icon

Čo robiť pri anovulačnom cykle?

30. apr 2025

Ahojte. Čo robiť pri anovulacnom cykle ? Zatiaľ vyzerá, že je anovulacny. Treba navštíviť gynekológa? Kedy príde menzes? Ďakujem za vaše skusenosti

Čo robiť pri anovulačnom cykle?
magic08
30. apr 2025

spravidla ma niekolkokrat rocne kazda zena anovulačny cyklus... no ak sa to deje kazdy mesiac, treba doplnit chybajuce hormony a navstivit dr. Ak je toto iba tento cyklus, tak sa nic nedeje.

autor
30. apr 2025
@magic08

spravidla ma niekolkokrat rocne kazda zena anovulačny cyklus... no ak sa to deje kazdy mesiac, treba doplnit chybajuce hormony a navstivit dr. Ak je toto iba tento cyklus, tak sa nic nedeje.

@magic08 asi už v tomto cykle je márne čakať na ovulaciu že ? Meriam druhý mesiac a toto bol ten minulomesacný.

magic08
30. apr 2025

nikdy to nie je marne. Si len 24 dc, ja som napr. mavala ovulaciu az okolo 18-20 dc, ciže kludne este moze prist. No počkala by som max do cca 45-50 dni a sla na injekciu k dr.

veselo_neveselo
30. apr 2025

A co ten 21 DC? To by vyzeralo, skoda ze si nedala ziadny CM. Mne sa zda, ze FF je zmateny, ked sa mu nedavaju konzistentne info o CM. Ze raz ano, raz nie. Pockaj este par dni, ak si spomenies zaznamenaj aj CM a uvidis.

Robit nemusis nic, ak by ti dlho (2 tyzdne) meskal menzes, sprav si test, a objednaj sa k doktorovi.

autor
30. apr 2025

Ja som sama zmätená z toho hlienu. Ťažko sa mi to pozoruje. Ale ano aj ten 21DC som mala pocit taký akokeby mokrá. Ale ten taký naťahovaci hlien nemám nikdy. Naozaj neviem prečo.

magic08
30. apr 2025

nemusis mat, staci ze je hlien vodnaty. Nie kazda zena ma taky hlien, ze ho vie zodppovedne odpozorovať.
Ked tak sledujem ten graf podrobnejsie, tak si myslim, ze ak by ti zajtra este stupla teplota a dalsie dni by sa aspon drzala, tak by ti FF mohol vyznačiť ovu na 21 DC