icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

butterfly333
29. dec 2015

@kakatulik no momentalne som necvičila lebo mám za sebou operaciu prstov na nohe mám ich skratene a zošrobovane 4prsty a aj koleno tak zatial chodim na rehabko,no od noveho roka pokračujem,strašne mi chýba ten thajský potrebujem si zakopat a zaboxovat.

denidi
29. dec 2015

@michhaela to si dobre dala dole,fuuha,vsetka cest 🙂 ja mam okolo 55kg,ale teraz predpokladam,ze na takych 58 som si splhla 😀 citim na veciach,ked sa obliekam,ale v lete vzdy tie tri kila idu dole,ale ja som krpata 162cm,tak na mne vidiet aj kilo

denidi
29. dec 2015

@kakatulik ano presne ako hovris,menikonzistenciu podla teploty 😉

denidi
29. dec 2015

@zuzikambo ahojky,vitaj medzi nami,vsetky si tu drzime prstiky a nebooj,najblizsie to dame 😉 a vsetko dopadne dobre

michhaela
29. dec 2015

@kakatulik netreba sa báť tiež som myslela že to nezvladnem ale postupne som šla 🙂 chcela už nieco nove obyčajný bike ma nebavil tak som si prispela na lepší no ale stojí to za to a už sa neviem dočkať kedy bude teplejšie že naň vyrazím 🙂 ja som trošku extrem robím dorucovatelku akurát kde su ľudia nepríjemný ale pohode denne 15/30kg na chrbte nikdy v živote by ma nenapadlo ze takúto robotu budem robiť a že budem postarkou 😀 som vonku či prší či snezi ci padajú traktory musim 😀

kakatulik
29. dec 2015

@denidi ved prave. Na nizkej postave vidno kazde kg a hlavne sa to neda tak rychlo,lebo to hned svaly idu dole. Ja som vysoka160cm a najlepsie sa citim pri takych 52kg. Teraz mam asi tak55-56 a tiez to citim na veciach.

kakatulik
29. dec 2015

@michhaela a to na takom Top biku roznasas postu?
To mas asi chrbticu tiez v kybli?

denidi
29. dec 2015

@michhaela jee,tak to uz ano,vzdy obdivujem tieto zenicky,co to robia,v case aj necase 😉

denidi
29. dec 2015

@michhaela u nas maju zeny tie elektricke bicykle,sadne na to a uz jej neni,sranda 😀

mia295
29. dec 2015

@denidi @kakatulik chlorelu s citronovou vodou 🙂 letnú pijem, viac teplu ako studenú 🙂

pestujeme pestujeme bruško :D ha ha nie, nie, chodím 1 - 2 krát do týždňa na crossfit, podľa toho ako dlho som v robote... a už som si vytlačila plán na január na cvičenie, mám také osvedčené videá s fešným černochom na cvičenia :D volá sa to hip hop abs, cvičíš cca 30 minút denne ale je to totálna makačka 🙂

michhaela
29. dec 2015

@kakatulik
@denidi Baby nie ja chodím pešo s ruksakom a vozik mame ale nenávidím to zdržuje ma to ...Ten bike ja použivam vo voľnom čase ako,šport relax vypnúť trošku...

denidi
29. dec 2015

@mia295 nooo a to sa da niekde pozriet,ci to mas na dvd? na yutube nieco take najdem?

mia295
29. dec 2015

@denidi detox náplaste na nohy si nedávaj .. je to naj hnus čo dostať na trhu.. radšej detoxikuj citronom a vodou.. fakt...
a biorezonancia... pripadala som si ako v budúcnosti.. ma napojil na kábiliky, mala som hlinník na hlave, celkom zaujímavé to bolo, ale pomohlo.. trvalo to hodinu a pol... dávam ti aj link, môžeš si pozreť na akom základe to funguje 🙂
http://alternativna-liecba.webnode.sk/

denidi
29. dec 2015

@michhaela panecku,preco nemate bicykle? moja,to som uz davno nepocula,ze peso postu roznasat,to sa teda nachodis

mia295
29. dec 2015

@denidi toto je ono... skús si pozrieť cez ulozto.sk... odtiaľ som si to stiahla, plus je k tomu aj mesačný plán.. 6 dní makáš, 1 deň free.. výsledky sú ale zaručené 🙂 a vyskúšané ;)

https://www.youtube.com/watch?v=35ncC3tcPqM
michhaela
29. dec 2015

@denidi už je zvyk v bratislave nemajú bike lebo tu je všetko nakope ale nachodia sa tí co maju rodinne domy ja mam aj rodinne aj panelaky plus ubytovnu VW tu sa nachodim viac ale vyhoda že skoncim skôr ináč musím byť už v práci o 5:45h stavam cca 3_4h

