@stanuska777 Ahoj, neboj sa vyjde to. Niekedy tomu treba dať čas. Nie je to ešte taká dlhá doba.
@aluska2999 Ahoj, test je asi zlý, skús iný.
@reni1512 poviem chlapovi aby mi zbehol kúpiť 😀
@janka7177 muža vyslem 🙂
@aluska2999 Aj pôjde kúpiť? 🙂 Môjho, keď pošlem na nákup a má na zozname aj vložky, tak to nechce kupovať. 😀
@janka7177 a máš aj dáke príznaky?
@aluska2999 Zvačšené prsia už 2 týždne pred očakávanou mrchou a to som ich aj predtým mala veľké, mierne pobolievajú. Občas pichanie v podbrušku a brucho mi aj narástlo, ale to aj pri prvom bolo hneď vidieť.
@lanci23 Ja viem ze je to hlavne o psychike a kazdy hovori nemysli nato, ale to sa fakt neda ked viem ze sa snazime :( a ja mam problemy s ovulaciou preto sa bojim :(
@janka7177 Ahoj, dakujem sa podporu ale je to velmi tazke. Mne by pomohlo uplne nato nemysliet ale vobec sa mi to nedari :(
@stanuska777 skús sa pozrieť na FB stránku AVIVA zdravie. Toto cvičenie už pomohlo mnohým ženám.
Už je aj kniha po slovensky, takže určite doporučujem vyskúšať. Už sú kurzy v rôznych mestách na Slovensku.
@stanuska777 neboj sa, vyjde to... ja si stale opakujem, ze jednoducho to z nejakeho dovodu takto ma byt, ale viem, ze raz mamou budem, ci s pomocou lekarov alebo bez...viem, ze je tazke cakat a nemysliet na to, prezivam to rovnako...Su lepsie aj horsie dni, ale neboj sa, vsetky co sme tu budeme raz maminky :-*
@janka7177 ja som asi blondína 😀 ja som ocikala zlú cast takže som sa napila a idem čakať kým pôjdem na WC ešte teraz sa smejem takže baby držte palce bojím sa sklamania :'(
@stanuska777 ja mam tiez problem s ovulaciou. Ked ju vobec mam.testy ovul. mi nic neukazali a teplotu si merat nechcem. A ked ju mam vobec, tak neviem kedy. Nemam ani hlien, ani brucho ma neboli nic. Sucha som strasne. A mam pocit, ze si uz sex neuzivam od kedy sa snazim.
@aluska2999 povedz si ze budem tehotna a nie ze sa bojis sklamania, bud pozitivna :-P
Ahojte. Pridavam sa k vam a dufam ze sa to aj podari 🙂 mne mala prist mrcha 26.2 ale nedorazila.v ten den som robila aj test samozrejme negativny vysledok :\ pred mrchou som mala 5dni slabe spinenie a pobolievanie v podbrusku.to mi aj zostalo obcas pichne zaboli.inak nic.akurat by som zjedla vsetko co nezje mna 😀 teraz neviem ci to spinenie mam povazovat za mrchu alebo este cakat.
@aluska2999 tak veľa šťastia, nech sú // 🙂 🙂 🙂
@pristavkn Dakujem skusim pozriet, ja som teraz zacala chodit na jumping aby som sa niecomu venovala :D uvidim
@adria88 ďakujem veľmi krásne kiežby kiežby uvidíme budem informovať
@hateria Ja viem ze to mam zasa teraz riadnu debku ked som vcera dostala MS :(
@lanci23 budem sa snažiť ale vždy keď meskalo som myslela je to tam a vždy prišla a s tým aj sklamanie preto tak píšem :-/
@lanci23 Mne doktor najskor dal duphaston, ale z toho sa mi urobila cysta :( ktoru mi potom po dvoch tyzdnoch odplavilo. Teraz som prvy cyklus uzivala clostigyn a inofolic, tento cyklus mam prist na merania ci pride ovulacia a aka mi pracuju vajicka ci rastu. ak budu ok mam mi pichnut pregnyl, tak som zvedava. Aj u mna to je tak len myslim pri sexe nato ci to konecne vyjde a to je velmi zleeeeeee potom to nejde :(
@stanuska777 ja som mala tiez, je to normalne...my sa snazime uz 2a pol roka a mame za sebou uz aj IUI a neuspesne, akurat minuly tyzden sme sa dozvedeli vysledky..a to mi test ukazoval ducha...takze si vies predstavit to sklamanie...ale tak hlavu hore, buduci tyzden ideme na druhe IUI, treb dufat, ze sa to podari
@hateria aha no to ma mrzi :( a to ste sa po tych dvoch rokoch rozhodli pre IUI?
