Ved to je normalne ako na nasich testoch.U nas len nie je nic hranate,ani kruzkove. Cize 13DC je najsilnejsi.
DAKUJEM VAM dievcata 🙂 najvaic sa tesim, ze vobec bol nejaky pozitivny 😉
Devcata.prava je kontrolna. Je stale taka ista. Lava tmavne a bledne,preto testovacia.Lava,prava myslene zrkadlovo.😀😀😀😝😝😝
@mima177 Ja si myslim, ze je to vela o psychike ale je velmi tazke nato nemysliet :(verim ze sa to podari musime :D
@stanuska777 To iste hovorim aj ja. Ako sa da nemysliet na to? Vsak viem, ze som bezdetna a nechranim sa... Jasne, ze kazdy mesiac uvazujem, ze nemusi prist MS,po ovulacii ani nepijem alkohol...keby nahodou...ale jefine co viem dpravit, je usmievat sa a verit.. Ty si merias BT?
Žienky je normálne že mám stále bolesti v podbrušku?? Je to v tehu normálne?
@aluska2999 pokial nemas nejake krvacanie tak ano...teraz pracuje vsetko naplno...hlavne vajecniky a maternica sa bude stale roztahovat, to potom sposobuje bolest.
@reni1512 ďakujem moja bojím sa keďže až budúci týždeň idem k doktorovi
@aluska2999 Je to normalne,pokiaľ tie bolesti nie sú kŕčovité.
@nera123 ahojte baby, toto bol dnešný z prvého ranného. Značka testu dr max- LADY MAX, predtým mi tento z poobedneho mocu nevyšiel.... Tuším, ze čiarka silnie.... Ten poobedny moc bol asi veľmi triedený kedže sa snažím Piť veľa tekutín a preto vyšiel slabší... Predtým som si robila mamatesty. Dúfam, ze čiarka bude len silnieť... V piatok by som mala dostať MS, no dúfam, ze nedostanem a o týžden vyskúšam test znova kedže u DR ešte predvčerom nebolo vidieť nič a tak ma objednali o dva týždne. Dufam, ze sa mimi nevyplavi preč a bude pekne rast ❤️🍼👶🏻
@lenivica Supeeer krasny testík držím moooc palčeky. 🙂 🙂 🙂 🙂
@aluska2999
@lenivica baby, naco idete k Dr. tak skoro??? Mne meska MS 12 den a k lekarovi idem o dva tyzdne... Ak nemate problemy, len vas vystresuje, ak nebude vsetko tip top. Vidiet moze akurat zvysenu sliznicu, ktora je aj pred MS, jedine, ze by vam bral krv, ale fakt vam nic nezaruci zdrave tehotenstvo, ani 100 navstev lekara. Iba zdravy plodik, krory tam bude aj o tri tyzdne 😉
@senselinka Ja som zavolala sestričke a spýtala sa, či mám prísť alebo počkať. A ona sama ma objednala už na budúci týždeň. Možno aj preto, že som už skôr ku štyridsiatke.
@senselinka mojko ajsi mala nejake.priznaky alebo mas?
@senselinka ak nemaju problemy, tak asi to je zbytocne. Mna tiez vsetci utesovali, ze bolesti aj spinenie su normalne. A hla, prisla som o vajcovod aj o babo. Keby som isla neskor, mohlo to byt horsie, uz som mala krv v bruchu. Ono, clovek tazko odhadne, co je lepsie. Ci ist skor, a stresovat, alebo neskor a riskovat. Napr. za seba, ak este raz budem v zivote tehotna, pojdem cim skor. O druhy vajcovod prist nechcem 😉. Tieto rozhodnutia nie su lahke ani pre jednu z nas 😉.
@senselinka ja musím mam štítnu ☹
@mima177 Presne niekedy mam pocit ze mi uz sibe :( nie teplotu si nemeriam nato uz by som nemala nervy a mam zlozitu pracu pri ktorej sa to velmi neda...a ani nechcem to uz by som nezvladala asi :(
@senselinka a pri prvej dcérke som išla keď mi meskalo 14dní a už videl aj akciu srdiečka bola som v 6tt
@aluska2999 ty s tou stitnou tolko stresujes, a pri tom si otehotnela rychlejsie ako 90% bab v tejto diskusii. Dychaj, dievca 😉. Myslene v dobrom 😉.
@renimac moja ja viem ale musím nakoľko ma endokrinologicka upozornila že štítna spôsobuje potraty preto je najlepšie čo najskôr to podchytiť liekmi ak treba
@renimac takže sa určite bojím a dufam ze bude vsetko v poriadku sama vieš že si sa tešila a zrazu je to šťastie preč preto musím čím skôr absolvovať vyšetrenia a byt v kľude a vy mi dodávate pohodu 🙂
@aluska2999 ved ale lieky beries, nie?
@renimac nie povedala ze zatiaľ netreba lebo by bolo len horšie teraz určite sa činnosť zase zvýši kvôli hormonom

@blanch12 hi tak potom ano je to tak,mne sa zda najsilnejsi ten 11DC