icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

stazistka
4. apr 2016

@veronika1603 áno ☹ ja si ráno bez kávy a cigarety neviem predstaviť, pijes este kavu? Mne ešte ani nemeska MS, neviem, či už obmedzovať vsetko

katy2210
4. apr 2016

ahojte baby, mam jednu otazku, mozno blbu, aj je mi to cudne pytat sa, ale predsa...snaizme sa uz par mesiacov a chcem sa spytat, je to normalne ked po styku zo mna vacsina "chlapcov" vytecie? viem ze gravitacia a vsetko..ale aj ked zostanem lezat, citim, ako to vyteka aj hned po styku...normalne aj tak otehotniem? pretoze som citala nejake diskusie a tam baby pisal ze prave vtedy, ked to vsetko zostalo v nich vedeli ze sa zadarilo...tak neviem, ci je to normalne alebo som nejaka divna 😀 zle stavana ci co 😝 dakujem vam 🙂

emakiki
4. apr 2016

@katy2210 my sme akurat po a predstav si že uvažujem presne nad tým istým 😀 ale podľa mňa chlapci vystrekli priamo na cipok krčka maternice a tak už nejakí ti chlapci sa tam dostanú a ostatok vytečie... Ved predsa musí to vytiect, mužský ejakulat je v objeme 2-8 ml si predstav že sa to všetko naleje do maternice 😉

katy2210
4. apr 2016

@emakiki ved to mi nejde do hlavy, vsak po tych vsetkych pokusoch by ma do najblizsej MS muselo roztrhnut asi 😀 dufam ze nejaki tam vzdy zostavaju, lebo vzdy ma to stve, ked to ide opacne ako ma 😀

stazistka
4. apr 2016

@katy2210 mne kamoska nadávala pred prvým babom, že som neni normálna, že chodím po sexe hneď na wc a do sprchy, som si ju vždy poriadne vyumyvala, nech už nič nevyteka. Bábo sa nám podarilo na druhýkrát, takze ťažko povedať.

katy2210
4. apr 2016

chcelo by to od vas dievcata ktorym sa vam zadarilo nejaku skusenost 🙂

emakiki
4. apr 2016

@katy2210 ale neboj jasne že sa dostali tam kam mali, ved penis je hlboko vo vnútri hneď pri čípku a stačí trolinka ejakulatu a hneď tam máš milióny spermií 🙂
@stazistka aj nám sa prvé podarilo hneď... Ale ja som nerobila to čo ty, ale podľa mňa je to jedno, lebo časť sa tam určite dostane hneď.

katy2210
4. apr 2016

@stazistka tak ale aj napriek tomu sa predsa podarilo 🙂 takze asi daco musi ist aj von, asi je to normalne

stazistka
4. apr 2016

@katy2210 sexovat každý druhý deň, to u nás zabralo prvýkrát, čo teraz netusim? Lebo vobec neviem, kedy sa to stalo

emakiki
4. apr 2016

@katy2210 ja som pri prvej vždy po styku odzadu zostala v takej polohe ešte asi pol hodinu 😉 klacala som a hlavu položenú na posteli 🙂

katy2210
4. apr 2016

@stazistka a to bolo vtedy ked si sa zvykla ist hned po tom sprchovat?

katy2210
4. apr 2016

@emakiki :D 😀 😀 to vazne?

emakiki
4. apr 2016

@katy2210 anoooo 😀 ale bola spravená za jeden a pol mesiaca... 😀

stazistka
4. apr 2016

Ide mi roztrhnúť vaječníky, chodím v kuse na wcko, je to normálne takto skoro? Prvykrat som iba pociťovala bolesti ako pred MS a straaaaasne ma boleli prsia, teraz, iba na omak. Mala by som ísť asi do inej skupinky, ale akej?

