icon

Diskusie o bábätku: Prečo priateľ stále cúva?

18. jan 2024

Ahojte, čo by ste povedali na takú vec ,že Vám priateľ vždy hovorí ako veľmi by chcel dieťa vždy rozpráva o dieťati vie že aj vy už chcete povie Vám že môžte na ňom popracovať ochotne Vás podpichuje aby ste s ním mali pohlavný styk a potom stále na konci vytiahne ? Ja som z toho už taká sklamaná..potom mi je až do plaču,že tak načo mi rozpráva o dieťati keď vie veľmi dobre ako už chcem bábo ešte Vám aj povie že sa môžete začať snažiť a potom stále vytiahne ? Ja som už zúfalá neviem čo si mám o tom myslieť..Veľmi by som chcela dieťa ale už ma unavuje neustále sa ho nato pýtať a keď prestanem ostanem o dieťati nejakú dobu ticho tak zas on s tým ide namňa už som mu povedala že mám pocit ako keby ani nevedel čo chce..keď proste môme sa snažiť ?..a kto ma akože oplodní pánbožko..už mi je do smiechu no zároveň aj do plaču..

Strana
z2
ivkav5
18. jan 2024

Dievča ty tiež v tom máš asi bordel..neopýtala si sa ho to ešte priamo? A na čo čakáš? Už by som mu dávno dala facku🙈 Hneď dnes sa ho na to opýtaj, povedz mu čo ťa trápi..vzťah je o komunikácii, takže evidentne máte aj iný problém ako tento a to komunikáciu…

jenny224
18. jan 2024

Nie, vy ste sa takmer rozišli nie kvôli jeho sestre, ale kvôli nemu. Čo je nesvojpravny, nemá vlastný názor na život, vzťahy a deti? Môže mi x ľudí niečo hovoriť, snáď viem, čo v živote chcem a s kým to bude

crazy_cat_lady
18. jan 2024

to, ze vytiahne, asi nebude Vas jediny problem.. nepises, ako dlho trva tato situacia, ale udivuje ma, ze si s nim o tom vobec nekomunikovala a nespytala sa na dovod..

mk22
18. jan 2024

Ste spolu 6r a neriešis veci na rovinu?
Čoho sa bojíš?
Kecá tak, robí inak.. A keď sa ta opýta ci sa ti nepáčilo.. A máš chuť urobiť cirkus.. Tak ho urob.
Dokonca si sa ho na to ani priamo nespýtala, miesto toho fnukas a je ti do plaču.
Najbližšie po akte, ak to zopakuje.. Sa opýtaj, ty chceš alebo nechceš dieťa?

autor
18. jan 2024

Nieje s ním lahká komunikácia niekedy sa chytí a ostane ticho a ja rozprávam asi do steny..povedal mi len toľko keď som mu o tom hovorila že on nevedel či môže a že či hneď teraz chcem ale to sú samé kecy bavili sme sa o tom predtým a keby ajtak nepochopil tak keby sa spýta či môže asi odpoviem nie ?..povedala som mu že mám pocit že to iba využíva lebo vie že chcem to dieťa povedal len že keď si po toľkých rokoch myslím že ma využíva tak to je smutné a že tak ani nemusíme žiadne mať keď si toto o ňom myslím že on prežije aj bez dieťaťa..

crazy_cat_lady
18. jan 2024

tak ked prezije aj bez dietata, je to za mna dokaz toho, ze ziadne nechce. pride mi to, ze ti len hovori to, co chces pocut, ale potom sa vyhovara a este zo seba robi obet..

autor
18. jan 2024

Tiež mám taký pocit..

laurita285
18. jan 2024

Dobrú hlupaňu si našiel 😀 ty mu s radosťou rozdrapuješ dookola nohy lebo on ťa ťahá za nos 😀 Však ani psa by si neokabátil toľko krát čo on teba 😀 a to pes neoplýva neviem akou inteligenciou 😀

jenny224
18. jan 2024

Vidíš, ako sa rýchlo toho chytil? Hneď máš odpoveď

autor
18. jan 2024

Pardon ale ja sa tu bavím slušne tak si vyprosím aby ste ma nazývali hlupaňou🙂 a keby ste ľúbili vášho partnera tiež by ste sa snažili to nejako vyriešiť a nie hneď utiecť zo vzťahu..

jaskolka
18. jan 2024

Čiže on 6 rokov ti muti hlavu, ze chce dieťa, svadbu a neviem co ešte, ale vlastne nič pre to nerobí? Alebo rovno "proti tomu" niečo robí?
A ty si sa ho na to za celý ten čas rovno nepýtala? Však to by som urobila už po prvom, ci druhom raze, keby mi hučí ze chce dieťa ale pri sexe sa zachová úplne opačne.
Na sestru nech sa nevyhovara (ani ty ho tým neobhajuj) lebo dospelý svojpravny človek sa vie sam rozhodovať, a nemusí ho nikto huckat.
Proste on je "kecalek", alebo možno vie ze ty dieťa chceš, a keby ti priamo povedal ze on nie, tak ho necháš, takze radšej hovorí ti, co chceš počuť, ale robí pravý opak.

