Ďalšie tehotenstvo po smrti bábätka v brušku
Som sa akurát registrovavala. Moc ešte neviem ako to tu f unguju ale mi povedlai že mám písať sem. Pred dvoma mesiacmi moje dieta umrelo brusku som bola uz v 7mes. neviem sa z toho moc spamatat uz to bude no treti mesiac...ale tužim znova byt tehotna. Je to možné dá sa tak skoro? gyn.povedala ano po troch sa da ale neviem ci nekdo ma skusenosti ako to dopadlo? Mala som mat dievcatko a neskutocne ma to boli
Dakujem za odpovede
hej hej už to teraz bude za dva tyzdne 3mes. mala som problemyaj s Menstruaciou museli mi pozastavit ale uz je to okey. a nemozem ani brat antikoncepciu preto ma to napadlo ze ci sa da hned citala som tu niekde ze nektore mali hned preto ze ci vazne sa da take neco 🙂 nakolko ja som tiez otehotnela tak ze som brala antikoncepciu netusila som dost dlho mozno prave ta antikoncepcia visla neskor tak na nase dietatko:(
@nikus20 ja myslim, ze ked to bude mat tak to pride, ak nie je tvoje telo pripravene, tak ani neotehotnies, takze rob ako citis... nie kazdemu sa podari hned otehotniet, mne kazali cakat 6 mesiacov po MA, co mi pride velmi vela, a uz je to viac ako rok a tehotna stale nie som... takze prajem aby sa ti to podarilo skor
to mije moc luto ;( to je aj tens tress a vsetko ide na to vacsinou to pride necakane sa hovori... no v nemocnici tiez mi povedali 6mes. a gyn.ze po troch no ja uz z doktorov sa nevymocem kazdy hovori neco druhe...:-/
@nikus20 je mi to luto, porad sa s mamickami ktore si tymto presli https://www.modrykonik.sk/forum/o-tom-se-tezko-...
dakujem moc ešte sa tu nevyznam🙂
ahoj, no jamam stenu septums a to vola co moze zabit dieta no ale monja slavna doktorka mi povedala ze to je nic si to vsimla az v 5mes. a ked som isla uz vysledkami inemu doktorovy ten povedal ze stakymto unho teraz rodili 4 zeny a v pohode maju zdrave deti takze podstate mi povedal ze mzoe za to doktorka ktora ma mala dat na inekcie hned kazdy mesiac to je jedno ze si to vsimla neskor..tkaze ma to smuti moc lebo keby viem co to je aj som otom hladala ale moc som nensla ked povedal aze je to v poriadku no nebolo :( hej boli sme na vysetreni uz aj vsetko je v poriadku aj somnou ajs nim len to je vsetko ze musim kazdy mes.chodit na inekciu aby to dieta vlastne zilo a bolo zdrave keby som to vedela tak teraz o dva tyzdne som mohla mat zdrave dievcatko:( ale asi to tak to malo byt..
@ajkapajka1 mozes mi prosim ta do IP napisat viac o tej dr.? ak budes mat cas, dakujem
tiez by som poprosila viac info? ze odkial ako sa vola atd.🙂
dakujem
ahoj nikus, mozem sa ta takto s odstupom casu spytat, ako si dopadla? stalo sa mi nieco podobne, neviem sa s tym vobec vyrovnat ....
Ahoj ja som prišla o dcérku v 9. Mesiaci, rodila som prirodzene a za 3 mesiace od pôrodu som znova otehotnela.. Tehotenstvo bolo ok, teraz sa tešíme skoro z 2 ročnej dcérky.

Ahooj, podla mna by si mala este pockat, nech sa telo spamata a zregeneruje..je to trosku malo 2mesiace. Drzim prsty! 🙂 nabuduce to urcite dotiahnete do stastneho konca!