Diskusia pre budúce mamičky: Zdieľajte svoje skúsenosti
Ahojte holky,
tak som si povedala, ze skusim zacat tuto temu, v ktorej by sa dalo hovorit o vsetkom, co by nas napadlo. 🙂 To tak trosku sebecky, lebo si niekedy pripadam divne, ked sa vtieram do debat, kde vsetci naplno diskutuju o snazeni, tehulkovani, porodoch a rodicovstve, a ja sa pritom este ani nesnazim... 😅
Tak budem rada, ked tu so mnou prehodite par slov. Alebo aj vela slov. 😀
Mirip, no jasne, ja pokecam vsade, kde ma znesu, a v tych islamskych mamickach som uz jak doma, zlate babule... 🙂
Yasminelle, tak vitaj medzi nami, pekne sa tu rozrastame a ked uz sa nesnazime v skutocnosti, tak aspon v predstavach... 😀
No veru. Dakujem za uvitanie.
Ja mam pred sebou este dva a pol roka vysky a potom by som este asi rok chcela pracovat, nech mam nejaku prax a dobre miesto, ked pojdem na matersku. Zatial ani nie som vydata. Ty si mexx? Kedy zacinate snazit?
My budeme mat svadbu v auguste, a pak to chceme nechat na nahodu, aspon nejaky ten rok. Ak bude babo, bude, ak nie, nebudeme zatial panikarit. Ale tak aktivne snazenie asi az pak... 🙂
Baby ja som ten film pozerala na DVD.Je to fajn komedia a ma to aj zapletku,take lahke.Neviem nakolko narocni divaci ste 😎
Ja som narocny divak, ale okrem toho mam rada aj komedie takehoto typu, takze si to asi predsa len mrknem... 🙂
Baby, az na druhej strane som nas musela hladat...piste daco, nech sa tu nemusime tolko prehrabavat a hned sa najdeme... 😀 😀 😀
tak ja pisem 🙂 neviem co ale snaha sa ceni ,nie? 😀
ahoj mexx, tak málo ta tu vidiet 😵
Ze malo... 😀 😀 😀
Ale vy ste furt vsetky prec...no ale toto...kedy tu mame pisat, ha? 😀
Ja by som aj nieco napisala. Ale kazdu chvilku odchadzam do skoly do kniznice. Idem pisat bakalarsku pracu. Jaaaaaaaaaaaaaaaj, tolko som to odkladala a taaaaaaak sa mi nechce.
aj ja odxadzam 😒 idem na poobednu ☹ tak sa drzte papa
No a ja sem nakuknem a zase som sama. 😀 Ale nevadiii... 🙂 Ved raz sa tu snad musime stretnut... 🙂
ja som tu, je tu niekto tiez?
Ahoj lul, ja som tu.potrebujem poradit.mam doma este jednu tablicku HAK,ale neviem ci to mam este dobrat.Mam totiz uz druhy mesiac 2 tyzdne menzes,mam pocit ze som uz stratila liter krvi.Kazdy den(aj teraz)ma boli hlava, chce sa mi cely den spat, strasne vela jem,no proste mam pocit ze moje telo je z nejakeho dovodu K.O. 😖
Luci, ked mas pocit, ze ti je zle prave z HAK, tak nedober... Podla mna sa nic hrozne nemoze stat, ak to potrebujes vramci ochrany, tak skuste pouzit nieco ine, a myslim, ze by nemalo vadit, ze nedoberies jednu tablicku... Pripadne skoc k lekarovi, ak by to bolo nieco vaznejsie... 😕
alebo skus aspon zavolat. kolko tu HAK beries?
Fiha, tusim sme sa tu aspon dve naraz vyskytli... 🙂 Len tu akurat nie je Lucida, zrejme, takze jej mozno prilis neporadime...
ved ona sa snad ukaze 🙂 a ty ako mexx? to tvoje motto ma fakt uplne dostalo. myslim nan cely den a riadim sa nim 🙂
Ja? Aaale, celkom v pohode. Sa tusim stretavame z temy do temy... 😉 No a motto - som mala predtym ine, ale toto sa mi v poslednej dobe stale akosi vynara v mysli, mam urcite asociacie aj na motto aj na cloveka, ktory mi ho povedal, a stale sa tym utesujem, ked myslim na veci, ktore velmi chcem... 😉
ma naozaj hlbsi zmysel...
No, pre mna urcite, a v kutiku srdca verim, ze je to naozaj tak... 🙂
Co inak porabas? Ja tu akurat brazdim rozne temy a pozeram, kde najdem co zaujimave...a niekedy len pozeram, ake rozne veci sa tu rozoberaju. Obohacujem si obzory... 🙂
to je prospesne 🙂 ja som cvicila na fit lopte a teraz kukam online spravy 🙂
Ja som si tiez pustila spravy, tak pocuvam co nove sa deje v tomto nasom state... 🙂 A zrejme idem urobit manikuru, nech nemam drapky jak dravec... 😀
no veru manikurka by sa zisla... ale idem sa pripravit do prace 🙂
ahoj babenky, som vas takmer cele precitala, lebo ma oslovil nazov-toto je zatial jedina tema na konovi, kam by som mohla nateraz patrit 😉
takze mozem sa k vam pridat?
inak lucida, gratulujem k praci-dufam, ze ked skoncim ja to svoje trapenie, tak si nejaku najdem 😉
No baby ja som prave dosla od rodicov,tak som tu nebola.No HAK berem vyse 2 rokov a doteraz bolo vsetko fpoho.Mam uz doma pharmatex,takze asi ich uz vysadim.Prezivam to ako keby som mala byt hned od zajtra tehotna. 😲 Ale cez jarne prazdniny(o 2 tyzdne) pojdem urcite na vysetrenia
petulienocka - len sa k nam smelo pridaj, ja som sa vtierkla ale baby su tu zlate 🙂
lucid - keby daco, tak ten aspirin medzi kolena to isti 😉 neboj
No teraz kedze mam 2 tyzdne kramy nepotrebujem ani ten 😒
vedlajsi ucinok 😅

Ahojte, aj ja sa povazujem za buducu snazilku. Konecne som nasla na konikovi temu pre mna. Ak by mi to situacia dovolila, prijala by som dieta aj hned, ale... Dnesna doba...
A takisto ma chyta panika pri predstave, ze ked sa konecne zacneme snazit, tak to nepojde ☹ . To si neviem ani predstavit.