Dá sa otehotnieť cez menzes?
Prosím vás mamičky môžem sa opýtať dá sa cez menštruáciu otehotniet ďakujem za rady ak to není vhodné vymažem🙂
@deti95060810 a pokolkych dňoch sa to dá zistiť alebo ako sa to prejavuje?
zistis to ak ti dalsia nepride... ak si ale zvedava spravi si najskor tyzdne po ms test a uvidis...
@lenkalukacovicova ak si mala ovulaciu, tak hej.
@prettiness aha ďakujem pekne
@veronikaszabova môžem napísať spravu
@lenkalukacovicova ved sa pytaj tu, dostanes viacej odpovedi.
2 tydne tam malo byt * a vyzera to ze uz 2 deti mas tak asi vies ako to funguje 🙂
@veronikaszabova čo je to tá ovolucia
Lebo ja apsolutne neviem čo to je prepacte
@lenkalukacovicova su dve moznosti....alebo si veĺka srandistka alebo sa to nepytas ty 🤔🤪
Fuu a to uz je iny extrem sexovat cez menstruaciu bleee
@lenkalukacovicova to myslis vazne???? 😳😳😳😳
@veronikaszabova a môže to mať aj niake príznaky napríklad lebo mňa teraz momentálne boli podbrušku
@lenkalukacovicova precitaj si na nete o ovulacii
@lenkalukacovicova kolky si momentalne DC?
@veronikaszabova ked nevie co je ovulacia, tak dc jej asi tiez nic nepovie
Tak pre autorku 😃😃😃
DC - den cyklu 👍
Kľudne sa pýtaj. Ja Ti odpoviem.
No treba rozlizovat ci je to naozaj ms alebo ovulacne spinenie..vacsinou su tie otehotnenia cez ms take,ze mate snazenie napriklad 4- 5 den od zaciatku ms, spermie si dokazu pockat na ovulaciu,ta moze prist uz aj skor okolo 7-8dc. Je tonakor vyninocne,ale existuje to. Potom sa to ano moze ludovo povedat,ze otehotnela som pocas ms.
Alebo sa posunie cyklus a vlastne ms nie je ms ale je slebsia a je to len ovulacne spinenie...
Ak by to bol ten pripad,tak potom test staci najskor urobit na 14 den od styku /bereme tam do uvahy aj tych par dni ked sa caka na ovulku/

samozrejme .... čoby nie.