icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

tinka881
autor
17. mar 2016

@aluska2999 mozno to vyznie blbo,ale radsej sama ako s debilkom, ked ti dokaze robit taketo stresy na zaciatku tehu.Co by iny chlapi dali za to,keby mohli mat deti. Hlavne neurob chybu,ked ti povie,ze sa mas k nemu vratit a urobis to!Preco ta ponizuje?

aluska2999
17. mar 2016

@tinka881 lebo je na peniaze a peniaze si odkladá do banky a zato ze kde tu mi zaplatil nákup myslí že ja bez jeho peňazí nedokážem žiť že mám 300eur je almužna ale mam zdravé krásne dievčatko a druhé pod srdcom a dôležitejšie sú mi detičky ako jeho peniaze... Nevie pochopiť že nemám peniaze že sa vydavat nechcem aby v budúcnosti som to nemala vykrikovane nakoľko jeho rodina ma neznáša zato ze už bambulku mam nie v manzelstve ale to ze ma muž nechal v tehu to nikto nevidí ani to ze sama som to zvládla i ked najkrajší pohľad je mať muža pri sebe :'( a nechcem skákať tak ako on píska a dnes sa potvrdilo že tu o lásku nejde ale o spokojnosť ľudí v dedine aby nemal hanbu veď preto sa hanbil aj dat najavo ze sme zasnubeni. . Vcera nezavolal že nemal dôvod to je láska? Za toto všetko som tak ochladla že mi je ľúto že druhé babo bude bez otca.. Nedokážem ísť na potrat to by mi svedomie nedovolilo predsa nemôže za nič ☹

allenka25
17. mar 2016

Ahojte baby ja by som tiez chcela druhe babo ale rozhodil sa mi cyklus od januara som nemala kramy a teraz som dostala agolutin myslite ze mam po nom vacaiu sancu na otehotnenie alebo rovno na dvojicky ?

kakatulik
17. mar 2016

@aluska2999 mas to tazke moja.Skoda ze si si to nerozmyslela skor.Je ale neskoro plakat nad rozliatym mliekom.Skor by si sa uz konecne mohla pucit a nesliapnut do tej istej mlaky.Vies,ono by to nebolo dobre ani tak ani tak..... ☹

mariannamk
17. mar 2016

@allenka25 agolutin iba sposobuje krvacanie. nezvysuje sancu otehotenia. agolutin je vysoka davka progesteronu. ked je agolutin pichnuty, v tele sa prudko zvysi hladina progesteronu. progesteron sa rychlo potom rozklada, takze ten rychly pokles v tele sposobi spustenie menstruacie. nejde o nic viac. iba aby bol novy cyklus. neposobi priamo na vyjecniky. ako ked ti zamrzne pocitac, restartujes ho gombikom a dufas, ze sa rozbehne v poriadku. no ak by sa to dalej natahovalo a cyklus by dalej haproval, pichanie agolutinu neriesi problem. potom to chce patrat po pricine, preco nemenstruujes sama od seba - nechodiaca MS znaci, ze neprebieha ovulacia - takze hormonalny profil a folikulometria to istia.

martinaj
17. mar 2016

@aluska2999 a prve dieta mas tiez s nim?

aluska2999
17. mar 2016

@martinaj nie v prvom ma opustil muž ktorého som veľmi milovala no opustil nás teraz platí vyzivne kde tu príde kuknut malú ☹ mam smolu na mužov

aluska2999
17. mar 2016

@kakatulik moja máš pravdu ale detičky zato nemozu a ja si ich nedam a urobím pre ne čokoľvek kedykoľvek kdekoľvek

martinaj
17. mar 2016

@aluska2999 ja mam tiez deti s ex .... teraz sa snazime s priatelom 😊 urcite si babtko nechaj a bydete stastni, len si urci prioritu a to su tvoje deti..... ziadny chlap za to nestoji... byt zalubena je krasne, ale deti su laska na cely zivot 😉 a urcite ti to oplatia.... a chlapy co nestoja o to byt otcom, budu v zivote velmi nestastni... a hlavne by to malo byt preteba aj ponaucenie a ber to tak, ze vsetko zle je na nieco dobre a vsetko je tak ako ma byt, to si hovorim ja, aj ked sa mi to niekedy nepaci 😀

kakatulik
17. mar 2016

@aluska2999 to je jasne.Ine by som ani os teba neocakavala 😉

aluska2999
17. mar 2016

@kakatulik
@martinaj ďakujem vám žienky za podporu aspoň cítim že nie som sama

veronika1603
17. mar 2016

@aluska2999 mas aspon rodicov co ti pomozu keby nieco?teraz co by si si mala tehu uzivat plnymi duskami tak toto.no je to smutne...ale my zeny sme silne..

aluska2999
17. mar 2016

@veronika1603 ahoj moja mam len maminu ale dáko budeme musieť zvládnuť poprípade ešte mám sestru a aj ta povedala ze to zvládneme tak dúfam že áno 🙂 volal mi no nezdviham viac jeho nadávok ponizovania neznesiem

martinaj
17. mar 2016

@aluska2999 hlavne ho nepriznaj ako otca, nech nieje v rodnom liste.... aby este problemy nerobil...

