@senselinka fuuu tak to je trochu nieco ine....uz sem se lek 😀
Inak uz prisla mrska?
@kakatulik uz je na ceste 😢
@butterfly333 cajik je okik,super,skus pozret aj tu stranku,copridala senselinka a tam je kotvicnik v tobolkach a vola sa tribulus terestris,aj to je skvele 😉
@senselinka skodaaaa,bolo to s tebou zaujimave
@denidi 😁
Ste zlate, baby, ze mi drzite palce, ale co uz... Objednala som kopu vitaminkov, ideme na to v novom roku s novou vervou!!!!
babenky mam taku otazocku,priserne ma zacala bolet hlava,ked si dam pred spanim paralen,neovplyvni mi to rano nejak bt? nechcem si davat nic ine,lebo sa s liekmi moc nekamaratim,ale takto ma teda uz davno nebolela.
@denidi ano to poznám aj som to pozerala ,neviem ešte som pozerala tu chlorellu že by som obj.a papá aj macu ja už neviem čo by mu pomohlo.
@butterfly333 ja ju zatial uzivam len tyzden,ale urcite v tom budem pokracovat,pomohla mi na moje vecne zapchy a ked dodrzis aj pitny rezim,tak ta pekne detoxikuje,vyskusaj 🙂
@butterfly333 neboj mm pomoze to,co si mu naordinovala,len to chce trosku cas,nech to zaberie
@denidi presne tak chlorela je veľmi fajn, tiež ju jem aby som sa prečistila, len stým pitným režimom mám trošku problém. mala som pokusi aby ju užíval aj mm ale nevyšlo mi to :D nezdieľa somno názor o pravidelnom chodení na toaletu 😀 takže musím skúsiť iný spôsob, inak niekdy mám pocit akoby som sa starala o choré dieťa, ktorému musíte prepašovať do jedla lieky :D :D a nezabudnúť na pravidelné dávkovanie 😀
@denidi verím že mu to pomože.
@denidi hm tak to ti závidím 😀 u nás je to tipom: otvor ústa dám ti vitamíny a on: najprv ukáž potom zjem. on: fuj to sú tie zelené tie nechcem. a som vybavená a jem ich sama :D ale asi dva týždne sa prekonal a jedol ich som nou ale povedal, že on nebude chodiť 2 krát za deň na WC a mám po zdravej výžive a spirulíne. ale ten čaj to by bolo fajn, na ten ho možno aj nahovorím kedže kamufláž mi nejde :D
@senselinka aj u mňa uz sa spusta 2 dni.zajtra je tu v plnom prude.😞
hmm mam dilemu.. dnes som skombinovala take jedlo čo vsetci oci namna valili, čo to jem ked to neide k sebe ani nahodou,,, dokonca mi moj sprchovy gel strasne zacal smrdiet.. 😒 naposledy som mala menstruaciu 2 a pol dna ... zajtra rano robim test som cela akosi divna ...
@veronika1603 mne sice klesla teplota dnes, ale rozbehne sa zajtra, tesim sa, ze to sedi aspon podla dlzky cyklu, lebo ten pokles teploty ma vtedy vystrasil, ze sa mi skratila LF. Ja som podla bolesti uz davno vedela, ako to dopadne,takze dnes uz ziadne prekvapenie. Ideme dalej, budeme mat krasne oktobrove babo, super Vahu, je to perfektne znamenie 😀
@denidi tak som si robila dnes test neplatny ... 😒 nemam rada testy kde nieje nadobka .. nevadi urobim neskor test .. ale aj tak chcem ist k svojej lekarke .. lebo čo som mala poslednu m 2 a pol dna ako zaciatok aj koniec sa mi nezda a pritom prislo neskor o 4 dni čo to je uz vela ja mam odchylku max 1 den nakolko beriem duphaston uz asi treti rok. A uz koncom novembra ma zacalo pobolievat dole raz jedna a raz druha strana . je to skor take mierne krce nie intenzivne ale stale mam taky pocit štuchania.. nech sa pozrie pre istotu. Ja by som povedala ze odkedy som zacala pit alchemilku v novembri a po ovulke mam take pichanie...
@senselinka no tak dnes znacim 1dc.nevadiiii.ako som už písala nový rok nový mesiac nová nádej.hotovo...tak bude zas zimne babo.😊
@veronika1603 ja som hrozne chcela letne babo, aj kvoli zdedenemu obleceniu,ale aj celkovo, prislo mi to velmi pohodlne, v lete nemusis malinkate babo obliekat vela... Ale nevadi, bude zimne, resp.jesenne, ja som tiez v oktobri, moja prva ma v oktobri meniny, tak to bude akurat krasny mesiac plny oslav 😵
@senselinka vsak ze?...aj ja som Vaha a dokonca aj ascendent,co nie je az tak super hlavne pre moje okolie.

@denidi ja mm kupujem kotvičník čaj,