@kakatulik netreba sa báť tiež som myslela že to nezvladnem ale postupne som šla 🙂 chcela už nieco nove obyčajný bike ma nebavil tak som si prispela na lepší no ale stojí to za to a už sa neviem dočkať kedy bude teplejšie že naň vyrazím 🙂 ja som trošku extrem robím dorucovatelku akurát kde su ľudia nepríjemný ale pohode denne 15/30kg na chrbte nikdy v živote by ma nenapadlo ze takúto robotu budem robiť a že budem postarkou 😀 som vonku či prší či snezi ci padajú traktory musim 😀
@denidi @kakatulik chlorelu s citronovou vodou 🙂 letnú pijem, viac teplu ako studenú 🙂
pestujeme pestujeme bruško :D ha ha nie, nie, chodím 1 - 2 krát do týždňa na crossfit, podľa toho ako dlho som v robote... a už som si vytlačila plán na január na cvičenie, mám také osvedčené videá s fešným černochom na cvičenia :D volá sa to hip hop abs, cvičíš cca 30 minút denne ale je to totálna makačka 🙂
@denidi detox náplaste na nohy si nedávaj .. je to naj hnus čo dostať na trhu.. radšej detoxikuj citronom a vodou.. fakt...
a biorezonancia... pripadala som si ako v budúcnosti.. ma napojil na kábiliky, mala som hlinník na hlave, celkom zaujímavé to bolo, ale pomohlo.. trvalo to hodinu a pol... dávam ti aj link, môžeš si pozreť na akom základe to funguje 🙂
http://alternativna-liecba.webnode.sk/
@denidi toto je ono... skús si pozrieť cez ulozto.sk... odtiaľ som si to stiahla, plus je k tomu aj mesačný plán.. 6 dní makáš, 1 deň free.. výsledky sú ale zaručené 🙂 a vyskúšané ;)
@denidi tak vieš najlepšie sa detoxikuješ tým že prestaneš fajčiť, začneš sa hýbať a zdravo stravovať 🙂 ostatné veci sú už len doplnky, ale holt keby sa nám to chcelo dodržiavať že :D
inak po skončení s fajčením, to išlo z tela riadne von... toľko vyrážok čo sa mi urobilo, pot nám smrdel, všetko smrdelo ako sa to chcelo dostať von.. a teraz ti poviem po roku, že sa skoro ani nepotím pokiaľ necvičím.. 🙂
@mia295 ved urcite,ja sem tam fuknem jednu,ale to musi byt,no ked som minule bola s kamoskou,zhanala pracu,tak sme behli do kasina,kokso zeny moje bola som tam minutu a nedalo sa tam dychat,co tam vsetci fajcili,tak toto bolo huste,ved to je este horsie,si neviem predstavit,ze som tam hodinu,nie este tam robit
@denidi zvykla by si si časom... ja som počas výšky brigádovala v krčme.. víkend robíš 50 hodín zo 72 stále v dyme, to že to dýchaš ti po určitom čase ani nepríde :D bolo to dobré na pondelkové nefajčenie, lebo to som nemala nikdy chuť na cigu po takom víkende :D ale poviem vám ked si dá človek 2 deci vínka tak by teraz chuť na cigaretku bola :D no dá sa to vydržať 🙂
@kakatulik a v tatrách lyžovat nebudem aspon ja nie neviem to 😀 😀 😀 a v tom aqva city poprad máme objednaný welness na 8hodín tak sa teším,
@butterfly333 noooo welnessiiikk to je uz nieco fajnove.Poriadne si to uzite...a mozno sa aj zadariiii 🙂
@kakatulik to muži budu varovat deti a baby idu na welness,no neviem či sa tam zadari lebo ideme vo štvrtok a to budem 8DC a prideme v sobotu 10Dc a ja ovu mávam na 15Dc no aspon si oddychneme.
@caroline91 veď ja tomu chcem dať voľný priebeh ale môj muž to nechápe a všetko sa určuje podľa dátumov a termínov a mna ta štve, dieťa nie je objednaná hračka v obchode. ja som názoru ak to tam dole ešte nie je na 100 percent, tak sa drobec neuchytí, a verím, že všetko bude OK ale na to musia byť dvaja a nie len jeden. ja nie som jedna stých čo sa stále kontrolujú, merajú ( aj keď viem, že u niektorých dám to proste musí ísť touto cestou inak to nejde a nikoho neodsudzujem. ) ale chcela som to nechať tak ako príde tak príde. ale evidente to podľa manžela nie je správne tak musíme čakať na vhodný dátum, ktorý on určil ( cítim sa akoby som podávala športku :( )
Ahojte zienky,
aj ja pridavam k skupine, snazime sa uz 5. mesiac a pevne dufam, ze tento to vyslo, teraz som asi 8DPO (nie som si ista, kedze pozitivny ovu test bol 20.12. - 16DC), test budem robit asi az na Novy rok, ak ma vtedy nepredbehne ms :(
@veronika1603 @butterfly333 tak dievcata asi sa tu aj ja presuvam...dnes opat beloba, 29dc a ani naznaky tehotenstva a ani ms.. ☹...jaaaaj... verim, ze tejto skupine to bude uspesnejsie 🙂

@kakatulik no momentalne som necvičila lebo mám za sebou operaciu prstov na nohe mám ich skratene a zošrobovane 4prsty a aj koleno tak zatial chodim na rehabko,no od noveho roka pokračujem,strašne mi chýba ten thajský potrebujem si zakopat a zaboxovat.