denidi
29. dec 2015

@mia295 okik dakujem,pozrem si 🙂 dobre,tak naplaste su teda paseee,sem tam som chodila na medovu masaz,ta vraj tiez super detoxikuje,ale uz rok som nebola,proste to flakam ☹

mia295
29. dec 2015

@denidi tak vieš najlepšie sa detoxikuješ tým že prestaneš fajčiť, začneš sa hýbať a zdravo stravovať 🙂 ostatné veci sú už len doplnky, ale holt keby sa nám to chcelo dodržiavať že :D
inak po skončení s fajčením, to išlo z tela riadne von... toľko vyrážok čo sa mi urobilo, pot nám smrdel, všetko smrdelo ako sa to chcelo dostať von.. a teraz ti poviem po roku, že sa skoro ani nepotím pokiaľ necvičím.. 🙂

denidi
29. dec 2015

@mia295 ved urcite,ja sem tam fuknem jednu,ale to musi byt,no ked som minule bola s kamoskou,zhanala pracu,tak sme behli do kasina,kokso zeny moje bola som tam minutu a nedalo sa tam dychat,co tam vsetci fajcili,tak toto bolo huste,ved to je este horsie,si neviem predstavit,ze som tam hodinu,nie este tam robit

mia295
29. dec 2015

@denidi zvykla by si si časom... ja som počas výšky brigádovala v krčme.. víkend robíš 50 hodín zo 72 stále v dyme, to že to dýchaš ti po určitom čase ani nepríde :D bolo to dobré na pondelkové nefajčenie, lebo to som nemala nikdy chuť na cigu po takom víkende :D ale poviem vám ked si dá človek 2 deci vínka tak by teraz chuť na cigaretku bola :D no dá sa to vydržať 🙂

butterfly333
29. dec 2015

@kakatulik a v tatrách lyžovat nebudem aspon ja nie neviem to 😀 😀 😀 a v tom aqva city poprad máme objednaný welness na 8hodín tak sa teším,

kakatulik
29. dec 2015

@butterfly333 noooo welnessiiikk to je uz nieco fajnove.Poriadne si to uzite...a mozno sa aj zadariiii 🙂

kakatulik
29. dec 2015

@michhaela zvyknes si poobede aj zdriemnut,alebo ani velmi nie aby si potom spala v noci?

butterfly333
29. dec 2015

@kakatulik to muži budu varovat deti a baby idu na welness,no neviem či sa tam zadari lebo ideme vo štvrtok a to budem 8DC a prideme v sobotu 10Dc a ja ovu mávam na 15Dc no aspon si oddychneme.

michhaela
29. dec 2015

@kakatulik teraz už áno zvyknem ale vždy cez víkend dospim 🙂 ale da sa to vydržať ...Ja sa neskutocne teším na víkend a vtedy si oddychnem 🙂

matilda72
29. dec 2015

@caroline91 veď ja tomu chcem dať voľný priebeh ale môj muž to nechápe a všetko sa určuje podľa dátumov a termínov a mna ta štve, dieťa nie je objednaná hračka v obchode. ja som názoru ak to tam dole ešte nie je na 100 percent, tak sa drobec neuchytí, a verím, že všetko bude OK ale na to musia byť dvaja a nie len jeden. ja nie som jedna stých čo sa stále kontrolujú, merajú ( aj keď viem, že u niektorých dám to proste musí ísť touto cestou inak to nejde a nikoho neodsudzujem. ) ale chcela som to nechať tak ako príde tak príde. ale evidente to podľa manžela nie je správne tak musíme čakať na vhodný dátum, ktorý on určil ( cítim sa akoby som podávala športku :( )

kakatulik
29. dec 2015

@matilda72 prepac ze sa tak blbo pytam,ale do marca akoze co ma manzel na plane...si davat pozor?
Vies,on ma mozno strach,ale nechce to dat takto velmi najavo,tak to skryva za terminy a presnost atd...tipicky muzi... 🙂

evittam
29. dec 2015

@matilda72 On určil termín?! 😀 😀 😀 😀 To akože už dopredu vie kedy budeš mať presne plodné dni? No čistý "macher" ten tvoj manžel, nehnevaj sa, ale on nie je asi celkom normálny, či? 🙂 😉

zuzicka122
29. dec 2015

Ahojte zienky,

aj ja pridavam k skupine, snazime sa uz 5. mesiac a pevne dufam, ze tento to vyslo, teraz som asi 8DPO (nie som si ista, kedze pozitivny ovu test bol 20.12. - 16DC), test budem robit asi az na Novy rok, ak ma vtedy nepredbehne ms :(

blanch12
29. dec 2015

@veronika1603 @butterfly333 tak dievcata asi sa tu aj ja presuvam...dnes opat beloba, 29dc a ani naznaky tehotenstva a ani ms.. ☹...jaaaaj... verim, ze tejto skupine to bude uspesnejsie 🙂