icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

hranoska
1. apr 2016

@renimac moja, tak este mesiac a potom co, zalozime novu skupinu "budeme tehu do Vianoc 2016"? 😀 ci to dame??

matilda72
1. apr 2016

@hranoska tak ja sa potom k vám pridám, myslím, že do mája to tiež asi nedáme 😀 ale nevadí 😉

mia295
1. apr 2016

@veronika1603 toto máš podľa mňa luxusný testík 🙂 už sa teším na bacile :D

tinka881
autor
1. apr 2016

@veronika1603 dnes si mala 36,7?tak potom este mozem aj ja dufat.Ale uz mazacinaju palit prsia.

mia295
1. apr 2016

@tinka881 ved ešte počkaj chvíľku... kedy máš termín ms? tak ako ja? či? lebo mne inak doktor hovoril že teplota je mega ovplyvnená clostylom a teda sú výsledky irelevantné... vraj

simonezet
1. apr 2016

@matilda72 ale dáme to, pretože ja už mám pre bábatko všetko pripravené a mám vybratý aj kočík :D. Takže nemienim dlho čakať 🙂. Určite treba do posledy všetko hovoriť pozitívne, hneď ako prijde prvé znegované slovo, už si človek volá o negatívny výsledok.
Poznáte to: sila myšlienky naozaj funguje ;)

hranoska
1. apr 2016

@simonezet aj ja mam vybrate vsetko uz 2,5 roka 😀 ale akosi to babo nechodiii..

matilda72
1. apr 2016

@simonezet to ja viem, ale som stále nie som na tom po psych stránke dobre. síce sa snažíme ale som stále nervozna, atd. takže to by bol zázrak ak by sa podarilo, takže ja nestresujem len do mája to veľmi reálne nevidím aj ked by som bola rada. asi mám stále trošku strach aby sa to nezopakovalo 😒

tinka881
autor
1. apr 2016

@hranoska baby,musime to vsetky dat do maja.ja uz nechcem ist do vianoc 2016☹staci,ze som bola do vianoc 2015.ked sa nezadari,tak pojdeme asi na dovolenku.niekam vypadnut a vypnut.Mizno aj more pomoze

matilda72
1. apr 2016

@tinka881 no mi ideme na vínu cestu ale pravdepodobne tam budem mať ms, ale tak dúfam, že tam aspon zregenerujem. no u mna je aspon si myslím, nie fyz. problém ale blok psych. takže ak ho odstránim tak budem fajn. len musím prísť na to ako a chce to čas. som si myslela, ked sme nemohli sa milovať bez ochrany, že je to už zamnou a teraz ked sa môžeme snažiť sužujem stále pocit, čo budem robiť ked sa to podarí, či to zvládnem, či sa to nezopakujem normálne mám strach a to asi nie je dobré 😀

veronika1603
1. apr 2016

@tinka881 ano keby nemam kupeny tesik ani netestujem.ale to je stale vysoko.ja som mavala pred ovu 36,2 36,3..

simonezet
1. apr 2016

@matilda72 sledujem ťa 🙂 viem čím si si prešla a tiež si myslím ak sa porozprávaš s psychologičkou a celkovo sa riadne uvoľníš, som za nejaký super wellness alebo dovolenku, a nesústrediť sa na dieťa.
Viem, že to nie je jednoduché, ja si vravím, už to tam isto je a teraz to robíme len pre zábavu, o pár dní si spravím test a ideme chystať detskú izbičku, myslím len pozitívne.
hranoska - no neviem čím to bude, ale verím že rok 2016 bude magický 🙂

tinka881
autor
1. apr 2016

@mia295 si v snazilkach?som tam pridala grafy.ja ani neviem kedy,lebo naposledy som mala mrchu,kt.mi meskala dva mesiace.naposledy bola mrcha 2.3. a predym az 17.12.

