icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

kakatulik
31. dec 2015

@tinka881 ...to asi preto,aby ti upravil cyklus....lebo teoreticky aj kalendarrik vypocita takto,ale praktickey.....
Skus si dat jeden mesiac bez tych liekov a pozerne sledovat co bude,pripadne pridat inofolic,ale nechcem zle radit....spytaj sa pri kontrole presne co to robi.

denidi
31. dec 2015

@tinka881 mozem sa este opytat kedy asi mavas ovu? lebo ak mas cykly 28-29 dnove,to su celkom pekne pravidelne,potom sa tvoj dr mozno riadil tym,ze do 15 dna by uz mohlo byt po ovulke 🙂 ja tiez mavam pekne na 14dc ovu a posledny cyklus bola az na 17dc

eva2809
31. dec 2015

Baby tak sa k Vam oficialne pridavam🙂v noci som dostala ms.takze opat to nevyslo:(dnes tede 1DC..ideme nanovo...verim,ze novy rok pre nas vsetky bude uspesny...a snad sa aj naplni,ze vsetky do maja budeme tehulky🙂

matilda72
31. dec 2015

@eva2809 hm škoda ☹ ale nevadí, určite do mája budeme všetky do jedného čo sme tu tehu. 🙂 inak na to plánovanie sa teším ako malá 😀 😀 už aby sme sem všetku dali pozit. testíky a potom sa stretnem v rubrike mamičiek 😀 😀 verím, že rok 2016 bude super plodný a úspešný 😎

eva2809
31. dec 2015

@matilda72 ja som tiez zvedava,kolko nas bude do maja s // my uz od augusta sa snazime...tak kazdym mesiacom som snad k tomu blizsie.a vy ako dlho sa snazite??

kachita
31. dec 2015

@eva2809 Presne ako pises, my sa tiez od augusta snazime a som aj z toho nervozna, lebo brat spravil obe deti na jeden sup, sesternice tiez a ja este akosi nic. Chcem si kupit teraz ovulacne testy a od januara zacneme inak, nebudem sa uz spoliehat ze ovulku mam v strede cyklu. MS mam dostat na troch kralov, ale radsej by som bola, keby neprisla dalej. Aj ja verim, ze sa vsetky stretneme v teme Mamicky 2016

kachita
31. dec 2015

Dievcata, a kolko tu mame rokov? Ja mam 32, v marci 33.

matilda72
31. dec 2015

@eva2809 no tak ako to mám presne tak od februára 2015 a to som bola tehu v marci ale nevyšlo to 😢 potom som otehotnela v júni a v 21 tt som musela podstúpiť UPT ale tak snažíme sa z toho pozbierať a chcem sa pokúsiť o dalšie bábo. dr. nám povedali, že po 3 mesiacoch sa môžeme pokúšať tak hádam mi to do mája vydá :D držím aj tebe palce, hlavne musíme byť v poho. a hádam sa to podarí, moje obidve tehu som vôbec nečakala, jedno bolo tesne pred svadbou a druhé na dovolenke :D takže z toho mi vychádza, že na to netreba myslieť :D a len sa ľúbiť a ľúbiť 😵 😎

senselinka
31. dec 2015

@eva2809 aj my sa snazime od augusta o druhe a dnes prisiel 1DC 😀
Ale nech, dobre aj tak, dame to tento cyklus a basta!

matilda72
31. dec 2015

@kachita to bol aj náš prípad, síce nám sa podarilo, celkom skoro ale prvý krát, ked sme to skúšali a muž vtedy ešte len priateľ 😝 si myslel, že prvý krát to vydá a nevydalo 😀 a tak som si naštudovala články a zistila som podľa hlienu a ovu testov, že snažiť sa je treba nie v strede cyklu ale len na 18 - 19 DC vtedy som mala totiž ovulku a ani som nevedela a bola som v tom 😀 no a začala som cca 3 mesice pred brať inofolic, piť alchemilku a v lekárni som si namiešala čaj na plodnosť od ľudmili Mojžišovej a zabralo to 😅

matilda72
31. dec 2015

@senselinka presne takto treba myslieť :D príde mi to trošku smiešne ale tesne pred druhým tehu som si povedala, budem tehotná a hotovo a o pár týždňov krásne // na teste :D :D ešte si pamatám, že moja vedúca v práci mi hovorila, nech ma ani nenapadne ísť v auguste na PN ( robím v sklade a je to tam o hubu a mala som problémy mám nezhubné hrčku v prsníku a hrosne ma boleli tak som chcela ísť na operáciu) a ja som si v duchu povedala " mojka a čo keď budem tehotná a budem na PN 🙂 🙂 a stalo sa v auguste som neprišla do práce :D niekedy treba byť sakra pozitívny a ísť si za svojim a basta nech je čo je 😀

matilda72
31. dec 2015

@senselinka
@eva2809 takže z toho vyplýva, že budeme tehotné a a narodia sa nám zdravé detičky ešte tento rok a basta!!!!!

