icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

veronika1603
29. dec 2015

@blanch12 ahoj uz to do mája musime dat..😊 mne sa už 2 dni rozbieha ms furt len spojenie ale už citim aj krize takže dufam že sa dovecera spusti aby cim skôr skončila.aspoň chodu načas.len mam potom problém ktorý je 1dc.v nedelu bol sex večer mala som potom troska krvi a obvtedy nic.len pocit že ms mam a vlastne sa este nespusila.tak neviem jak to rátať to dc.aaach

kakatulik
29. dec 2015

@veronika1603 a prisla nacas?...pytam sa kvôli tomu Inofolicu 🙂
Niekde som citala,ze 1DC sa pocita az ked sa MS spusti naplno.

veronika1603
29. dec 2015

@kakatulik ano načas.branie inofolicu som flakala takže neviem...stale som nato zabudala.

kakatulik
29. dec 2015

@veronika1603 ahaaa,no ja so strasne zvedavaaa,lebo ja som brala pravidelne jeden krat za den.MS ma prist o tyzden a to uz normalne mavam take miernejsie tlaky v brusku...teraz nicccc 😒

denidi
29. dec 2015

@kakatulik asi sa bojis,ci ti nerozhadze cyklus,ci? verim,ze nie 😉 ja ho uzivam uz 3ti cyklus a ms pravidelna,ako hodinky,ale od bud.cyklu ho skusim vysadit a uvidim,co sa bude diat,no ja mu stale verim,lebo uz mi naozaj raz pomohol otehotniet 🙂

veronika1603
29. dec 2015

@kakatulik ja 2dni po ovu začnem cítiť prsia a potom už bolia strašne moc aj teraz a kked sa spusti ms povolia.kedy testuješ?

denidi
29. dec 2015

@kakatulik no ja si myslim,ze ono je to naozaj aj o psychike,pokial som neplanovala tehu,tak som mala cykly aj 35-38 dnove,ako sme sa zacali snazit,chodi mi to presne ako hodinky,max jeden den meska,ani test som nikdy nestihla urobit,no teraz ich zato pominam,lebo testujem radsej v predstihu,sice prd sa mi tam ukaze,ale keby cakam na den ms,tak ho proste nestihnem ocikat 😀 😀 😀

mia295
29. dec 2015

@kakatulik jo to sa počíta asi ako prvý deň, lebo ked som si na jednej stránke robila kalendár tak mi zo špinenia posunulo termín MS na druhý deň ked bola krv.. tak asi dač na tom bude 🙂

kakatulik
29. dec 2015

@veronika1603 noooo ja prsia citim iba velmi malo.Testujem az ked bude meskat....ale vidim to blede tento mesiac. 😒

kakatulik
29. dec 2015

@denidi ano mam trosku obavy ze mi rozhadze cyklus.Ja som ho zacala brat viac-menej kvôli kvalite vajicok,nech sa napapju 😀
Moje cykli boli az na male vynimky dost pravidelne..... 😀

zuzuzuzka
29. dec 2015

Rozmyslam, ze zacnem brat vitaminy na ovu. Ktore su naj?

denidi
29. dec 2015

@kakatulik my sa uz snazime tri roky,takze tie tri roky bola ms pravidelna a ani pri uzivani inofoliku sa to nepokazilo,len som v auguste ked som ho nasadila ,do dvoch tyzdnov otehotnela,myslim si,ze koli nemu,ale ktovie,nemozem vylucit,ze to bola nahoda,ale ked raz niecomu veris,tak to proste zaberie 🙂

kakatulik
29. dec 2015

@denidi ved uvidíme ako to dopadne....ak by mi to malo pomotat cyklus tak prestanem.A mozno skusim extra Inozitol,lebo kys,listovu beriem tak ci tak.

