@darka252 ahoj ty si mala laparku že ako to funguje zajtra chcem zavolat gyn nech ma obj on zavola do nemocnice a tam mi daju termin či musím to osobne vybavit tu nemocnicu??
@butterfly333 moja a doktor ti laparku nikdy ani nenavrhol?
@denidi test bol negativny ☹ ale akosi som to aj cakala. Uvidim ako to bude z BT zatial sa drzi pri 37°C. Ale tie bolesti, uplne akoby som mala moje typicke bolestive dni ale iba slabo spinim. Mozno je to tým zakrokom. Skor manzel do mna huci sak mozno sa udrzalo vyskusaj test.... 🙂 kiez by som mu mohla povedat krasnu spravicku 🙂 verim ze to bude onedlho, snad laparka zabrala a prinesie nejaku urodu 🙂 🙂
@veronika1603 ani neviem tušim že ano fakt neviem.
@butterfly333 ano bola som pred dvoma tyzdnami. Ja navstevujem kliniku pre liecbu neplodnosti a moj lekar je zaroven primarom v nemocnici tak on ma hned odporucil. Bola som objednana na jednodnovku ale kramy meskali tak sa termin presunul ale aby som nemusela dlho cakat tak ma vzal k sebe do nemocnice. A napokon aj dobre lebo ono to ani laparka nebola, zacalo to nou ale pre zrasty mi napokon museli otvorit brusko takze asi tak. Aj nejake zrasty mi odstranili. Tak som si polezala 5 dni v nemocnici. Ale co sa tyka tej jednodnovky a objednania tak iba mi dal moj lekar kontakt na toho lekara co to robi na klinike a telefonicky mi dal termin. No neviem ako to je ze iba ty sama chces tak ti spravia.... neviem ako to chodi ale zda sa mi ze tomu predchadzaju aj ine vysetrenia resp. zakroky. V lete som bola na hysteroskopii na jednodnovke tam bolo vsetko ok. Tak manzelove vysetrenie aj to ok tak potoom mi odporucil laparku. Ale ked spomynas ze ste obaja v poriadku tak mozno to problem nebude. Ale urcite ti na to musi dat odporucanie tvoj gynekolog. Drzim prsty a nemas sa coho bat laparka je v pohode len ja som to horsie znasala kvoli dlhemu hojeniu, predsa len 10 cm rez 😒 😒 😒 😒 daj vediet ako si dopadla 🙂
@darka252 boli sme vo ferti a tam mi vravel gyn že by bolo dobre laparo kedže tu čo mi robili bolo už davno cca 20r,,no snažíme sa skoro dva roky preto nechcem čakat,zajtra zavolam gyn tak som zvedava čo povie.
@butterfly333 ja idem na laparku v stredu a mna tam objednal moj gynekolog potom ako som mu zavolala ze som zacala krvacat.Ja som si to pytala sama , lebo neviem ci som neprekonala skryty zapal a nikdy mi nic take nerobili ,ale dufam ze to poridne prefuknu a potom // 😀
@zuzka2208 tak držím palčeky aj ja skusim tu laparku snad pomože.
@butterfly333 ked to mas odporucene necakaj urcite. Nemusis do nemocnice robia to aj na jednodnovych klinikach. Polezis si 2 hod. po zakroku a ides domov. Predsa len nemocnica viac cloveka deprimuje.... drzim prsty nech to pomoze. Vela zien malo vsetko ok a po laparke sa podarilo hned. Takze dufam ze aj ja aj ty nebudeme vynimky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@darka252 no neviem čiaj v trnave je taka jednodnova a to preplaca poistovna tu jednodnovu či sama si musim zaplatit??
@butterfly333 Ja som z Kosic a aj tu som mala ist. Jednodnovka na sukromnej poliklinike by ma stala 50 eur. V nemocnici musis ale kvoli poistovni 1 noc prespat, ale je to zadarmiko. Opytaj sa gynekologa urcite bude mat prehlad kde to robia jednodnovo.
@darka252 ja zajtra radšej skočim za gyn osobne nerada vybavujem po tel,
@butterfly333 jasne, a pytaj sa na vsetko co ta napadne aj ked sa ti to bude zdat somarina 🙂 vlastna skusenost.....
@darka252 no som zvedava čo mi povie či ma vobec zoberie ked tam tak vpadnem neobjednaná ale snad nejak pochodím.dnes som 5dpo ms by mala prist za 9dní tak som zvedavá ako to vybavím a čo vybavím.
Baby tak ja mam asi paranoju.... nejake 4dni ma bolia prsia a od vcera mi je tazko z jedla, vraciam a dnes som to skoro hodila v tescu, vsetko mi vadilo... som len 8dpo takze netestujem a povedaa som si, ze ked tak az cez vikend, ked bude mat dojst MS.... fakt som zvedava, ale ten zaludok a vone 😩
@drobcek2510 aj ja som zvedava na ten test 😉
@butterfly333 si z trnavy????tu je jednodnovka ale neviem presne kde..
@veronika1603 nie celkom z trnavy kusok od tt byvam,no skočím rano ku gyn a uvidím či ma vobec sestrička pustí dnu kedže nie som obj.Ty si priamo z trnavy??
@martinaj ja verím na zazrak no umna to asi nikdy nebude, 😒
@butterfly333 @darka252 dakujem dievcata 😊 dufam ze nebudem pred tym moc stresovat 😊 a nech uz to je za mnou
@butterfly333
@renimac baby, urcite pride 😊
@martinaj no ja verím na zazrak a mám to vytetovane na ruke tak verím že sa to splní. 🙂
@butterfly333 jeeeej, to by som si stale citala 😊

@darka252 daj vediet,ako si dopadla,drzim palce 🙂