veronika1603
17. mar 2016

@aluska2999 este ze tak.mozno sa uvedomi neskor ale to uz moze byt neskoro...moja nechcem ti vycitat na to pravo nemam ale si nevidela skor aky je??

malinka2020
17. mar 2016

baby strasne stavy na mna chodia :( prebudza sa vo mne strach ze pride mrcha a bude po vsetkom ked tu citam vseliake veci (asi v tom bude ten problem ze moc citam) a vzdy sa bojim ked pridem z prace domov utahana ako kon . samozrejme snazim sa setrit ale nie vzdy to ide :/ strasne sa bojim ze sa mi to neudrzi

kakatulik
17. mar 2016

A od koho bude dostavat alimenty ked ho neuvedie v rodno liste?

allenka25
17. mar 2016

@mariannamk Ďakujem veľmi pekne za odpoveď 🙂

kakatulik
17. mar 2016

@malinka2020 juuj,no ale tym ze sa budes bat,nic nezlepsis.Skor naopak.A nemohla by si si zobrat volno,alebo sa nechat na par dni vypisat?

malinka2020
17. mar 2016

@kakatulik tiez ma to napadlo ale kedze robim v potravinach vobec nemam taku moznost dokonca lekarske prehliadky musime riesit cez osobne volno proste pakaren . a este teraz ked idu sviatky o volne mozem iba snivat je viac a viac roboty . dvihanie 12kg krabic a podobne. a vypisat ma nema kto nakolko to nemam este ani potvrdene doktorom-cakam este aspon dva tyzdne kym pojdem za dr. mne zistili pred rokom aj drobnu cystu v podmozgovej hypofyze tak dufam ze to bude dovod pre dr aby ma vypisal len dovtedy cakat .... a ked ma nevypise davam vypoved aj sama ale zmluva mi konci az koncom maja dufam ze to dovtedy nejako dobojujem ale nervozna som ako pes

martinaj
17. mar 2016

@kakatulik urcite je prispevok od statu.... aspon byval..... a radsej ho nedat, ako potom bojovat o dieta..

kakatulik
17. mar 2016

@malinka2020 ale ved vypisat nie z tehotenstvom,ale niecim inym....zapal mocoveho mechura,crevna viroza,alebo co ja vie bolest chrbtice....,ale neviem ci je to mozne...

malinka2020
17. mar 2016

@kakatulik chapem myslis nieco uhrat ale myslim ze u mojej doktorky by mi to nepreslo . este pockam tie dva tyzdne snad bude dovtedy vsetko v poriadku a ked ma dr. nevypise skusim nieco vymysliet cez mamu ona dokaze vselico vybavit

veronika1603
17. mar 2016

@malinka2020 mojko neboj.vela zien ani nevedia ze.su tehu a makaju cvicia a pod.skus sa aspon v robote troska šetriť.vyhovor sa ze ta bolia krize alebo co..alebo chod doktorovi obvodnemu a vymysli si ze si mala horucku a boli ta cele telo a vypise ta.aspon na tyzden.

malinka2020
17. mar 2016

@veronika1603 este skusim pockat tie dva tyzdne kym pojdem k dr. a uvidim lebo dovod by aj mal aby ma nechal na pn tak uvidim . boze ja ako som si nasla dve // tak som plna strachu prezivam to vsetko po prvy krat ja viem ze tehotenstvo nieje choroba a moze sa robit uplne vsetko ale mam strach aby sa nieco nestalo to by som si neodpustila. za kazdou krabicou co zdvihnem mi pride zle od zaludka

aluska2999
17. mar 2016

@veronika1603 myslela som ze sa zmení a zase čo dokáže vypustiť z úst som sama šokovaná

kakatulik
17. mar 2016

@malinka2020 no ja by som sa ako hovori veronika nechala vypisat aspom na par dni....trosku si oddychnes.

malinka2020
17. mar 2016

@kakatulik ach baby ja viem ze to myslite v dobrom ale v robote by ma tie stare tetky zozrali keby toto urobim cez sviatky ked je najviac roboty este budeme mat aj inventuru . jedine co mozem urobit je trocha zvolnit zasivat sa aj ked budu hundrat ale kaslem na nich je to pre moje dobro uz vidim ake budem mat peklo s nimi ked sa dozvedia ze som tehotna . robit so starymi tetkami je asi to najhorsie

lanci23
17. mar 2016

ahojte babiky.. mam jednu otazku.. ja sa snazim uz 8 mes a stale nic.. vlastne ja som nikdy nevedela kedy mam ovulaciu, ja som nemala ziadne priznaky.. dnes cely den som sa citila cudne, mam pocit ako keby som bola chora, ako keby som mala zvysenu teplotu.. a podla mojho kalendara by som mala mat ovulaciu.. moze to byt priznak ovulacie? ci uz mi sibe? vdaka..🙂 ( beriem inofolic)

veronika1603
17. mar 2016

@aluska2999 vacsinou to dokaze chlap ked ma inu.ma istotu v inej a preto je mozno taky...pockaj len ta uvidi nikde na ulici s babatkom mu stisne srdce a bude banovat.a ked nie tak taky chlap ani za rec nestoji