simonezet
1. apr 2016

@matilda72 samozrejem to nie je dobre!!! mňa teraz napadla taká hlúposť, ale mne to pomáha. Tiež som veľmi myslela na bábätko, lebo mám nejaké zdravotné problémy, ale kúpila som si omalovanky pre dospelých a tak ma to chytilo, že vždy večer som si malovala a naozaj som sa pri tom super uvolnila a nemyslela pri tom na zle veci, mozno skus aj ty nejaký koníček, lebo keď máš stále v hlave to bábätko si preťažená a potom just nič.
A keď to už bude samozrejme to zvládneš ;) to sa nič neboj :*

hranoska
1. apr 2016

@tinka881 my uz mame letnu dovolenku aj zaplatenu, ale musíme cakat do augusta 😉 pre mna je toto bohuzial posledny prirodzeny cyklus .. ak nic tento mesiac, caka ma IVF ☹

tinka881
autor
1. apr 2016

@matilda72 aj ja som si tym presla minuly rok a tiez sa bojim,ze sa to zopakuje ☹alebo ze sa vobec nezadari☹

matilda72
1. apr 2016

@simonezet dakujem, no ja sa nesústredím len som si myslela, že to pôjde lahšie 😉 😉 my sa milujeme lebo chceme ani sa nejako nesledujem len ked si predstavím, že som tehu tak mám strach a to asi nie je dobre takže tento mesiac to asi nevidím, idem síce na víkend na chatu tak hádam zrelaxujem 😀 😀 viem to chce čas, oddych a ono to príde 😀

mia295
1. apr 2016

@tinka881 ved ale si vezmi že si v podstate 30 deň... neviem ktorú skupinu myslíš teraz, pošli mi tu graf 🙂

renimac
1. apr 2016

@hranoska ej, do rici, toto nie. Do maja (vratane) to musime dat, zena moja. Ja uz nemozem ist do dalsej skupiny, stracam prehlad a nestiham prispievat 😀 😀 😀. No a poznas ma, ja sa musim ku vsetkemu vyjadrit. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tinka881
autor
1. apr 2016

@hranoska ja pockam mesiac-dva a potom asi skusim nejake centrum.moj gyn mi nerobil ani hormonalny profil.vraj prolaktin mam v norme,ale ani to neviem co je

lucinka7788
1. apr 2016

Ja to do mája nedám ani keby som sa po.... 😀 jedine že prvom cykle hupsnem na to 😀 drahy obe deti splodil koncom apríla v máji 😀

matilda72
1. apr 2016

@tinka881 no a to nie je dobre, niekedy ani netreba brať. vitaminy ale dať dokopy psychiku, ja sa snažím byť. veselá, už bolo toho dosť ale ked si predstavím že som tehu mám strach, dalši taky uder by som asi nezvládla. mám teraz plodné dni sme s mužom spolu a nemyslím na to ale na druhý den je to horšie stále mám taky hnusný pocit ako ked som bola napr. v škole pred písomkou 😀

renimac
1. apr 2016

@lucinka7788 tak by som nestracala cas 😀 😀 😀

hranoska
1. apr 2016

@renimac ved toto 😀 no dobre, slovo do bitky 😉 ja mam teda jeden prirodzeny pokus a jeden umely ked aj vratane maja ..hadam jedno z toho zafunguje!! inak ja tiez uz nestiham sledovat, sem len obcas nakuknem..

tinka881
autor
1. apr 2016

@mia295 len som okolo ovulky zacalat merat BT,takze z tohto grafu asi vela nezistis

lucinka7788
1. apr 2016

@renimac ideme sa pretekať 😉

denidi
1. apr 2016

@mia295 chcela som ísť tento cyklus,ale nechala som to tak,budeme sa snažiť doma a budúci cyklus vyskusame,ak budú foliky na strane s vajcovodom 🙂 super,dokončíte bývanie a podari sa 🙂

malinka2020
1. apr 2016

@veronika1603 to je krasne prekvapenie takto hned rano akosi sme sa rozbehli 🙂 mas super silnu ciarku na 12 DPO . Ja som mala este len dusika strasne sa s tebou tesim daj vediet ako pokracujes . Teraz budes mat trosku cakanie ale oplati sa to drzim palce 🙂

hranoska
1. apr 2016

@tinka881 vies co, ja keby som vedela v oktobri to, co viem teraz, tak by som obisla CAR a dala si porobit vsetky vysetrenia na vlastnu past..lebo tam aj ked nieco zistia, tak vam navrhnu IUI alebo IVF..ale nebudu riesit pricinu..lenze som stratila uz kopec casu a popravde, uz nechcem stratit ani mesiac, uz je to cakanie velmi psychicky narocne ☹

mia295
1. apr 2016

@tinka881 no neviem veru, počkaj ešte cez víkend, a potom pôjdeš k dr?