FertilSafe PLUS.