Čo robiť, aby semeno ostalo vo mne?
chcela by som sa spitat ako je mozne ze pri pohlavnom styku vzdy zomna to semeno vytecie...neviete niekto poradit aby to zostalo vomne?Ďakujem
gravitacia moja, gravitacia :D
Daj si štupel 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 yeaaaaaaah
Tiez radim okamzite zdvihnut nohy, kludne aj na x minut 🙂 to su ale zaujimave otazky..
vypit a nevytecie 🙂
jezisi.....moja fantazia dostala na frak.
myslim, ze dadka118 chce otehotniet, takze pitie jej asi problem uplne nevyriesi 🙂
pravda je ta, ze gravitacia je niekedy svina a tiez si pamatam na zdvihnute nohy po styku, kedze sme sa snazili o babo viac ako rok... dobra rada, dadka, vykasli sa na stojky aj sviecky a uzivaj si... nakoniec som otehotnela, aj ked som nechala gravitaciu posobit tak ako sa ma 🙂
zmeň starému životosprávu bude mať hustejšie 🙂
Neboj sa, do maternice sa aj tak dostane tolko co bohato staci na otehotnenie (pokial teda chces). Ale mozes skusit podlozit panvu vankusom.
zabetónovať...A už nikdy nič nevytečie... 😉 Bože, jak som sa pobavila pred spaním.... 😉
myslim, ze vsetky dobre rady uz boli napisane... 😀 😀 😀
jééééj, ďalšia 😀 😀 😀
A dalsia tvoja teme bude ... Ako babetka prichadzaju na svet? 😀
myslim, ze sa pomaly naskyta otazka, ci nebude v tomto pripade vhodnejsia antikoncepcia... 😅
@ba80 hmmm, len či už nie je neskoro? https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/jedna-silna-ciarka-na-teste-druha-slaba-som-tehotna/

😀 😀 😀 😀 😀 toto snad ani nie je pravda 😀 😀 😀
skus urobit sviecku a zostat tak,co najdlhsie, zarucene nic nevytecie 😀 😀 😀