Čo vám pomohlo otehotnieť?
Ahojte,čo ste brali pred otehotnením resp.čo Vám pomohlo ?
@anonym_autor skús sex s mužom 😀
Po 10 mesiacoch snaženia som otehotnela a žiaľ potratila v 6 tyždni. Ale potom takmer hneď sa podarilo a som v 5. mesiaci.
@anonym_autor prvý syn sme nebrali žiadne vitamíny a po roku po vyšetreniach sme mali jeden cyklus clostylbegit a utrogestan a podarilo sa a druhé sa podarilo hneď po 2 mesiacoch bránia inofolic a folandrol 😁 keby som bola múdrejšia aj prvý raz pôjdem najprv do vitamínov
@anonym_autor skús sex s mužom 😀
@anonym_85087b Presne toto aj mne napadlo 🤣🤣🤣
@autorka, ak sa vam nedari, kazdy to ma inak, radsej k doktorovi, u kazdej to moze byt ina pricina.
Mne pomohli ovulacne testy. Ja som si stale myslela ze mam ovulaciu na 14 den. No kvoli testom som prisla na to ze ovulujem az na 18.den.
@anonym_autor Pomohlo príliš sa nesnažiť ,ale nechať veciam voľný priebeh .
Mat orgazmus az po orgazme muza.cez plodne dni....2 pokusy oba uspesne...
Mat orgazmus az po orgazme muza.cez plodne dni....2 pokusy oba uspesne...
@anonym_9b8471 blbost na entu.Na otehotnenie nie je potrebny orgasmus
@anonym_8f6168 nuz ja som to tak mala...o prveho sme sa snazili 9 m az ked mi niekto poradil toto ze to lepsie sa vcucnu tie spermie pri tom ako sa stahuje ta maternica...a podarilo sa..pri 2hom sme uz mali len 1 sex a hotovo bolo oplodnene...mozno to nefunguje na kazdeho..u nas ano
@anonym_8f6168 Áno, orgazmus ženy môže pomôcť k otehotneniu, najmä ak ho dosiahne krátko po ejakulácii muža. Počas orgazmu dochádza k sťahom maternice, ktoré pomáhajú spermiám rýchlejšie sa dostať k vajíčku. Je tiež dôležité, aby žena po sexe zostala v kľude ležať, ideálne s vankúšom pod panvou, na približne 15-20 minút, aby spermie nezostali len v pošve.
Sťahy maternice: Orgazmus spôsobuje sťahy maternice, ktoré fungujú ako "pumpa", ktorá pomáha spermiám pri ich ceste k vajíčku.
Ďakujem za názory,snažili sme sa rok aj pól podarilo sa nám to prirodzene s vitamínami, no so zlým koncom..odvtedy sa snažíme ďalej tak ma napadlo či nemáte nejaké rady čo Vám pomohlo a naozaj odpovede ako skúste sex akože wau ďakujem,niektoré ste fakt ohľaduplné k tým druhým ženám hlavne keď neviete čo majú za sebou pevne verím že každá jedna čo tu píše pre rady sex s mužom určite skúšala 🤦🏻♀️ 🙂
Ďakujem za názory,snažili sme sa rok aj pól podarilo sa nám to prirodzene s vitamínami, no so zlým koncom..odvtedy sa snažíme ďalej tak ma napadlo či nemáte nejaké rady čo Vám pomohlo a naozaj odpovede ako skúste sex akože wau ďakujem,niektoré ste fakt ohľaduplné k tým druhým ženám hlavne keď neviete čo majú za sebou pevne verím že každá jedna čo tu píše pre rady sex s mužom určite skúšala 🤦🏻♀️ 🙂
@anonym_autor nevšimajte si to...su ludia ktory si niecim prešli, a su ludia ktory si este nicim neprešli..tiez v jednej diskusi ked som pisala ohladom toho čo preživame boli aj take čo sa ozvali a v podatate pišu ze si prešli tym kamosky, tetky, susedky ale nie oni...čize neriesit 😂 my sme sa snažili 5 rokov po 5 rokoch som konecne otehotnela po letrozole..ale v 6 tt 🖤 potrat..od vtedy presiel presne rok a uz chodime do reprocentra...uz som po 2 iui..čakame čo z toho sa vykluje či niečo či nič potom už len ivf 🥴. Ja mam pco a manzel trosku nejaky parameter horsi v spermiograme ale to az teraz sa mu zhorsil do teraz mal vyborny..vitaminy som vyskusala asi milion rozne od vymyslu sveta nič ani len menstruaciu a ovulaciu sa mi nepodarilo upravit uzivanim vitaminov ..takže u nas cele zle..ale tak keby som bola vtedy rozmysla ako teraz hned by som išla do centra alebo riešila ..drzim vam palce
@anonym_autor nevšimajte si to...su ludia ktory si niecim prešli, a su ludia ktory si este nicim neprešli..tiez v jednej diskusi ked som pisala ohladom toho čo preživame boli aj take čo sa ozvali a v podatate pišu ze si prešli tym kamosky, tetky, susedky ale nie oni...čize neriesit 😂 my sme sa snažili 5 rokov po 5 rokoch som konecne otehotnela po letrozole..ale v 6 tt 🖤 potrat..od vtedy presiel presne rok a uz chodime do reprocentra...uz som po 2 iui..čakame čo z toho sa vykluje či niečo či nič potom už len ivf 🥴. Ja mam pco a manzel trosku nejaky parameter horsi v spermiograme ale to az teraz sa mu zhorsil do teraz mal vyborny..vitaminy som vyskusala asi milion rozne od vymyslu sveta nič ani len menstruaciu a ovulaciu sa mi nepodarilo upravit uzivanim vitaminov ..takže u nas cele zle..ale tak keby som bola vtedy rozmysla ako teraz hned by som išla do centra alebo riešila ..drzim vam palce
@anonym2222 ďakujem pekne a ja Vám tiež,všetko aby dobre dopadlo😊❤️
@anonym_autor Možno sa budete čudovať, ale mne pomohlo pár dní pred ovuláciou som jedla každý deň grep a po ovulácii zasa ananás- výsledok už mám 2,5r.bambulku💖 predtým 2potraty. Pre info grep zvyšuje hlien cez ovulku a ananás pomáha k uhniezdeniu.

@anonym_autor femibion, maca, probiotiká a kedže mam PCOS doktor mi predpísal siofor- metformin a do 2 mesiacov som otehotnela predtým sa pomaly rok nedarilo