icon

Cukrovka a možné tehotenstvo

nicol1122
12. apr 2019

Ahojte baby, chcem sa spytat tie co mate skusenosti alebo ste mali taky podobny pripad ako som ja.
Meska my menstruacia, robila som si 2 testy len my ukazali ze negativne.
Ide oto ze dneska my zistili cukrovku mam vysoky cumor moze tehotensky test ukazat negativny vysledok ked v krvi zistili ze mam cukrovku?
Bola som na prehliadke a robili my vysetrenia. Dakujem
Ku gynekologovi idem na budci tyzden som objednana

erika_smile
12. apr 2019

@nicol1122 Nie cukor neovplyvňuje výsledky tehu testov, veľa báb diabetičiek majú detičky...

horalka1986
12. apr 2019

Nie, cukor s tehu testom nic nema, ale bacha....ak SI tehotna a mas vysoky cukor, treba to okamzite riesit.

danyb
12. apr 2019

Tehotenske testy zachytavaju hormon hcg, cukor nema ako ovplyvnit vysledok testu.. v kazdom pripade informuj svojho diabetologa o tom ze sa snazite o miminko, musi ti nastavit inu ako beznu liecbu, lieky, ktore sa u nas bezne pouzivaju na liecbu diabetes 2 sa v pripade tehotenstva uzivat nesmu, len inzulin alebo dieta.. urcite to preber s lekarom.. a test skus znovu o dva dni, mozno uz bude nieco vidno.. drzim palce 😘

nicol1122
autor
12. apr 2019

@danyb dakujem za odpoved 🙂

nicol1122
autor
12. apr 2019

@horalka1986 dakujem 🙂 urcite budem

nicol1122
autor
12. apr 2019

@erika_smile dakujem

horalka1986
12. apr 2019

Inak, aku cukrovku ti zistili? Ak si novacik, pridaj sa k nam do fb skupiny dia tehulky -dm1
Baby tam maju vacsinou dm1 od malicka a vzdy mi velmi pomohli ked som v tehu mala problem kedze ja mam cukrovku len 3 roky.

iwuskapoh
16. apr 2019

Ahojte baby s manželom sa snazime o babo uz 2.roky a nič boly sme na vyšetreniach mne nedozrievaju folikuloi brala som clostil a nič chcem vyskušat inofolic chcem sa opytat ktory je lepsi combi alebo praškovy?