icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

denidi
1. mar 2016

@blanch12 hi tak potom ano je to tak,mne sa zda najsilnejsi ten 11DC

blanch12
1. mar 2016

@denidi jaaj to ja som vas domotala 🙂...

kakatulik
1. mar 2016

Ved to je normalne ako na nasich testoch.U nas len nie je nic hranate,ani kruzkove. Cize 13DC je najsilnejsi.

denidi
1. mar 2016

@blanch12 ved bolo to mile 🙂

veronika1603
1. mar 2016

@blanch12 najsilnejsi je 11dc az po 13dc potom zbledla takze 14dc rataj ako dpo...alebo skusme @laurtika poprosit.ona to umi s ovu rtestami 🙂

blanch12
1. mar 2016

DAKUJEM VAM dievcata 🙂 najvaic sa tesim, ze vobec bol nejaky pozitivny 😉

kakatulik
1. mar 2016

Devcata.prava je kontrolna. Je stale taka ista. Lava tmavne a bledne,preto testovacia.Lava,prava myslene zrkadlovo.😀😀😀😝😝😝

stanuska777
1. mar 2016

@mima177 Ja si myslim, ze je to vela o psychike ale je velmi tazke nato nemysliet :(verim ze sa to podari musime :D

mima177
1. mar 2016

@stanuska777 To iste hovorim aj ja. Ako sa da nemysliet na to? Vsak viem, ze som bezdetna a nechranim sa... Jasne, ze kazdy mesiac uvazujem, ze nemusi prist MS,po ovulacii ani nepijem alkohol...keby nahodou...ale jefine co viem dpravit, je usmievat sa a verit.. Ty si merias BT?

aluska2999
1. mar 2016

Žienky je normálne že mám stále bolesti v podbrušku?? Je to v tehu normálne?

reni1512
1. mar 2016

@aluska2999 pokial nemas nejake krvacanie tak ano...teraz pracuje vsetko naplno...hlavne vajecniky a maternica sa bude stale roztahovat, to potom sposobuje bolest.

aluska2999
1. mar 2016

@reni1512 ďakujem moja bojím sa keďže až budúci týždeň idem k doktorovi

janka7177
2. mar 2016

@aluska2999 Je to normalne,pokiaľ tie bolesti nie sú kŕčovité.

lenivica
2. mar 2016

@nera123 ahojte baby, toto bol dnešný z prvého ranného. Značka testu dr max- LADY MAX, predtým mi tento z poobedneho mocu nevyšiel.... Tuším, ze čiarka silnie.... Ten poobedny moc bol asi veľmi triedený kedže sa snažím Piť veľa tekutín a preto vyšiel slabší... Predtým som si robila mamatesty. Dúfam, ze čiarka bude len silnieť... V piatok by som mala dostať MS, no dúfam, ze nedostanem a o týžden vyskúšam test znova kedže u DR ešte predvčerom nebolo vidieť nič a tak ma objednali o dva týždne. Dufam, ze sa mimi nevyplavi preč a bude pekne rast ❤️🍼👶🏻

butterfly333
2. mar 2016

@lenivica Supeeer krasny testík držím moooc palčeky. 🙂 🙂 🙂 🙂

denidi
2. mar 2016

@lenivica no krasny,potichucky gratulujem a nech ste v poriadku 🙂

janka7177
2. mar 2016

@lenivica Držím palce, nech je to o.k.

senselinka
2. mar 2016

@aluska2999
@lenivica baby, naco idete k Dr. tak skoro??? Mne meska MS 12 den a k lekarovi idem o dva tyzdne... Ak nemate problemy, len vas vystresuje, ak nebude vsetko tip top. Vidiet moze akurat zvysenu sliznicu, ktora je aj pred MS, jedine, ze by vam bral krv, ale fakt vam nic nezaruci zdrave tehotenstvo, ani 100 navstev lekara. Iba zdravy plodik, krory tam bude aj o tri tyzdne 😉

nera123
2. mar 2016

@lenivica jeeeeej, no vidíš, aký krásny silný výsledok 🙂 gratulujem, teraz hlavne oddych a pokoj... držím palce 😉

janka7177
2. mar 2016

@senselinka Ja som zavolala sestričke a spýtala sa, či mám prísť alebo počkať. A ona sama ma objednala už na budúci týždeň. Možno aj preto, že som už skôr ku štyridsiatke.

veronika1603
2. mar 2016

@senselinka mojko ajsi mala nejake.priznaky alebo mas?

renimac
2. mar 2016

@senselinka ak nemaju problemy, tak asi to je zbytocne. Mna tiez vsetci utesovali, ze bolesti aj spinenie su normalne. A hla, prisla som o vajcovod aj o babo. Keby som isla neskor, mohlo to byt horsie, uz som mala krv v bruchu. Ono, clovek tazko odhadne, co je lepsie. Ci ist skor, a stresovat, alebo neskor a riskovat. Napr. za seba, ak este raz budem v zivote tehotna, pojdem cim skor. O druhy vajcovod prist nechcem 😉. Tieto rozhodnutia nie su lahke ani pre jednu z nas 😉.

aluska2999
2. mar 2016

@senselinka ja musím mam štítnu ☹

stanuska777
2. mar 2016

@mima177 Presne niekedy mam pocit ze mi uz sibe :( nie teplotu si nemeriam nato uz by som nemala nervy a mam zlozitu pracu pri ktorej sa to velmi neda...a ani nechcem to uz by som nezvladala asi :(

aluska2999
2. mar 2016

@senselinka a pri prvej dcérke som išla keď mi meskalo 14dní a už videl aj akciu srdiečka bola som v 6tt

renimac
2. mar 2016

@aluska2999 ty s tou stitnou tolko stresujes, a pri tom si otehotnela rychlejsie ako 90% bab v tejto diskusii. Dychaj, dievca 😉. Myslene v dobrom 😉.

aluska2999
2. mar 2016

@renimac moja ja viem ale musím nakoľko ma endokrinologicka upozornila že štítna spôsobuje potraty preto je najlepšie čo najskôr to podchytiť liekmi ak treba

aluska2999
2. mar 2016

@renimac takže sa určite bojím a dufam ze bude vsetko v poriadku sama vieš že si sa tešila a zrazu je to šťastie preč preto musím čím skôr absolvovať vyšetrenia a byt v kľude a vy mi dodávate pohodu 🙂

renimac
2. mar 2016

@aluska2999 ved ale lieky beries, nie?

aluska2999
2. mar 2016

@renimac nie povedala ze zatiaľ netreba lebo by bolo len horšie teraz určite sa činnosť zase zvýši kvôli hormonom