Dá sa z hormonálneho profilu zistiť, či už prebehla ovulácia?
Ahojte kto sa vyzná...dá sa z HP určiť ci prebehla ovulacia..Dr tvrdí že iba zo Soňa a tam mi nevidela dominantný folikul
@ninka99865 áno?aj tí zabral Nini?..však práve na ten progesteron ci nemám niečo mat
@ninka99865 dostala si aj injekciu na ovul?
@siskaa86 áno dostala, žiaľ nepomohol teraz skúšame letrozol prvý mesiac
@siskaa86 na progesteron keď tak po ovulácii ti dajú vkladať alebo duphaston..
@ninka99865 aha..snažíš sa o dieťa..1 ..ci už máš?.
No neviem ci mne dá clostil alebo to druhe..ale myslím spomínala clostil
@siskaa86 to že máš dieťa neznamená že sa ti nemohli vytvoriť protilátky proti spermiam. Žiaľ je to menne v zivote.
Repro Imuno, hematologiu, Endo, priechodnosť
@siskaa86 a samozrejme spermiogram
@ninka99865 aha..ano mení? Do rici ako starnem všetko sa môže nalepit
@ninka99865 tak ta priechodnosť asi je základ.. co viem ze sz je ok ani polycisticke nemám..len asi ta ovulácia
@petrana88 nie, nekontrolovala ani neviem ci vtedt uz boli ovu testy🙂je tomu 15r.tiez sme sa vzdy snazili okolo 13-15 dna v ten mesiac bol muz na sluzobke a mala som raz sex.O dieta sme sa snazili 2,5 r mozno aj preto tovtak dlho trvalo a zakladne vysetrenia vsetko bolo v poriadku.
Kamaratka otehotnela po rokoch po menzese je to uplne induvidualne mozes mat aj 2x ovu, posunutu a pod.Ved aj ta Jonasova metoda hovori, ze nemudi byt ovu len v polke mesiaca
@siskaa86 kolko mas rokov?tak dolezite je, ze mas menzes ostatne uvidis nieco sa da doplnit hormonmi hlavne, ze sa obnovil menzes.A z horm.profilu a sliznice by doktorka vedela, ze si v prechode.Endo mam aj ja, ale nerobi mi problem to by si mala vacsinou velmi bolestivy menzes mne ju boll vidiet na sone, ale niekto moze mat loziska, ktore odhali az laparoskopia nemusi ich byt vidiet

@siskaa86 vitex je dobrý na zvýšenie progesteronu po ovulácii a clostyl je hormón na rast folikulov. Hormóny. A bilinky sa nemajú kombinovať pretože môžu navzájom narúšať účinky. Clostylu sa nemusíš báť ja som ho mala 3x a úplná pohoda