Čo vám pomohlo otehotnieť?
Poraďte, máte nejaké rady, čo vám pomohli otehotnieť?! Nedarí sa a nedarí .....
Nám pomohlo, keď sme sa spravili naraz, sťahovanie maternice pri orgazme posunuli hlbšie spermie do maternice 🙂 plus papať avokádo a nemyslieť na otehotnenie :D
Folandrol a inofolic. My sme otehoitneli ja už budem rodit, mam na predaj este folandrol27ks a infofolic17ks ako partnersky balíček za 25 vrátane postovneho🙂
Alchemikovy čaj 🙂
Neviem či je to náhoda ja som začala piť iba alchemilkový čaj tento mesiac a už som tehotná 🙂
Ja som dosť čítala o inofolicu. Teraz beriem 9.deň, tak uvidíme 🙂 držím palce
Ahojte snazil sa tu niekto otehotniet 19 rokov ? Dakujem
My sme dali do spalne kameň ruženín a do mesiaca som otehu po dvoch rokoch snazenia. Neviem ci to bolo tym kamenom, ale myslim ze ma svoje čaro😊
Poliphert a ovulacne testy
Čo vám pomohlo otehotnieť?Snažíme sa 2roky a mám 32dnovy cyklus a 4 dní mam ms.Beriem kyselinu listovu.Mam menšiu cystu ale doktor mi po vyšetrení povedal že cysta sama zmizne a že je neškodná.Dakujeeeeem
Chcem sa pridať k téme. Ties sa snažíme o bábo ale nedarí sa brala som dva mesiace clostibelgit a pichli mi aj pregnil a nič som stoho hotová nebaví ma každý mesiac si robiť tehotenský test. Viete mi prosím niečo poradiť. Ďakujem za každú radu
skuste podla mesiaca pozrite video
@kajuska1601 mozes mi prosím poslať kontakt na bilinkarku?
@tobinko2011 dobry vecer. Ta pani je zo Zemianskej dediny na Orave. Ale cislo uz veru nemam :(

Nám sa podarilo po vyše 2 rokoch. Začala som si merať bazalnu teplotu, píla alchemilku a rebríček a jedla macu. Manžel pil kotvicnik, a bral E, selén, zinok a macu. Po 5 mesiacoch užívania hore uvedeného sme mali //