Dá sa otehotnieť, aj keď som na druhý deď dostala mesiačiky?
Prosim nevyplavia sa spermie?je mozne oplodnenie?dakujem
@boos71 - ehm kvoli vyplaveniu spermii by som si hlavu nerobila, ale plodne dni byvaju uprostred cyklu 12-14 dni pred dalsou menstruaciou...otehotniet tesne pred menstruaciou je velmi zriedkave...my ale take babo prave cakame...
ak si dostala klasickú ms ako vždy pred tým, myslím intenzitu krvácania, tak podľa môjho názoru nie si tehotná 😉
no držím palce!mne sa stalo niečo podobné a som rok po pôrode.... tak uvidíme ale nemyslím.... daj vedieť 😉
nie
ano da 😉 moje dve mladsie deti su toho prikladom 😀
nie, neda. mozes otehotniet pred OCAKAVANOU menstruaciou, ale ked pride den po styku, tak je to na 99% nemozne.
vysvetlim aj preco:
vajicko po oplodneni putuje vajickovodom a nasledne hniezdi v maternici. na uhniezdenie potrebuje vysku sliznice maternice aspon 8mm. menstruacia znamena, ze maternica sa odlupuje a trha, to znamena, ze vajicko sa nema kde uhniezdit.
ina situacia je, ked je ms v tehotenstve, vtedy vsak k oplodneniu urcite neprislo den pred tou ms.
Ahojte baby chcela bi som sa spitat ze ci je to mozne otehotniet ked moja sestra ako 15 rocna mala s partnerom ako stik ale ne strcil jej pénis do vagini ale medzi nohami a vystriekal hore na posvu moze ist sperm vo vagine otehotniet viem ze je to hlupe otazky ale stresuje sa prosim o vasu radu ...
Ahoj dievča dá sa otehotnieť deň pred mendzesom keď deň predtým som mala pohlavni styk ale na druhý deň som dostala mendzes normalne ako vždy 7dni môžem byť tehotna alebo nie cítim sa divni neviem možno sito iba ja namislam ale tehotna nechcem byť ešte urobila som si aj tehotenski test so visiel negativne
@kikurienka Prepáč, ale to sa nedá čítať -rob niečo zo sebou a hlavne so svojou gramatikou.
Ťažko povedať - nemáme tu veštecké gule - nikto nevie kedy máš plodné dni - počkaj do ďalšej MS a ak nepríde tak potom testuj. A ak nechceš byť tehotná - tak jediná rada - ochrana.
Prepáč ale som už taka vystresovana stoho všetkého tak ty vysvetlím 11novembra som mala nechraneni pohlavný styk a hneď 12na druhý deň som dostala mendzes mala som ho normalne ja sa chcem spýtať iba či vie niekto či môžem som mohla otehotnieť test som si spravila asik po týždni no ukázalo mi že je negativne ale ako sami trochu zväčšili prsia a sú kus boľavé no nieje veľmi
@kikurienka Ešte raz - nemáme tu veštecké gule, neviem kedy máš ovuláciu. A všetko je "asik" možné. Sprav ako som ti povedala. Hotovo. Ale pravdepodobnosť podľa toho čo píšeš je malá. A ešte raz - ak nechceš byť tehotná tak sa postarajte o ochranu pred otehotnením.
Ahojte baby včera som si spravili woman sycret test ms mám dostať až o 4dní mohol mi test ukázať už vysledok po pohlavnom styku už to bude skoro mesiac
@kikurienka ahoj tak co si v tom ci nie ?? 🙂 som velmi zvedavaaa 🙂))
Ahoj prepáč že som skôr neodpisala kvôli nehode čo som mala a nie nebola som v tom mendzes mi došiel? Ale zas mám obavy mešká mito 8dni testy negatyvne neviem čo robiť poráď mi prosím :'(

Otehotniet sa dá hocikedy ..nemusíš to dostat na další mesiac...Ale bol by to fakt pech.....poznám čo otehotneli počas menštruacie alebo i ked brali antiku ....ak netužiš po miminku držím palce. A tužiš držím palce i na nohách... 🙂