icon

Čo znamenajú takéto ovulačné testy?

10. dec 2022

Tento cyklus sa testujem prvý krát a zatiaľ mám takéto výsledky? Mám skúsiť iné testy alebo máte niektorá skúsenosti s touto situáciou?

autor
10. dec 2022
zuzkacik4
10. dec 2022

No ze su zatial negativne, testuj dalej..

autor
10. dec 2022

@zuzkacik4 to viem, že sú negatívne ale čo som si zisťovala tak iné ženy majú dve čiarky aj keď veľmi slabé ale majú, ja mám len po jednej tak sa mi to nezdá

zuzkacik4
10. dec 2022

Nemusis mat, zalezi aj aku citlivost maju testy...ja som jeden cyklus mala taketo, druhy zas s dvomi ciarkami...

autor
10. dec 2022

@zuzkacik4 ďakujem, tak mi ostáva dúfať, že čiarka začne silnieť alebo sa aspoň objaví

beatrixx1525
10. dec 2022

Mám doma testy livsane, jeden cyklus som mala od žiadnej čiarky až po dve rovnako silné, ďalší cyklus celý čas slabá čiarka, v deň ovulácie silnejšia ako predtým ale stále nebola rovnaká ako kontrolná. potom už len slabli. Tie isté testy, ten istý spôsob testovania v tie isté časy v obidvoch cykloch, a predsa sa výsledky líšili. Telo nie je stroj a výsledky sa môžu líšiť aj od cyklu k cyklu, nie to ešte od ženy k žene 🙂

autor
10. dec 2022

@beatrixx1525 teraz sa testujem prvý krát ale necakala som, že tam nebude čiarka.

katinka4
17. dec 2022

A robíš ich správne? Ovulacne testy majú istý postup ( pravidlá)aby bola ich hodnota správne ukázala.

autor
17. dec 2022

@katinka4 áno robila som ich správne, najprv mi testovaciu čiarku neukazovali vôbec, ale ovulácia prišla na 14. deň

katinka4
18. dec 2022

Ovulacne testy sú pozitívne 48-24 hodín pred ovulaciou , takže pozitívny test by si mala mať cca 12.den cyklu. Testovať vždy poobede v rovnakú hodinu. 2 hodiny predtým nepiť žiadne tekutiny.

ness222
20. dec 2022

Ahoj, odporúčam testovať ráno medzi 6.00-8 .00, vždy v rovnakú hodinu a z prvého ranného moču.

Ovulačné testy som mala vždy ako ty iba 1 čiarka ale vždy som testovala hocikedy počas dňa. Teraz som prvý krát začala testovať z ranného moču a mala som konečne 2 čiarky, aj keď druhú zatiaľ slabú, ale aspoň niečo.

autor
20. dec 2022

@ness222 súhlasím, v návode bolo, že nie v prvého ranného moču, ale mne to inak nezachytilo, tak som testovala hneď po zobudení. A čiarky boli vtedy vždy dve, intenzita sa samozrejme menila