Digitálny ovulačný test
Mam digitálny test, celu sadu, tehotenské ovulačné plus dva testy na plodnosť.
Som v polke cyklu a test stále minusova hodnota ani len jedno plusko d dvoch. Urobila som si zo srandy aj test na plodnosť a minus zase. Akože mam byt neplodna v 40r? Menzes na deň pravidelný bez zmien.
@martina_martin neviem, aký máš dlhý cyklus, ale ovulácia nemusí byť v strede, pomerne bežne môže byť aj 10-11 dní pred očakávanou menštruáciou. Niekedy aj menej, ale to už potom obvykle treba riešiť, ak plánuješ tehotenstvo (príliš krátka luteálna fáza môže spôsobiť, že sa oplodnené vajíčko nestihne uhniezdiť).
Druhá vec je, že na niekoho tie ovulačné testy akosi nefungujú - aj mne sa stalo, že som nemala ani jeden pozitívny a práve v tom cykle som otehotnela.
@martina_martin testuj ďalej, môže byt pozitívny aj ku koncu cyklu.
Ak testujes prvý mesiac tak nestačí testovať v strede cyklu
@martina_martin testuj ďalej, môže byt pozitívny aj ku koncu cyklu.
Ak testujes prvý mesiac tak nestačí testovať v strede cyklu
@anonym_80934d áno skúšam prvý krát. Len ma vytočil aj test na plodnosť vajíčok tiež vyšiel zle. Ale keď som tie testy vytiahla z testovaca digitálneho tak tam čiarky sú. Nechápem
@anonym_80934d áno skúšam prvý krát. Len ma vytočil aj test na plodnosť vajíčok tiež vyšiel zle. Ale keď som tie testy vytiahla z testovaca digitálneho tak tam čiarky sú. Nechápem
@martina_martin to ti nepomôže. Na displeji musi byť smajlik, dovtedy sú negatívne.

@martina_martin ja mám to isté o ovulavnych