icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

butterfly333
15. mar 2016

@veronika1603 ved aj ja ale do teraz som merala bt tak viem že ked som mala to ovu krvacanie bola bt 36,6 a na druhy den vyskočila na 37,0 .

kakatulik
15. mar 2016

@butterfly333 myslim,ze krvacat mozes iba ked uz folik praskne....inak nevidim dovod.

butterfly333
15. mar 2016

@kakatulik no aj mne sa zdá,ja somsi povedala že už bt nemeriam ani ovu testy nerobím no kedže dnes som už 18Dc a ovu mávam na 16dc a na 16Dc nič ani bolesti ani to ovu krvacanie tak som zasa pre istotu na 17 aj 18Dc dnes merala bt zatial 36,6 čiže ked dnes to ovu krvacanie a bt 36,6 zajtra by mohla Bt stupnut to by znamenalo že ovu bola dnes??

patris11
15. mar 2016

Baby držte sa a myslite pozitívne,aj keď viem,že je to na nervy čakať každý mesiac čo bude,nám sa to podarilo keď sme to najmenej čakali po roku a pol skoro dvoch,už sme čakali na 3DC a mali sme ísť do CARU na vyšetrenie no MS neprišla,gyndoš bol tiež prekvapený,veď ovulácia nebola podľa neho no bola neskôr,ja som mala taký pocit,že to vyšlo konečne a o psychike viem svoje prvé tehotenstvo na prvý šup po mesiaci snaženia krásne ukážkové no len do 27tt. ťažká preeklampsia a malinká to nezvládla,ani neviem kde som vtedy brala tu silu zvládať to všetko no jedno som vedela,že ideme ďalej všetky vyšetrenia boli ok a nechcela som na nič čakať veď podarilo sa prvý krát tak sa podarí aj druhý no opak bol pravdou nasledovalo neskutočne veľa folikulometrii a už som to aj vzdávala,ja som brala inofolic tak neviem či ten zabral ale v jan.som išla na PN s krčnou chrbticou a to pomohlo určite oddych a relax kedže robím v zdravotníctve na trojsmenke a služby sú náročné.Tak myslím na Vás baby nech sa zadarí čim skôr.Teraz sa tešime sme v 7tt a dúfame,že úspešne až dokonca.

veronika1603
15. mar 2016

@butterfly333 moja podla mna dnes sup ma manzela..držím palce zajtra mozno teplota stupne a je po ovu.mozno dajte sex aj zajtra.ale dnes urcite.

butterfly333
15. mar 2016

@veronika1603 moja už sme dali sexik dnes dvakrat ti poviem riadne ma bolel ten pravý vaječnik pri sexe auuu.Zajtra dáme tiež no zmeriam pre istotu Bt aj ked som si povedala že už nemeriam no inak to nejde myslela som že ovu bude na 16dc tak ako byva no vtedy bol tiež sex no ale nebyt toho ovu krvacania tam myslim že ovu už bola a možno by sme sex nedali,Uvidím kedy zajtra mm pride z prace .

veronika1603
15. mar 2016

@butterfly333 vies co ma hned napadlo ked ze str dali sex dvakrat dnes?raz som citala niekde skumali spermie ze po kolkych dnoch boli kvalitnejsie...a vies co?ked mali 3-5 dni tak boli omnoho menej kvalitne a pohyblive ako ked mali par hodin.ze brali vzorku muzovi napr.o 15h a potom.o 20hod a ze tie o 20 hod boli este kvalitnejsie nez tie prve alebo tie 3dnove...haluz...uz by ti to mohlo vyjst...vlastne nam vsetkym

veronika1603
15. mar 2016

@butterfly333 tuto tu tusim pisu.

butterfly333
15. mar 2016

@veronika1603 aj ja som to čitala ale aj davnejšie som to vedela že nieje dobre davat velke pauzy niekde pisali že sa spermie obnovia do par hodín a su čerstvejšie šikovnejšie ako tie odstáte,tak ja už neviem sa bojim že sa do ovu nikdy netrafíme ked to vajko žije 12hod.

veronika1603
15. mar 2016

@butterfly333 teraz by to mohlo vyjst.mozno vajo prasklo a cakalo tam na ne...a vy ste dali hned dvojitu davku.treba verit...museli aj nieco prezit spermie...uvidis..bud pockaj ci dôjde ms alebo zajtra zavolaj a zisti o tej laparke co a ako..

butterfly333
15. mar 2016

@veronika1603 ano aj ja verím že sa konečne podarí verím každý mesiac no snád sa to raz podarí a zajtra zavolam tomu gyn čo mi povie.A ty si ako na tom?

veronika1603
15. mar 2016

@butterfly333 dnes 12dc ale od rana citim dole vlhko(neviem ako to slusne popisat) ale hlien sa mi zda este husty.vajecnik boli odvcera.myslela som ze ovu bude po 20dc kedze som posledny cyklus mala 35dnovy ale ovu bude podla mna tento tyzden.uvidim co povie teplota.tak sa uz ododnes budeme snazit aj jed som chcela dat tomu volny priebeh no neda mi to.uvidim co povie teplota.ked nic od 1dc skusim ten gynex uz ho mam doma.a ked nic jun to isty.porobime tie vyšetrenia a uvidime.hlavne mesiac co mesiac verim ze motyka vystreli.bude muset..

