icon

Cyklus dlhší ako 70 dní, máte s tým skúsenosti?

ornicusorca
5. nov 2018

Ahojte, chcela by som oslovit najma tie z vas, ktore mate podobn problem ako ja, aby sa podelili so mnou ale aj mozno s ostatnymi o rady. Co zabera na cykly dlhe viac ako 70dni? Riesim to najma preto ze chcem otehotniet a bojim sa, ze to bude pre mna velky problem. Doteraz som si myslela ze ak nie je menstruacia nie je ani ovulacia ale niekde som citala ze to nie je pravda.Dakujem za vsetky komentare. Pekny den

maciatko93
5. nov 2018

@ornicusorca ahoj mam presne tento problem treba zajst za dr. A riesit to je potrebne urobit hormonalny profil dat do kopy hlavne MC a potom folikulometriu .... ja napr. Mam dokonca aj anovulacny cyklus a PCO o babo sa snazime 5 rokov a bez uspechu drzim palce

ornicusorca
autor
6. nov 2018

@maciatko93 Dakujem pekne, hormonalny mi robili a mam vsetko vsetko v poriadku. Lieky brat nemozem kvoli problemom s pecenou tak mi odporucila inofolic combi ale brala som ho len mesiac - je dost drahy. Objednala som si este gynex a. zacala som pit alchemilkovy caj

ornicusorca
autor
6. nov 2018

@maciatko93 a tebe nieco predpisali na to? chcete sa este pokusat prirodzene alebo ako to budete riesit? a mrzi ma to :/ dufam ze sa vam coskoro podari ani nebudete vediet ako

luckamjar
6. nov 2018

@ornicusorca ja mám tiež hrozne nepravidelný kvôli PCO...nejakú dobu sa mi držal okolo 55dni ale nie je to pravidlom. Ja som na odporúčanie gynekológa tiež mala Inofolic niekoľko mesiacov ale nepomohol nič, plus keď som zmenila gynekológa, nový mi na to povedal že kľudne môžem vysadiť...takým skeptickým tónom, tak som ho aj vysadila...🙁

eve99
7. nov 2018

ja som mala cyklus niekedy okolo 50, každý druhý mesiac mi to vychádzalo ... začala som brať postupne Vitex, Inofolic Combi aj Gynex ... teraz mám už pol roka od 32-35 dní a aj tak sa nedarí, meriam BT, robím ovulačné testy aby sme sa trafili do OVU a stále nič 😢 tento cyklus chcem začať s alchemilkový čaj, maliník a vitamín E lebo mám nejaké nízke teploty a uvidíme

ornicusorca
autor
7. nov 2018

@eve99 drzim palce ja som tiez zacala gynex snad nam to pomoze