senselinka
29. dec 2015

@veronika1603 1DC sa rata od normalneho krvacania, dokonca ak zacnes krvacat vecer, rata sa 1DC az druhy den

matilda72
29. dec 2015

@denidi tak to by bolo super :D ja by som sa nebránila :D ja viem, že sa zbytočne stresujem ale občas si neviem pomôcť, túžba je niekedy silnejšia ako zdravý rozum :D tak verím, že to dovtedy vydržím asi začnem pliesť ponožky aby mi ubehol čas :D :D

matilda72
29. dec 2015

@kakatulik ved ja viem :D :D ale niekedy si neviem pomôcť :D ked sa mi to zdá všetko tak daleko a na to maličké sme sa veľmi tešili, ja viem že druhé ho nikdy nenahradí ale už by som bola rada tehu a verila, že všetko dobre dopadne, som tak trochu netrpezlivá :D :D ja viem hlavne kľud a jasnú myseľ, ale včera ma tak na.... že som to musela napísať a ukľudniť sa :D

matilda72
29. dec 2015

@kakatulik ja by som tiež rada zohnala inozitol ale len ten bez iných vitamínov ale nikde som taký prípravok nenašla. pretože mám od dr. predpísanú ferro - folgama to je železo, kyselina listová a okrem toho alchemilkový čaj a magnezium, takže by som brala len ten inozitol.

kakatulik
29. dec 2015

@matilda72 v ziadnej on-line lekarni nie je?
Ja som ho videla niekde na amazone,ale som este neskusala objednavat.

matilda72
29. dec 2015

@kakatulik všade je len ako súčasť niečoho ako napr. inofolic ten doma mám a myslím, že mi pomohol len teraz som dostala od dr. iné vitamíny a nechcem to preháňať :D hlavne s tou kys. listovou, všetkého veľa škodí :D inofolic doberiem a chcela som niečo iné.

denidi
29. dec 2015

@matilda72
@kakatulik baby ja som cosi nasla,ale neviem ci je to ten inozitol,ktory chceme,je od swanson,ja som sa nan pytala uz asi v 20tich lekarnach a nikde ho nemaju ☹ raz ho jedna babula predavala tu na mk,ale stratila som ju a neviem ju najst

denidi
29. dec 2015

@kakatulik vsade,kde ho pozeram,je inositol zo s nie zo z ako inozitol a ja netusim,ci je to to iste

esminka85
29. dec 2015

Baby..a maca je na co dobra?

kakatulik
29. dec 2015

ved ani je http://ecx.images-amazon.com/images/I/71U9LOuMD...
je to Inositol,aj som nasla ibaze sa mi sen neda vlozit ten obrazo a neviem preco.

matilda72
29. dec 2015

@denidi ja si myslím, že je to to isté :D aspon dúfam, teraz pravé kukám amazon a tam je toho dosť. len viem či je to dobré???

kakatulik
29. dec 2015

@matilda72 inak ked si to hodis do Googlu s tym S tak ti aj na SK,alebo CZ strankach vahodi toho dost.

kakatulik
29. dec 2015

@matilda72 ale inak kyselinou listovou sa predavkovat nemozes.V inófolicu je iba 400mikrogramov na sacik,cize este ked vezmes navyse nieco tak aj taj tak to nie je vela.Ale je pravda,ze ked sa to kupi zvlast,tak to vychadza podstatne menej.

denidi
29. dec 2015

@kakatulik
@matilda72 baby asi je to to iste na sk strankach je to inozitol a na ceskych strankach inositol

denidi
29. dec 2015

@esminka85 co tu baby pisu tak maca je dobra celkovo na plodnost,ale hlavne muzom na zlepsenie spermiogramu

matilda72
29. dec 2015

@denidi tak ja uvažujem, že kúpim niečo mužíčkovi :D i ked si myslím, že s plodnosťou problém nie je, bola som už 2 krát tehu,a tak by som chcela niečo aby plavci boli zdraví :D :D a aby som konečne tehu dotiahla do zdarného konca

butterfly333
29. dec 2015

@denidi ano aj moj mm ju berie,no je toho vela čo obsahuje maca treba si to na nete prečítat.