icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

ninna86
10. apr 2016

@butterfly333 uvidime..len som zvedava co mi to urobi s cyklom a ovulkou..lebo som mala dost dlhe a ovu testy pozitivne, ale kebyze si ich nerobim tak neviem kedy ju mam..

butterfly333
10. apr 2016

@ninna86 ja som čítala že je dobrý na hlien čo by som potrebovala ja.

ninna86
10. apr 2016

@butterfly333 ano aj to, ten som skoro vobec nemavala..

butterfly333
10. apr 2016

@ninna86 ja len velmi mokro ale že by som spozorovala ten natahovací to nie tak som zvedavá.No beriem ho tuším od štvrtka 9Dc tak neviem či to nebude krátky čas do ovu,Ovu by som mala mat 16Dc nosom prave po hysteroskopii a laparke tak snad sa ovu neposunie.

ninna86
10. apr 2016

@butterfly333 fu do tychto veci sa moc nevidim, nakolko som nic take este nikdy nepodstupila.. Klop, klop .. Ale tak snad vsetko bude tak ako pisu vacsinou baby recenzie na ten femigard 😉

butterfly333
10. apr 2016

@ninna86 Uvidím verím že ano lebo už som poskušala všetko možné.

ninna86
10. apr 2016

@butterfly333 ja som neni taka, toto je prva vec co skusam 🙂 ked to ma prist tak to pride.. Tak nam drzim palce 🙂

renimac
10. apr 2016

@ninna86 som zvedava, ci by si si to povedala aj po 2,5 roku snazenia a potrate? 🙂 takmer ziadna z nas taka na zaciatku nebola 😉.

simonezet
10. apr 2016

baby je možné, že som si nevšimla cervikálny hlien?
intímku som mala vlhkú, ale aj jemne sfarbenú (žltkasto-hnedasto). Je možné, že som mala ovuláciu a mohla som otehotnieť? Cítila som ovulačné bolesti, ale tým hlienom si nejako nie som istá :(

butterfly333
10. apr 2016

@ninna86 vieš ked som mala ja 20rokov som bola mladá tiež som nič nebrala neskušala ani ma to nenapadlo nejake vitamíny brat či niečo na podporu tehu,no vieš už mám 36r tak tomu treba troška pomoct.
@renimac Moja pekne si to napísala človek si prejde všetkým možným.

aluska2999
10. apr 2016

Žienky poraďte čo si dať na maternicu aby sa obnovila po potrate? Citala som ze rakytnikovy olej a alchemilkovy čaj ale z toho mi býva zle ☹ ešte stále som v šoku zo straty môjho anjelika :'(

veronika1603
10. apr 2016

@aluska2999 mojko je mi to velmi luto co sa ti stalo.prajem ti aby sa ti cim skor podarilo dalsie nove babatko a nebudes uz smutna...skus si precitat o tych kvapkách gynex mozno aj oni to tam daju do poriadku.su celkovo na vselijake zenske problemy...je hrozne co sa ti stalo a sucitim s tebou.drz sa :-*

zuzka2208
10. apr 2016

@aluska2999 je mi to velmi luto ☹ my sme si tym tiez presli viem presne ako sa citis, ale neboj bude dobre.Presne ako pise @veronika1603 skus gynex a caj gynastan ten je dobry chutovo a nebyva z neho zle.A perfektna je aj vcelia materska kasicka v ampulkach 🙂 maju ju v lekarni.

emakiki
10. apr 2016

@matilda72 myslim, že nebudem ani prvá ani posledná ktorá KL nebude užívať, ale mám doma 800 vku tak možno štvrť tabl. si dam... 🙂

matilda72
10. apr 2016

@emakiki
@emakiki 🙂 🙂 inak mna by ani nenapadlo, že sa z tohto vitamínu môže priberať 😀 😀 a mna tak napadlo ja som brala inofolic a tiež som pribrala. ale nedávala som to tomu za vinu ale ked si predstavím, že aj ked som jedla skoro rovnako len mi chutilo viac 😀 😀 ale pracovala som v sklade 9 hod. denné z ťažkým paletami, prac. prachmi a inými serepetičkami tak som pribrala a sa mi všetci čudovali lebo oni schudli a ja nie 😀 😀 😀

emakiki
10. apr 2016

@matilda72 no vidis, je to vit. B a ten sa odporúča keď nechuti jest... 🙂 ja z nej strasne priberam a nedokážem sa už toho zbaviť... ☹

monika1791
10. apr 2016

@aluska2999 Škoda že ti je zle z toho alchemilkoveho čaju..ten by ti teraz fakt pomohol.

kakatulik
10. apr 2016

@aluska2999,
pocuvaj moja.Ak chces alchemilku,tak existuje aj tinktura,alebo aj caj z rebicka.No ale uprimne?Daj si najskôr do poriadku svoje vnutro a psychyku a tam dole,sa to da poiadku samo....cmuk. 🙂

ninna86
10. apr 2016

@butterfly333 ved jasnee, a obdivujem ake viete byt silne po tom vsetkom 🙂 ja budem mat 30 o mesiac..a boh vie co ma caka v zivote 😉

ninna86
10. apr 2016

@renimac vetou, ja som neni taka som myslela hlavne, ze tieto veci som este nezazila, takze sa neviem k tomu vyjadrit 😉

karabashka
10. apr 2016

Kocky,nechcem vas strasit...ale mne tiez stale vraveli ze som ok,a uz dva a pol roka sa snazime,teraz som po jednej operacii a zrejme ma caka druha..a zatim nic...

renimac
10. apr 2016

@ninna86 dufam, ze ani nezazijes 😉. Btw. aj ja mam o mesiac 30 😉.

ninna86
10. apr 2016

@renimac aaale 🙂 ja presne o mesiac a 9 dnii 🙂)

renimac
10. apr 2016

@ninna86 este 50 min. a ja na den presne o mesiac 🙂

aluska2999
10. apr 2016

@veronika1603
@kakatulik
@monika1791 ďakujem vám žienky za rady a podporu
@zuzka2208

mia005
11. apr 2016

@ninna86 hehe, no super. ešte raz gratulujem 🙂 ako dopadla oslava?

monicka2510
11. apr 2016

Ahojte, takze som v rozpakoch, menzes prisiel, ale bol zvlastny a vel.i kratky a 2 dni po skonceni co je dnes som sa zobudila na to, ze mi prislo zle a v ustach mam od vcera taku zelezitu chut , s testom zrejme treba asi pockat?

martinaj
11. apr 2016

@monicka2510 práveže ho sprav držím palce 😉

ninna86
11. apr 2016

@mia005 tak to bolo, segra zagratulovala a potom jej frajer.. Tak on ze vsetko najlepsie dedko a oni ze hihihaha ved to byvaju jeho vtipky a segra na maminu, ze a ty co sa smejes babka? 😀 nechapacky, zachvilu im zaplo, to ked sa tato rozplakal od statstia, tak to uz sme sa vsetci 😀 no poviem ti uzzzasne narodky 🙂 steasne sa tesime vsetci

monicka2510
11. apr 2016

@martinaj ok spravim pretože som skusasala merať ešte v posteli bazalnu teplotu a bola 37,2 čiže zrejme zajtra ráno skúsim🙂