katy2210
4. apr 2016

@emakiki tak ale to musel byt na teba potom dobry pohlad 😀 ale tak podarilo sa takze super 🙂 a v takej polohe tiez daco vytieklo ze? ak si teda pamatas...

stazistka
4. apr 2016

@katy2210 áno pri prvom babu

Odpadnem 🙂
@emakiki

veronika1603
4. apr 2016

@katy2210
@stazistka
@katy2210 baby nam sa tiez zadario tak ze som po sexe dala vankus pod zadok a tak som aj zaspala.prvy krat sa mi nechcelo na wc sprcha bola az rano..vzdy po som lezala tak ale vzdy som vydrzala max 5min...ale je pravda ze teplota na druhy den potvrdila ovulku takze mozno aj tym.a 2,3 dni pred som mala stale pocit vlhka stale som to citila..ale vzdy to vyteka..vzdy..a sex bol len vtedy den pred ovu a este predtym 4dni..uz potom nie az po tyzdni

emakiki
4. apr 2016

@katy2210 no pohľad určite s vystrcenou pipinou 😀
Áno vždy vytieklo niečo.

veronika1603
4. apr 2016

@stazistka decembrovky2016

katy2210
4. apr 2016

@veronika1603 uz dlhsie sledujem tuto skupinu a gratulujem ti, viem ze si uz dlhsie pisala ze sa snazite a normalne som sa potesila aj ked ta vobec nepoznam 🙂 a takze teda je to normalne ze to vytecie ano? vsetko je v poriadku, nemusim robit stojky alebo co 😝 😀

stazistka
4. apr 2016

@veronika1603 no idem kuk dakujem, aj keď zatiaľ iba opatrne. Všetkým posielam tehu bacilky a drzim silno palce ♥♥♥

veronika1603
4. apr 2016

@stazistka a ozaj kavu nepijem.chvalabohu aspon to mam.z krku 🙂

stazistka
4. apr 2016

@veronika1603 u mna to bude ťažké robim na smeny

stazistka
4. apr 2016

@veronika1603 bez kávy som myslela

veronika1603
4. apr 2016

@katy2210 dakujem pekne..na krku pasik sv.dominika,na ruke jadeit kamen na plodnost ale myslim ze hlavne modlidby pomohli..dufam ze to dam.do uspesneho konca..uz mam aj doma kvapky gynex co som.chcela zacat brat...tak denne dakujem Bohu..babenky vsetkym vam moc drzim palce...z celeho srdca

veronika1603
4. apr 2016

@stazistka aj ja neboj.mavam.ranne jcez poobedne.setri sa.uvidime co bude ked zacnu nevolnosti...idem si.uz ľahnúť.papa

stazistka
4. apr 2016

@veronika1603 dobru noc 🙂 zajtra ráno drž palce 🙂 inak ja som pri prvom babu nemala žiadne nevoľnosti 🙂

nataliuska
4. apr 2016

@veronika1603 ahoj moja.. ja ti len k tomu fajceniu napisem, co mne pomohlo v oboch pripadoch... pred prvym tehotenstvom som bola tuhy fajciar - aj krabicka denne a po odstaveni malej s cielom opat otehotniet som znovu zacala aj ked nie az tolko... vzdy ked som dostala a aj dostanem chut si zapalit predstavim si, ze kvoli mojej slabej voli by malo moje babo mat napr poskodene srdiecko, pripadne nieco ine, kedze sa v tom obdobi zakladaju organy.. mne to velmi pomohlo, sekla som s tym zo dna na den.. fazulka si to nezasluzi a ty to urcite zvladnes.. drzim palce ;)

butterfly333
5. apr 2016

@veronika1603 moja jedine čo viem že všetko v poriadku vaječnīky su priechodne. Idem dnes domov tak mi povie viac.

allenka25
5. apr 2016

Ahojte ako skoro sa da spravit prosim vas test rapi clear som zhruba tyzden od tych dni a na obale pisu pat ...myslite ze by to uz ukazal ?