wawrita
15. mar 2016

Ahojte, pridavam sa k vam, čakám mrchu stvrtok tak.uvidime.

tinka881
autor
15. mar 2016

@wawrita Ahoj, tak dufam, ze tu dlho neostanes medzi nami,kt.sa nam nedari a vo stvrtok nas nakazis tehu bacilkami 🙂drzim palceky

malinka2020
15. mar 2016

baby dusikovia mi silneju uz su to taky poriadny dusikovia kedy myslite zeby som mala ist na prehliadku ? zajtra to bude 14 dpo. asi az tak o 2tyzdne ci ? uz vam chcem cim skor poslat tehu bacilky len nech sa mi to potvrdi

zlatarybka29
15. mar 2016

my sme jak kraliky kazde rano vecer a v noci :D aaj tak nic ... uz to vzdavam povedala som si ale mrcha tento mesiac zas neprisla a tehu test zas len s jednou palickou... tak snad zas o mesiac... ale do maja asi tehu nebudem...

veronika1603
15. mar 2016

@malinka2020 jako a potesit nas nejakou foteckou nic?kludne az za dva aj viac.skor ani nechod.nech uz vidi peknu bublinku

veronika1603
15. mar 2016

@zlatarybka29 tak ako mne sex raz za dva tri dni max staci.neviem si to prestavit denne a uz vobec niekolkokrat...ale zas kazdy podla chuti.no aj tak by som ba tvojom mieste troska zvolnila...

malinka2020
15. mar 2016

tak toto su testiky. chcela som prifat fotku az rano aby to bolo lepsie vidno ale predsa sa mi to podarilo odfotit 🙂 robila som si aj ovulacny a ten je uplne pozitivny tak asi nieco na tom bude ze pri tehu je ovulacny pozitivny . dufam ze zajtra rano budu ciarky zas o nieco silnejsie

mima177
15. mar 2016

@veronika1603 Veronika, ten pasik ti dosiel z tej stranky, co sme raz spominali? A jadeit nie je pihanske? Nevylucuje sa to potom??

veronika1603
15. mar 2016

@malinka2020 vidim ze nevydrzis netestovat..ale asi by som bola taka ista...tak tisko gratulujem...

malinka2020
15. mar 2016

@veronika1603 nevydrzim 🙂 ale zlepsila som sa uz testujem len rano a vecer :D moja este poriadne nemas k comu gratulovat ako hovori moj manzel on sa bude tesit az ked bude fotka od dr. 🙂 a kym pojdem na prvu prehliadku to si este pockam :/ ja len dufam ze dusikovia budu silniet kazdym dnom

veronika1603
15. mar 2016

@mima177 pasik mam..od jednej dobrej duse 🙂...ale predvcerom mi odpisali.ze mi ho poslu aj z tej stanky www.dmc.sk.odpisali az po mesiaci..neviem co je pihanske ale snad sa ten hore namna nenahneva..modlim sa kazdy den nikedy aj viackrát podla toho ako si spomeniem..tu modlidbu sv.Dominika..ci sa to vylucuje ked mam.na krku pasik a na ruke naramok neviem.nikdy ma to nenapadlo.Boh vie ze niesom zly clovek a verim hlavne ze ked pomoc pride bude od neho..ten naramok je len taka nadej..snazim sa vyskusat vsetko snad nerobim zle

veronika1603
15. mar 2016

@malinka2020 mas vysnivane dve ciarocky..tak potichučky mozem.je to sen kazdej z nas..

veronika1603
15. mar 2016

@malinka2020 inak aj moj je taky...pokial neuvidi neuveri...ale ti poviem uz parkrat somnou hladal duchov...🙂...potom ked dosla ms hral sa ze to neva to pride a taaak.ale vidim vzdy na nom sklamanie i ked sa to snazi skryt...uz za 10rokov ho poznam..

malinka2020
15. mar 2016

@veronika1603 aj vam sa to podari 🙂 ja som tento mesiac uz nedufala chcela som dve ciarky hned ... na 11 dpo som plakala ze kaslem s celym testovanim ze zas nic z toho nebude . rano 12 dpo som si urobila test ani neviem preco asi preto ze mi doma ostal :D a cakalo ma malinke prekvapko az do dnes som tomu neverila ale vidim ze dusikovia pomalicky silneju . uvidim este zajtra pozajtra

malinka2020
15. mar 2016

@veronika1603 moj ani nehlada duchov vzdy ma vysmial ze nic tam nieje a ja som predsa videla . neveril mi az dodnes ze cosi z toho moze byt ale myslim ze uz mi veri ked vidi silniet ciarky . dokonca sam mi to isiel odfotit 🙂 ale povedal ze sa bude tesit az ked bude fotka 🙂 ach ti nasi chlapi ....

kakatulik
15. mar 2016

@butterfly333 asi tak. Den pred vzostupom sa ratd ovu.

butterfly333
16. mar 2016

@kakatulik tak včera 36,6 a dnes 36,9 čiže už ked Bt stupla takdnes sa nemusime snažit??alebo ešte ano.?