@veronika1603 a prisla nacas?...pytam sa kvôli tomu Inofolicu 🙂
Niekde som citala,ze 1DC sa pocita az ked sa MS spusti naplno.
@kakatulik ano načas.branie inofolicu som flakala takže neviem...stale som nato zabudala.
@veronika1603 ahaaa,no ja so strasne zvedavaaa,lebo ja som brala pravidelne jeden krat za den.MS ma prist o tyzden a to uz normalne mavam take miernejsie tlaky v brusku...teraz nicccc 😒
@kakatulik ja 2dni po ovu začnem cítiť prsia a potom už bolia strašne moc aj teraz a kked sa spusti ms povolia.kedy testuješ?
@kakatulik no ja si myslim,ze ono je to naozaj aj o psychike,pokial som neplanovala tehu,tak som mala cykly aj 35-38 dnove,ako sme sa zacali snazit,chodi mi to presne ako hodinky,max jeden den meska,ani test som nikdy nestihla urobit,no teraz ich zato pominam,lebo testujem radsej v predstihu,sice prd sa mi tam ukaze,ale keby cakam na den ms,tak ho proste nestihnem ocikat 😀 😀 😀
@veronika1603 noooo ja prsia citim iba velmi malo.Testujem az ked bude meskat....ale vidim to blede tento mesiac. 😒
Rozmyslam, ze zacnem brat vitaminy na ovu. Ktore su naj?
@kakatulik my sa uz snazime tri roky,takze tie tri roky bola ms pravidelna a ani pri uzivani inofoliku sa to nepokazilo,len som v auguste ked som ho nasadila ,do dvoch tyzdnov otehotnela,myslim si,ze koli nemu,ale ktovie,nemozem vylucit,ze to bola nahoda,ale ked raz niecomu veris,tak to proste zaberie 🙂
@veronika1603 1DC sa rata od normalneho krvacania, dokonca ak zacnes krvacat vecer, rata sa 1DC az druhy den
@kakatulik ved ja viem :D :D ale niekedy si neviem pomôcť :D ked sa mi to zdá všetko tak daleko a na to maličké sme sa veľmi tešili, ja viem že druhé ho nikdy nenahradí ale už by som bola rada tehu a verila, že všetko dobre dopadne, som tak trochu netrpezlivá :D :D ja viem hlavne kľud a jasnú myseľ, ale včera ma tak na.... že som to musela napísať a ukľudniť sa :D
Baby..a maca je na co dobra?
ved ani je http://ecx.images-amazon.com/images/I/71U9LOuMD...
je to Inositol,aj som nasla ibaze sa mi sen neda vlozit ten obrazo a neviem preco.
@denidi ano aj moj mm ju berie,no je toho vela čo obsahuje maca treba si to na nete prečítat.

@blanch12 ahoj uz to do mája musime dat..😊 mne sa už 2 dni rozbieha ms furt len spojenie ale už citim aj krize takže dufam že sa dovecera spusti aby cim skôr skončila.aspoň chodu načas.len mam potom problém ktorý je 1dc.v nedelu bol sex večer mala som potom troska krvi a obvtedy nic.len pocit že ms mam a vlastne sa este nespusila.tak neviem jak to rátať to dc.aaach