Dá sa otehotnieť pri zvýšenom testosteróne?
Zdravím baby..
Dá sa otehotnieť so zvýšeným testosteronom? Mám hodnotu 1,5 doktorka mi ponúkla antiku ale jasne že ju nechcem pretože chceme babatko .. v roku 2017 som mala hodnoty 1,1 v roku 2023 sa nám podarilo babo na prvý šup.. hormonálny profil mi brala až teraz keď sa znova snažíme a dlhšie to nejde..
ovulujem pravidelne Ms mám pravidelnú ako švajčiarske hodinky.. cvičím stravujem sa zdravo. Ďakujem
@anonym_autor samozrejme. Som toho príkladom . Mne vyšiel testosterón až 4,86 čo je asi aj raz toľko ako by mal byť maximum keď je to v norme. Akurát som v 20tt.
@anonym_842e26 Ďakujem za odpoveď.. podarilo sa to hned alebo si sa snažila dlhšiu dobu ?
@anonym_842e26 Ďakujem za odpoveď.. podarilo sa to hned alebo si sa snažila dlhšiu dobu ?
@anonym_autor tak nedávali sme si predtým pozor pár mesiacov s tým že uvidíme ale tak reálne a naozaj poctivo (každý 2 deň) sme sa začali snažiť asi mesiac predtým než som otehotnela takže mi to prišlo že sa to rýchlo podarilo. Tie mesiace predtým to ani nebolo často , ešte sme spolu nebývali lebo sme akurát kupovali byt tak sme museli čakať kým to dáme do poriadku. No a potom už tak ako som písala

@anonym_autor samozrejme. Som toho príkladom . Mne vyšiel testosterón až 4,86 čo je asi aj raz toľko ako by mal byť maximum keď je to v norme. Akurát som v 20tt.