matilda72
31. dec 2015

@kachita ja som mala tento rok 28 takže mi tiahne na 29 😀 a to som chcela do 30 tri detičky. no hold trochu nevydalo. ale čo už keď som svojho princa na bielom koni spoznala neskoro 😀 😀 ak tomu môj princ mal akosi na všetko čas, flegmatik jeden 😀

tinka881
autor
31. dec 2015

@denidi u mna tazko s ovulkou ran na 12dc a niekedy 16dc.Uzivam aj inofolic

butterfly333
31. dec 2015

@matilda72 pekne a presne si to napísala.

butterfly333
31. dec 2015

@kachita ja mám ešte stále 36r.

butterfly333
31. dec 2015

@eva2809 juuuuj tak to je škodááá že to nevyšlo ☹ no život ide dalej a určite to dáme nový rok bude náš. 😉

denidi
31. dec 2015

@matilda72 plne s tebou suhlasim,verim,ze v silu myslienky a silu slova,co vypovies a o co poziadas dostanes a ked si prajna,dvojnasobne sa ti vrati,takze dievcence,zelame si a prajeme jedna druhej a do maja sme v tom 😀

butterfly333
31. dec 2015

@senselinka čo to takže predsata hnusoba prišla? ☹ no hlavu hore a do maja budeme isto tehu.

butterfly333
31. dec 2015

@denidi to je krásne aj ja nám všetkým prajem aby sa nám do mája zadarilo tehu až do štastneho konca. 😉 😉 😉 😉

kachita
31. dec 2015

@matilda72 Ja som svojho manzela spoznala v 30-tke. Zmenila uplne svoj zivot, odisla zo Spanielska, ukoncila vztah a zasnuby, zacala od zaciatku doma na Slovensku.
@denidi presne ako hovoris, pozor na zelania, lebo sa plnia - v nasom konkretnom zelani si stale hovorim, ze nie za kazdu cenu, nie za cenu postihnuteho dietatka alebo inak trpiaceho, preto sa snazim byt pokorna a trpezliva
Ale paci sa mi myslienka zelat jedna druhej 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

matilda72
31. dec 2015

@denidi presne tak 😀 😀 no vy budete mať dva mesiace náskok v snažení :D ja si musím chvíľku počkať ale verím,že vás dobehnem 😝

robin30
31. dec 2015

Dievcence zelam nam plodny rok 2016 ;)

senselinka
31. dec 2015

@kachita ja mam 37, takze ak tento cyklus otehotniem a babo sa narodi v oktobri, rodit budem este ako 37 rocna a 38 o par dni na to 😁
Takto nejako si to predstavujem, naco robit zurku na 2x 😀 😀 😀

matilda72
31. dec 2015

@kachita presne tak, pozor na svoju myšlienku a želanie. potvrdilo sa mi to niekoľko krát. pri druhom tehu ma napadla myšlienka, čo keď sa niečo stane a stalo sa. a veľmi som si želala aby som svoje dieťatko porodila, aby som oň neprišla na začiatku a vyplnilo sa len stým, že to bolo v 21 tt. takže teraz si nejdem, želať ani tak to aby som bola silou mocou tehu. ale aby sa nám narodilo, živé a zdravé dieťatko a boli sme všetci šťastní. ok bolo dosť smútku ( ide asi na mňa sviatočná depresia 🙂 ) takže ideme na to a všetko bude super 😀

matilda72
31. dec 2015

@senselinka to sú pekné plány a želania. ja to takto do detailu nemám vymyslené, len mám silný pocit, že sa to podarí v marci, keď mala prísť na svet naša matilda 😀 tak uvidíme akú silnú mám intuíciu a ak to nevyjde tak príde čas slniečka, tepla a všetko sa bude ľúbiť a množiť 😀 tak sa podarí hádam aj nám a v máji by to bolo tiež pekné ako sa hovorí máj lásku čas 😀

denidi
31. dec 2015

@kachita ano tak,ja som predtym prosila ,aby som konecne bola tehotna a aj sa splnilo,len to skoncilo zle,ja som totiz zabudla pridat aj to,aby tehotenstvo prebiehalo v poriadku a aby sa nam narodilo zdravucke babatko,takze po tomto uvedomeni,si toho,ako ziadat,uz formulujem,svoje prsby trosku inak a samozrejme nezabudat na dolezitu vec,za vsetko dakovat 😉

butterfly333
31. dec 2015

Babenky želám nám všetkým čo sme tu aby sa nám splnil náš sen a mali každá zdravé dietatku,všetkým to zo srdca želám taketo krásen bábo.

butterfly333
31. dec 2015

@matilda72 moja ja som prišla o 4deti a to posledne som rodila žial mrtve v 22tt a videla som ho tam ležat mrtve vedla seba bol to najhorši den pre mna.Do dnes to mám pred očami.No život ide dalej aj ked bolest v srdci zostane navždy.

eva2809
31. dec 2015

@kachita tak aj mna to niekedy zamrzi...ze niekto chce a hned ma,niekto aj nechce a tiez ma...a ja chcem a nemam🙂)ale vies co,asi to vsetko ma tak byt..na dobre veci treba pockat...urcite sa nam to vsetkym podari v ten spravny cas...cize v januari🙂)hahaja som zatial tiez este neskusila tie ovu testy..tiez chcem od januara zacat aj merat teplotu....aj ja som kazdy mesiac nervozna...stale na to myslim...a prave to je mozno chyba...skusim trosku ubrat...