@stanuska777 a preto ja nechcem ziadne tabletky. Ak ma to prist pride to aj bez tabletiek.ak si v ustavicnom strese samozrejme ze nemozes otehotniet ( teraz to myslim vseobecne. Nie konkretne na teba) a lekár co okamzite urobi? Predpise lieky. Viem niekedy je tak, ze proste neostava ina moznost.dufam ze cim skor sa budeme tesit s dvomi ciarkami na teste
No mne ich dal lebo mi bral krv a povedal ze mam slabu ovulaciu :( ja viem je to hrozne s tym stresom :( aj ja by som si velmi priala aby sme sa dockali //
@stanuska777 ja som stale podvedome nejak tusila, ze nieco nie je v poriadku...od puberty si ma lekari pohadzovali ako horuci zemiak...v 22 rokoch mi lekar povedal, ze bud otehotniem teraz alebo nikdy a chcel mi nasadit nejaku liecbu, povedal, ze mam polycysticke vajecniky a zblaznene uplne hormony... kedze som studovala na druhej strane republiky, tak som hladala ineho lekara a ten mi zase povedal, ze je to sprostost, ze ziadne cysty nemam atd...aj neriesil to vobec...potom som zmenila po roku nicnerobenia znova lekara a ten akurat "riesil" moje stale opakujuce sa zapaly asi tak,ze povedalm, ze mam byt menej "cista", ze to urcite prehanam.....no skoda reci .... a ked som za nim dosla minuly rok na jar, ze sa nam nedari otehotniet, tak mi spravil iba hormonalny profil...a vysiel mi vysoky prolaktin ale ze nechape preco, kedze ostatne vysledky mam ukazkove...tak ze to riesit ani nebude a mame sa dalej snazit, on tam problem nevidi....tak sme sa snazili dalsich 6 mesiacov....potom som sa uz nasrala a isli sme do centra, kde mi lekarka z hormonalneho profilu potvrdila znova vysoky prolaktin a oznamila, ze je to vysledkom bud nadoru na hypofyze alebo narusenej funkcnosti hypofyzy a prave tento hormon mi sposoboval, ze sa nam nedarilo....skoro ma porazilo...takze taki bohovski su nasi lekari a cele zdravotnictvo.... od novembra ma riesia v centre, hormon mi po mesiaci klesol po nasadenych liekoch a teraz reisime IUI znova...
@aluska2999 gratulujeeeem 🙂
@hateria wow presne toto je nase zdravotnictvo, ja som ale bola prekvapena z mojho lekara, ja som sa bola uz po 5 mesiacoch snazenia, mala som nejake tusenie a ani ma neodbil ze sa snazime malo hned mi zobrali krv, tam mi zisitli nizku hladinu progestonu, co je ze mam slabu ovulaciu, tak mi nasadil ten duphaston a minuly cyklus mi robil hormonalny profil a ten mam dobry, a teraz mam prist na kontorlu. ja uz fakt neviem

Baby, ďakujem za gratulácie,ani som neverila, že sa to podari dá sa povedať na prvýkrát. Manželovi som to chcela povedať večer, ale nevydržala som, už som mu volala do roboty. Trase ma nejak zima a páli pri močení, tak dúfam, že to nebude zápal moč. ciest. Môžem podľa vás urolog. čaj?