icon

Diskusia pre budúce mamičky: Zdieľajte svoje skúsenosti

mexx
30. okt 2007

Ahojte holky,
tak som si povedala, ze skusim zacat tuto temu, v ktorej by sa dalo hovorit o vsetkom, co by nas napadlo. 🙂 To tak trosku sebecky, lebo si niekedy pripadam divne, ked sa vtieram do debat, kde vsetci naplno diskutuju o snazeni, tehulkovani, porodoch a rodicovstve, a ja sa pritom este ani nesnazim... 😅
Tak budem rada, ked tu so mnou prehodite par slov. Alebo aj vela slov. 😀

Strana
z469
werusss
25. jan 2012

@zelovocka ...tak hej hlavne ten pricetny partner...s tym byvanim je to dost tazke v dnesnej dobe, ale nastastie mam maminu ktora nas prichyli zatial kym si nepostavime domcek...🙂...a pritom mi bude mat kto pomahat...😉...a hadam tym ze bude babatko sa stavba bude riesit rychlejsie...🙂...bude nas mat co hnat...🙂

zelovocka
25. jan 2012

@werusss tak jasné, že nemusí byť vlastné bývanie hneď 😉 to sa ani nedá, pokiaľ nezdedíš, nevyhráš a pod. 😀 partner je najdôležitejší 🙂 super, že vás mamina prichýli. my máme hypotéku.

werusss
25. jan 2012

...my budeme mat tiez...samozrejme ak ju dostaneme....😀...ale hadam hej....aj to je jeden z dovodou preco az v marci...🙂....

werusss
4. mar 2012

@zelovocka ...ahoj...ako pokracujete?..uz snazilkujete???

gabriella7
27. jan 2013

je tu niekto kto ,,patrí,, do tejto témy?

gabriela321123
11. dec 2025

Keď budete neskôr riešiť školské veci, určite si nechajte čas na výber batohu. U nás najlepšie dopadol Topgal, synovi sadol na chrbát hneď pri skúšaní. Tvrdia, že majú kvalitnejšie spracovanie, tak dúfam, že to naozaj vydrží aj v ďalších rokoch lebo deti vedia preveriť každú jednu švíčku. :D

gabriela321123
16. dec 2025

Keď budete neskôr riešiť školské veci, určite si nechajte čas na výber batohu. U nás najlepšie dopadol Topgal, synovi sadol na chrbát hneď pri skúšaní. Tvrdia, že majú kvalitnejšie spracovanie, tak dúfam, že to naozaj vydrží aj v ďalších rokoch lebo deti vedia preveriť každú jednu švíčku. :D

Strana
z469