icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

butterfly333
4. apr 2016

@veronika1603 dakujem moja si zlata. Zatial neviem ako prebehla operacia. Pride dr tak snad mi povie.

butterfly333
4. apr 2016

@zuzka2208 zatial tu nebol dr tak neviem . Jedine čo ma boli je hrdlo od tej narkozy

butterfly333
4. apr 2016

@patris11 dakujeem

miminka1986
4. apr 2016

Nie nemam už 13 rokov...mala som dlho problémy schudnúť všetko po deťoch mi zostalo,potom som mala sarkoidozu a musela som brat rok kortikoidy tak si vieš predstaviť ako som vypadala. A ako mi ich vysadili a chodila som do fitka tak som za rok dala cca 40kg dolu.....práveže sa cítim lepšie ako keď som bola super nastavená tak dúfam že budem dobre nastavená bo by som bola rada keby sa nám to mimčo podarí

miminka1986
4. apr 2016

@emakiki zabudla som dať tvoje meno ku správe :-P

emakiki
4. apr 2016

@miminka1986 wau to je super... Vies co ja by som asi bola aj radsej keby mi ju výberu, lebo takto to je len trápenie... Ja by som mala byť už dva roky ,,dobre nastavená" a stale mi je všelijako len nie dobre... Som zvedavá aké budem mať výsledky... Ja už jedno ,,babo" mam a to sme ju spravili za mesiac a pol pri neliecenej SZ, teraz sa liecim a nie a nie otehotnieť... Vy sa snažíte o prvé?

lalia87
4. apr 2016

Tak ja asi zalozim temu do Vianoc budeme tehu :D nepodarilo sa nam to ani do maja- uz to je jasne,kedze polovicka pride az v juni 🙂 tak uvidime ci druha polka roka bude uspesna 🙂 vsetkym uspesnym "domajovkam" gratulujem 🙂

miminka1986
4. apr 2016

@emakiki ja s mojim ex manželom mám dvoch synov 8 a 9 a s priateľom by sme chceli spoločné bábo..... Prvého syna sme skúšali 4mesiacov a druhého na prvý šup a to pri prerusovanom sexe.....tak uvidíme ako teraz....intenzívne sme začali skúšať iba začiatkom marca tak prvý mesiac neúspešne tak pokračujeme ďalej.
Ja som skoro zomrela mala som veľmi zle výsledky s pečeňou aj so srdcom. Takže u mňa musela ísť vonka. Teda musela nikto nezistil prečo sa to deje bo nepáči sa mi ze nezistuju príčiny. Šž je vlastne autoimunitne ochorenie, sarkoidoza je autoimunitne ochorenie....tatino môj má problém s ladvinami aj so šž všetko autoimunitne ochorenie a nezistuju príčinu jednoducho vybrať a hotovo.
Ja čakám že max za 3 dni bude volať že mám zle výsledky bo ja nemôžem mať nič v poriadku vždy sa musí niečo skomplikovať keď niečo chcem. Ale držím nám všetkým pasticky aby sa nám darilo 😉

lenka469
4. apr 2016

Ahojte dnes 12 DPO mamatest poobede. Dufam, ze to vyslo... Je normalne ze ma pobolieva brucho ako pred ms? :(

matilda72
4. apr 2016

@lenka469 gratulujem a je to úplne normálne neboj, pokiaľ nekrvácaš a tie bolesti sú časté a silné tak je to ok 😀 držím palce nech je všetko ok a ms nepríde

miminka1986
4. apr 2016

@lenka469 gratulujem

lenka469
4. apr 2016

@matilda72 dakujem krasne, dufam ze to tak bude 🙂

matilda72
4. apr 2016

@lenka469 neboj bude ja som sa tak tiež zľakla ale boj bude to dobre daj si magnezium a v klude 🙂 🙂 krásne tehuľkovanie ti želám

emakiki
4. apr 2016

@miminka1986 len si to neprivolavaj... Drzim palce 😉 a dakujem...

veronika1603
4. apr 2016

@matilda72 magnezium.skor v tabletkach ci moze.byt aj sumive?

matilda72
4. apr 2016

@veronika1603 lepšie je to tabletové magnezium galvex 😀 mne ho predpísal aj gyn. ale dá sa normálne kúpiť aj bez predpisu. ak máš aj veľké krče môžeš si dať aj nospu

veronika1603
4. apr 2016

@matilda72 ani nie v brusku skor niekedy v lytkach.

matilda72
4. apr 2016

@veronika1603 v lýtkach 🙂 ??? naozaj to magnezium je dobre, mne to veľmi pomohlo no a tiež mi dal vtedy nospu ale to som zobrala len 2 tablety nechcela som brať zbytočne lieky ale ked mi to dal gyn.tak je to asi v poriadku a magnezium je dobre brať prevetnívne počas celého tehu, tak 1 tabletu denne ale ak máš problémy, napr. tvrdnutie bruška tak myslím že max 3 tablety denne ale neviem či nie aj viac ale to po konzultácii s gyn.

lenka469
4. apr 2016

@matilda72 dakujem. Idem si rovno zapit ;)

tynka1406
4. apr 2016

@lenka469 ano je to normálne. Uhniezdovanie sa javi ako keď ide mrcha bolesti v podbrusku, citlivé prsia všetko ako keby mala prísť ale v tvojom prípade asi ani nepride 🙂 gratulujem

lenka469
4. apr 2016

@tynka1406 dakujem ;)

emakiki
4. apr 2016

Baby? Nemyslíte si že mi šibe, ja som sa to dočítala v jednej českej diskusii a písal tam o Cervikalnom hliene, ked je ho malo, tak pijú sirup proti kašľu a tým sa zriedi a zlepší kvalita... Čo si o tom myslíte?

kakatulik
4. apr 2016

@emakiki uz som to tiez niekde citala.Treba vyskusat 🙂

stazistka
4. apr 2016

Tak aj nam sa to asi podarilo, dufam, ze bude vsetko ok a ciarka zosilni. MS by mala byt az v piatok.

miminka1986
4. apr 2016

@emakiki podobne aj ja tebe.... A aj ja ďakujem

veronika1603
4. apr 2016

@stazistka nooo vyzera ze ano..sprav kontrolny pozajtra.toto je super ako sa to tu rozbieha..babyyy podme vsetky...este do konca maja je sanca velka

veronika1603
4. apr 2016

@matilda72 to len malinko...ano v lytkach...asi unava z prace.skoro furt som na nohach.ale uz sa snazim setrit

veronika1603
4. apr 2016

@butterfly333 este nic nevies????

stazistka
4. apr 2016

@veronika1603 jasne, aj zajtra aj pozajtra 😀 neviem, či si ťa s niekým nemýlim, ty fajcis? Ak áno sekla si s tým hneď?

veronika1603
4. apr 2016

@stazistka ano fajcim.nie nesekla.aj pri prvom mi doktor kazal postupne prestat.vraj je to sok pre organizmus a to nieje dobre.postupne to obmädzujem.predtym som.vyfajcila 12cigariet a zatial som to sekla na 7 denne aj to nikedy nevyfajcim alebo v polke to zadusim.najhorsi je ten "chtíč"ked ai zápalim a 3-4krat potiahnem tak mi nevadi aj hned zadusit...mozno ked mi zacne byvat zle skor sa mi to podari.zatial to take lahke nieje.aj tyfajcis?