icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

maminka12345
16. apr 2016

Baby stava sa Vam aj ked ste neni tehu ze mate od ovulky bolesti v podbrusku a ked viac chodite alebo sa namahate tak o to viac?

esminka85
16. apr 2016

@maminka12345 ano...mna od ovulky az do ms popichava tam kde bola ovu..a pri cviceni viac

adusko123456
16. apr 2016

@maminka12345 mne sa to stáva pravidelne ,potom si namýšľam ..taktiež ma prsia bolia.

butterfly333
16. apr 2016

@tiumen tuším že áno to som v Dmke kupila ,

maminka12345
16. apr 2016

@adusko123456
@esminka85 no mne sa to praveze nestava naposledy ked mi doki vybral teliesko tak no este skoro na testy ubidime 🙂

matchgame
16. apr 2016

@patris11 Ja som nemala žiadne problémy, genetika ok, krv ok, tlak ok, len mi posledné týždne trošku puchli nohy. Doktor sa mi na ne ani nepozrel, vraj je to normálne. Ani ma nenapadlo žeby to mohlo k niečomu spieť. Zrazu sa mi zdalo že cítim málo pohybov a už bolo žiaľ neskoro. Och, bojím sa že keď otehotniem, budem totálne paranoidná... 😒

patris11
17. apr 2016

@matchgame tak u nas vsetky vysetrenia ako hemat.,genetika dopadli ok,ano je to o 1000% uplne ine tehotenstvo,plne strachu,obav a doktor ma uz od zaciatku strasia najprv,ze hcg nizke,moze byt mimomaternicove ale to som sla velmi skoro na vys.a ovu mala 25dc nie 14dc ako si dr myslel,potom ten skrining a sme len na zaciatku no velmi tuzime po babetku tak musime to nejako zvladnut,ale je to tazke.

lvancova
17. apr 2016

@nely459 ahoj, pridas ma do skupiny ? dakujem 🙂

maminka12345
17. apr 2016

@butterfly333 ja som hlien ovulacny nemala nikdy taky ako tu baby popisuju a mam 3 deticky 🙂

butterfly333
17. apr 2016

@maminka12345 snád sa aj nám zadarí neviem či ten hlien vobec mávam nesledujem to no dufam že ho je dost pre spermie. 😉

simonezet
17. apr 2016

Baby tie ktore ste uz boli tehotne. Mali ste priznaky tehotenstva uz okolo 10 dpo, ale test bol negativny a neskor sa vam potvrdilo tehotenstvo??

martinaj
17. apr 2016

@simonezet pri jednom dom mala tak skoro priznaky, ale test bol pozitivny. Pri ostatnych tehu mi nic nebolo........

simonezet
17. apr 2016

@martinaj kedy bol test pozitivny??

martinaj
17. apr 2016

@simonezet cca 11dpo? A to mi bolo zle uz asi tri dni.....

simonezet
17. apr 2016

@martinaj ja som robila 9dpo a 10dpo ale bol negativny, priznakov mam viacero a nemam pocit, zeby som si to nahovarala😔tak neviem som pomylena

martinaj
17. apr 2016

@simonezet skus az cca 12-14dpo, to uz bude vidno a hlavne kluuuud 😊 babatko ak tam je, tak nech si v klude rastie 😉

simonezet
17. apr 2016

@martinaj diky😀tych symptomov je vela, nikdy som to nemala, preto citim ze tam asi je. Citim sa proste inak

veronika1603
17. apr 2016

@simonezet ja som mala vsetko ako pred menzesom.prsia boleli uz 2-3dni po ovulke aj zravost som mala aj som tu pisala ze velice drzim dietu a zbuchala som celu cokoladu a proste vsetko ako pred ms.

simonezet
17. apr 2016

@veronika1603 ja praveze vobec nemam ako pred MS. Ja mam praveze uplne ine veci. 2 dni po ovu ma zacalo pichat na pravej strane podbruska, vcera na 5 den pichanie bolo najsilnejsie a dnes uz vobec necitim asi 3x ma tam dnes pichlo. Mastia sa mi vlasy za 24 hod. Co normalne si umyvam vlasy 2-3 krat do tyzdna. Prsia ma nebolia skoro vobec, 5 dni pre MS uz mavam velmi bolestive prsia. No a posledne dni som mala pocit na vracanie a slabe zavrate-dnes od rana do druhej. Tieto pocity som nikdy nemala. Preto si myslim, ze napr. Ten vajecnik si nemozem namyslat. Na test je logicky skoro, aj ked niektore baby maju duchov. No budem musiet len cakat, inak to nezistim....