autor
18. jan 2024

Dieťa sme plánovali ale až neskôr vo vzťahu keďže sme spolu od mladého veku a myslím že teraz je už ten správny čas a zhodnotil to somnou že teda ano mozme na tom popracovať a potom sa zachoval takto..Myslím že to bude tak ako píšete..no uvidím ako sa zachová po výmene názorov tejto témy keď sa s ním porozprávam o tom ak naďalej bude omielať tak určite nemám v pláne vytrvať v tomto vzťahu ja vlastné dieťa chcem mať a keď on nie tak nech je chlap a prizná sa narovinu..

tykat
18. jan 2024

Vieš čo? tak mu povedz, že si tehotná a uvidíš ako zareaguje, ono ani pri vytiahnutí sa to nemusí "stihnúť". Možno uvidíš jeho pravú tvár, borec vychcany.
Alebo mu naopak povedz, že si dospela k rozhodnutiu, že dieťa zatiaľ nechceš lebo pochybuješ o ňom ako o milujúcom partnerovi, a odteraz budete spolu spať len s ochranou. A uvidíš možno sa zľakne a ešte ťa bude v plodné dni naháňať aby si ťa poistil. Len teda budeš sa musieť rozhodnúť či naozaj s týmto chceš rodinu.

katka700
18. jan 2024

Autorka po tom čo si napísala o jeho sestre a o tom ako tvoj priateľ (ne) komunikuje a uráža sa by som ti najradšej napísala aby si toho chlapa poslala do.... Kedysi som mala názor že každý človek je jedinečný môže mať j*bnutu rodinu a sám byť normálny zlatý človek, ale životné skúsenosti hovoria opak, j*bnutost je asi dedičná, každý si nesie z rodiny (často podivné a nefunkčné) zaužívané modely správania. Keď si mladá zaľúbená tolerantná tak to nevidíš a veľa žien sa spamätá neskoro keď už niet cesty späť.

ysseba
18. jan 2024

Nechápem, prečo si sa s nim ešte o tom neporozprávala. Si z toho tak frustrovaná, že po sexe máš slzy v očiach? nie je riešením si tie slzy poutierať a byť naďalej ticho a pýtať sa na koňovi prečo. Riešením je sadnúť si s priateľom a otvorene sa s nim porozprávať, že tak ako to s tebou vlastne myslí, že či chce mať s tebou naozaj rodinu a aj by som sa ho opýtala, že či ho tá sestra ovplyvnila tými rečami o deťoch. A len tak zo zaujímavosti.... Ako dlho tú svadbu máte naplánovanú? Nie raz ste boli na obhliadkach? A kto inicioval tie obhliadky? Ty či aj on? A prečo ste ešte žiaden byt nekúpili, nemal práve on vždy nejaký argument prečo nie tento byt? Treba sa zamyslieť, že či nááhodou nie je taký, že skutek utek vo všetkom. Že nahovorí hory doly a výsledok žiadny. Ako s tým dieťaťom. Že či to vlastne myslí s tebou až tak vážne...

sense
18. jan 2024

Úprimne, premarnenych 6 r vzťahu. Tou odpoveďou ze prežije aj bez dieťaťa si vlastne odpoveď dostala. On v podstate to dieťa ani nechce. A sestra je len za stierka. Pretože to by som si ešte dvakrát rozmyslela ci chcem rodinu s niekym kto sa nechá tak ľahko ovplyvnit

hope87
18. jan 2024

Kolko mate rokov? Podla stylu akym pises mi to pride, akoby si mala 18 max. 20rokov..,preprac. Ved a kde je problem sa ho priamo opytat, preco ho stale vytahuje, ked rozprava o tom, ako si uz mozete spravit dieta? Ved sa normalne porozpravajte a vyjasnite si, ze co vlastne chce. Alebo pred najblizsim sexom mu rovno povedz...dnes nevytahuj 😀 a mozno nevytiahne 😝

alickapusinka
18. jan 2024

Aby si nedopadla ako moja kamarátka balamutil jej muž hlavu ešte počkaj dokončime dom, potom začal robiť v zahraničí, potom to ono samé blbosti vymýšľal. Hovorila som je aby si našla niekoho iného s ním sa rozviedla že ju iba klame nie my deti mať budeme. Výsledok nakoniec s ňou deti nechcel ONA ma už cez 42 rokov ON 47 spomenul si že chce deti. S kamarátkou sa rozviedol nabalil si mladú má s ňou 2 deti takže nič nie je náhoda. Kamarátka je bezdetná a navyše sama.

glorika
19. jan 2024

Spýtaj sa ho na rovinu. My sme mali minulý rok veľmi ťažký, v januári sme prišli o prvé bábo a keď sme už mohli mať sex tak tiež prvý krát priateľ na konci vytiahol a rovno som mu povedala že prečo to urobil že toho bola škoda, odvtedy to už nerobil a do dvoch mesiacov som otehotnela znova žiaľ aj keď ani to druhé tehu nedopadlo dobre. Ale viac to už neurobil. Teraz si dávame pozor ale to len kvôli určitým veciam ale budúci rok sa chceme o to znova začať snažiť. Porozprávaj sa s nim na rovinu, že keď ti tak veľmi hovorí že dieťa chce prečo to robí. A že či sa na to naozaj cíti. Lebo nie tak nech ti to povie na rovinu a nemotá ti hlavu zbytočne. Že tebe to ubližuje proste keď to zakončí von. Chlapi to nevedia pochopiť pokiaľ im to nepovieme na rovinu....držím palce

Strana
z2