icon

Čo robiť, keď menzes mešká a test je negatívny?

22. máj 2025

Ahojte. Už som 46 DC dnes a menzes nikde. Testy negativne 😭 Inak mávam cyklus vždy 34 dní a teraz zasa až takto mešká. Keby aspon príde menzes aby bola nejaká šanca. Snažíme sa 4 mesiace. Ja užívam všetky možné doplnky. Femibion 1, Inofolic combi premium, macu, vceliu materskú kašičku, vitamín D, zinok, vitamín B12, kvapky Femi magnézium a ešte som aj kúpila lubrikant na podporu spermií. A nič testy snehobiele. Deti už mám tak neviem prečo to nejde. Mám čoskoro 29 rokov. Čo ešte skúsiť ?

Strana
z2
marryliese
22. máj 2025

Prepáč ale toto je akože veľa. Zúfať tu lebo si chcela byť tehotná na prijímaní 🤦🏻🤦🏻🤦🏻 zájdi k psychologovi lebo upínaš sa na takpovediac hovadiny. Potom vidíš že si tehotná aj keď nie si. Určite by som nevykrikovala že som keď ani poriadne nemám istotu 🤦🏻 venuj sa deťom čo máš a ostatné nechaj na Boha. Lebo to, že niečo veľmi chceš neznamená že ti to bude dopriate.

evcagabi
22. máj 2025

Skus sa dat do kludu 🤷‍♀️

autor
22. máj 2025

Cítim teraz také prázdno a stále nechápem ako som mohla vidieť,že je pozitívny keď vôbec nebol. To ma desí najviac.

sisska96
22. máj 2025

4 mesiace je nič..... keby si hovorila 4 roky..... no to je už dlhá doba

sisska96
22. máj 2025

Inak už máš deti, tak čo tu robíš drámu

tim23
22. máj 2025

Podľa mňa berieš priveľa vitamínov zbytočne. Vysaď vitamíny (ja som brala len inofolic), počas plodných dní si daj s mužom pohár vínka a pomilujte sa. Nerob to nasilu aby šup šup bolo dieťa.

jeennyv
22. máj 2025

Beries toho vela, aj doplnky a vitaminy mozu skodit..sa necuduj, ze mas zblbnuty cyklus plus psychika…prestan vsetko brat, upokoj sa a uvidis…

autor
22. máj 2025

😢

nika_val
23. máj 2025

Ako si mohla vidieť že je pozitívny ? Odpoveď je PSYCHIKA
ja som jeden cyklus raz tak prehrotila že som si tak vsugerovala príznaky, bola som na 100% presvedčená že to vyšlo až kým sa nedostavila ms a ja som si uvedomila že ak takto budem pokračovať zbláznim sa
Ono to nie je sranda ale psychika ženy je pri snažení sa fakt labilná a je dôležité to nehrotiť

michicka
23. máj 2025

Mám tiež pred 29, do roka som nic neriešila po roku som šla k doktorke 🙂 do 35ky treba skúšať aspoň rok….ak ti na tom veľmi záleží vyskúšaj stm metódu / meranie bazalnej teploty, sledovanie cer.hlienu…. Aspoň orientačne ta to minimálne trafí do najplodnejších dni… pri 35 dnovom cykle by som povedala že bude ovu niekde od 19-23 dna…a to že mešká ms a je dlhy cyklus nemôžu spôsobiť aj tie všetky doplnky ktoré berieš? Pripadne nemáš zistené pcos?

mishka81
23. máj 2025

Ked vidim tie tvoje odpovede, tak naozaj smer psycholog. Potrebujes sa niekomu studovanemu vyrozpravat, lebo taketo cirkusy (a to uz aj deti mas) nie su v poriadku. Len preto ze ty chces a sa na to upnes a potom ti je luto a mas prazdno. Objednaj sa k psychologovi.

michicka
23. máj 2025
@mishka81

Ked vidim tie tvoje odpovede, tak naozaj smer psycholog. Potrebujes sa niekomu studovanemu vyrozpravat, lebo taketo cirkusy (a to uz aj deti mas) nie su v poriadku. Len preto ze ty chces a sa na to upnes a potom ti je luto a mas prazdno. Objednaj sa k psychologovi.

@mishka81 hlavne to že skúšajú len 4 mesiace 🫣 nám sa nedarilo rok tak som začala riešiť ale do roka nechápem načo sa niekto tak stresuje

bambieblue
23. máj 2025
@lucia147852

Ty potrebuješ navštíviť prvorade psychológa

@lucia147852 ona potrebuje skôr psychiatra a lieky od neho prvorade

sisska96
23. máj 2025

Najviac sa smejem že doplnky vitamíny + lubrikant na podporu spermií 😂

babu28
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2