@nera123 ja mám chvíľu do ovulky iba žravosť,furt by som niečo jedla 😀 bolesť a pichanie v podbrušku občas, nafúknutá som stále a prsia začali iba teraz v pondelok, ale tak inak, hlien biely a to točenie hlavy, niekedy až na odpadnutie... tak môžeme len čakať ... no, ale keď sa nezadarilo teraz, tak sa zadarí nabudúce, možno nie hneď do mája, ale tak do konca leta? 😉 😅
Tak baby, ako ste sa so mnou všetky tešili pri pozitívnom teste tak vcera prišla mrcha,... A dosť silná, takze asi nič z mojej fazuľky predpokladám...😞😞😞
@lenivica moja to hádam nieeee ☹ ved si mala krasny pozit,testík,
@lenivica moja toto snad nemyslis vazne.mala si total pozitívny test.utekaj hned na pohotovost mozno sa to este zachranit da...nenechaj to len tak odist aspon zabojuj.mala si pozitiv test ciarky skoro rovnake chod prosim ta na pohotovost hned
@nera123
@butterfly333
@tynka1406
@veronika1603 baby, neviem či to ma zmysel, lebo v pondelok som bola u lekárky a povedali ze ešte vôbec nič nevidno, iba ze je sliznica vysoko a môže to byt tehu a ze mam počkať či príde MS, a ze sa s tým nedá nič robiť, len čakať či MS príde alebo nie a či to mimi vydrží... Vraj toto prvé musím nechať na prírodu... Nejaké bolesti nemám, len je krvácanie o dosť silnejšie ako ked mam bežnú mrchu 😢😢😢
@lenivica moja a ked nic ani ti nedal lieky na udrzanie plodu?uz vtedy si mala pozitivny test?
@veronika1603 jasne, testy som mala uz vtedy pozitívne, všetky, či mama testy, alebo dr max, aj clearblue... Žiadne lieky, iba povedali ze to treba nechať na prírodu, a kedže ešte ani nič nevidia, iba ze je sliznica vysoko tak nie je co zachraňovať... Ze treba vyčkať
Tak dievcata,po dlhom zvazovani sa pridavame k snazilkam aj my. Mame uz 4 rocneho synceka a ak by sa podarilo,potesili by sme sa. Snazit sme sa zacali,tak uz len vydrzat.
@adria88 tak ako? ja nič..test snehobiely, takže už len čakám do stredy na ms, ktorá určite príde, cítim to 🙂 ďalšie mesiace si dáme asi so snažením pauzu, lebo som sa rozhodla, že sa zamestnám a potom po 3-4 mesiacoch sa začneme snažiť zase, ale budem vás sem chodiť pozerať a držať palce 😉
Ahojte maminky alebo tie ktore sa este len snazite o babatko ... ja som prisla na to ze mam ovulaciu na 6DC. ani vo sne som to netusila . snazili sme sa o babatko ale marne lebo den po ms sme sa nikdy nesnazili kedze som to ani len netusila . tento mesiac mi vysla ovulacia na 1.2 a 2.2. . ja som mala vcera uplne divny den . prisla som z prace a spala som az do vecera potom ma bolelo v podbrusku priblizne ako pred ms ale len tak slabunko a bolo mi aj trocha zle myslite zeby nam to tento mesiac mohlo vyjst ? chodim castejsie na wc na velku a v noci skoro vobec nespim. myslite zeby bolo na piaty den po tom este skoro na nejaky priznak tehotenstva ?
@malinka2020 a ako si zistila že maš tak skoro ovu?robila si si ovu testy??A aký máš cyklus dlžku??No može byt že to vyšlo.Držím palce.
@butterfly333 dakujem ze si reagoala na moj prispevok 🙂 robila som si ovulacne testy . ja mam cyklus nepravidelny a vacsinou trva asi 4 dni . velmi by sme si priali aby to vyslo ale najskor to zistim asi tak o tyzden az o dva kedy si budem moct spravit tehotensky test . to budu pre mna asi najdlhsie dni
@malinka2020 no niektore maju aj tak skoro príznaky,tak držím palce,Ja mávam ovu na 16Dc tak mi to podla ovu vždy ukazalo no sex sme dali hned po ms a tak snád sa trafíme do ovu,noaj ked sami zdá že to niekedy problém aj ked viem kedy mám ovu.
@butterfly333 ty vies kedy mas ovu -snazite sa a aj tak to nevychadza ? ako dlho sa uz takto snazis .. ja zatial len tri mesiace tak to nevzdavam

Ahojte... ja nic, dnes pekne krasne prisla mrška 😒 Nevadi, ideme dalej...