maminka12345
17. apr 2016

@simonezet no som momentalne tiez v podobnej situacii pri 2 detoch som nepocitovala nic a pri poslednom som sa citila uplne inak a teraz ani nehovorim od ovulky ma boli v podbrusku kazdy druhy den hlava a zle mi byva a strasne ma boli chrbat a nohy ani nevladzem stat a to musim v robote pekne sichtu odstat 11 hodin 🙂 na test je skoro som 10 dpo skusala som a nic tak uvidime 🙂 snad to vide

emakiki
17. apr 2016

@simonezet
@maminka12345 baby bodaj by ste mali pravdu, ja vám nechcem brať ilúzie ale ja mávam všetky ,,príznaky" každý mes. a nič... ☹

simonezet
17. apr 2016

@maminka12345 tiez mi vysiel negativne 10 den po. Zevraj kto si pocka ten sa docka.....

veronika1603
17. apr 2016

@simonezet veru aj ja som to tak mavala.byvali mesiace ze by som ruku dala do ohna ze som tehu a nebola som.vzdy po ovu ma boleli prsa jeden mesiac.nic vobec nic.tak som dúfala ze je zas nieco ine a urcite to uz vyslo a zasa nic.takto to bolo kazdy mesiac asi pol roka.stale sa udialo nieco ci mi dalo nadej a nikdy nic...ale nehovorim u teba to moze byt....kludne.prajem ti to a drzim palceky

renimac
17. apr 2016

@simonezet a aky test si robila? Myslim znacku...

aluska2999
17. apr 2016

Ahojte žienky mne je zase tak smutno včera sa narodilo moje krsniatko Alexandra je krásna a veliká a veľmi ľúto mi došlo že ja som môjho drobceka stratila :'( strasne to je na psychiku a ešte keď nemáte podporu ani od muža iba výčitky že vo mne je porucha preto som potratila :'( miestami si ozaj pripadam že to bolo kvôli mne a bojím sa toho :'(

simonezet
17. apr 2016

@renimac pepino Dmka

emakiki
17. apr 2016

@aluska2999 ako ti toto môže muž vyčítať? Aj keby to bola pravda, je to od neho hrozne sebecké a hnusné... ☹

maminka12345
17. apr 2016

@aluska2999 nie chyba nieje v tebe to tak malo byt musis prejst cez toto obdobie a budes mat babatko nebojlaj a tomu tvojmu napluj do ksichtu ked toto povedal poznam to neboj hlavme klud a drz sa😉

senselinka
17. apr 2016

@aluska2999 je mi veľmi ľúto, čo sa ti stalo, ja som tri dni po kyrete v 12tt a prisla som o babo piatykrát, viem, aké je to ťažké...
Ale veľmi úprimne ti poviem, že to, ako sa tvoj muž prejavil na začiatku tehotenstva a aj to, ako sa sprava teraz, svedčí len o tom, že od tohto chlapa treba utekat veľmi rýchlo preč!!! Takto sa nespráva milujúci partner a neviem, či ťa vôbec aspon trochu lubi ☹
Ak sa chceš celý život trapit, ostan s nim, ale rataj s tym, že ťa bude ponižovať celý život, v ničom ta nepodrzi a obviňovať ta bude zo všetkého zlého.

Ono sa to teraz asi nepočúva moc dobre, ale si mladá baba, zameraj sa na nejaky cas na seba a malu, neries mužov a neskôr k sebe pusti len niekoho, kto vás obe bude naozaj ľúbiť.

Možno babatko odislo práve preto, lebo sa zľaklo, že jeho tatinko ho vlastne nechce... Lebo ak si dobre pamätám, na začiatku sa ako tesiaci otecko moc netváril.

kakatulik
17. apr 2016

@aluska2999 prosiiim?...a ty si este s niiim?..akoze sory? Zober nohy na plecia a okamzite,ale okamzite bez jedinej slzy sa ho zbav.Ja som sa cudovala ked si s nim chcela otehotehotnie...a potom tie reakcie pri tehu....fakt si nekaz zivot.@senselinka ma pravdu.Vsetky prsty hore...teda vlastne dole....si predtav ze ti bude cely zivot robit vycitky a za vsetko.Aj ked tepla voda nepojde.Vies je mi luto ze si prisla o babo,ale asi to tak muselo byt,aby si nemala zu ziadny dovod s nim zostat. 😉 cmuki