@veronika1603 moja mne sa tento cyklus nejak zblaznil asi po tej operacii no nechcela som merat BT ale robila som ovu testy od13 dc do 17Dc no ovu nezachytili tak som začala merat BT od 15Dc že či bola ovu a od 15Dc teploty do dnes 21dc takto 36,8 36,8 36,8 36,8 36,8 36,9 36,7 dnes, no ten 36,9 to som merala o dve a pol hod skor lebo som išla do prace a BT 36,7 tak som len prirátala +0,2 neviem čo by bola ovu len teraz??Rano ma trocha bolelo podbruško asi vaječníky tak uvidím zajtra na BT.
Ahojte baby.tak dnes som bola na gynde...duch na teste sa stratil tak tomu nerozumiem 😒 stvrtok-piatok cakam mrchu a dr. nasadil clostyl na 2 mes. Tak uz len cakat znova ci to pomoze 😊 treba verit! 😉
@lenkastar a ako dlho sa snazite??
pocula si o prstovej metode otehotnenia??
@lilianka414 snazime sa cca 7 mes. No veru o takej metode som nepocula 😊
@lenkastar nech sa paci...
http://zena.atlas.sk/prstova-metoda-pomoze-k-ba...
@lilianka414 ja umrem... 🙂 tento cyklus som to urobila, bez toho aby som vedela, že je to nejaká metóda... 😀
@emakiki a podarilo sa?
@lilianka414 neviem 😉
@butterfly333 uz chodis do prace?
@kakatulik bola som včera lebo mi skončila ročná pnka no bola som na krv a prehliadku teraz čerpám dovolenku a čakám ako sa vyjadrí závodna dr.či mi daju vypoved .
@butterfly333 ahaa,no ale aj tak tam nechces byt ci?
@butterfly333 moja no to mi pripada jak som ti uz pisala tak poovulacne ...ale teda dost vysoke mas teploty.sak skus merat este a uvidis..clovek sa chce aj navsetko vyprdnut ze nech to dojde samo ale zas aj yreba sa sledovať aby si zas ovu neprepasla.
@veronika1603 ved áno tie 36,8 mávam poovulačne no dnes rano som vstala a že 36,7 😕 a po ovu mávam 36,8-37,2 dnes som 21Dc uvidím aká bude zajtra Bt.
@kakatulik no robota je super no mne daju isto vypoved zo zdr,dovodov lebo ma tá noha bolí stale aj koleno nevydržím dlho stát tak neviem.
Ahojte, chcem sa pripájať aj ja.Aj ja som v tom a vobec sme to nečakali že to tak rýchlo a na prvý raz.Nebojte sa raz to príde. 🙂
Tak mi sme už druhý mesiac bez výsledku 😕😔 a myslela som si ze to bude lahke 😊
Hmmm.....
baby čawte, potrebujem poradiť ohľadom ovulky...nerobím si testy, niet na to čas, ale včera som bola 11 DC a straaaašne ale strašne som mala bolesti v podbrušku až kŕče len na jednej strane..myslím, že to bola ovulka, lebo som mala aj hlien, ale ešte takto strašne ma to teda nebolelo...dve hodiny som sa v robote nevedela pohnúť..ako nejaké kontrakcie..po dvoch hodkách to zrazu prestalo..trošku sa bojím či som nemala cystu...ako by som to zistila?...čím je vlastne zapríčinená bolesť pri ovulke? díky
inak červená u mňa býva tak cca 7 dní, takže včera som to bola 4. deň od skončenia menzesu..nie je to na ovulku skoro?
@simonezet ahoj co nove?aj dnes si testovala?a co manzel?
@veronika1603 ahoj mne dnes bt vstúpla včera36,7 dnes 37,0 tak neviem čo bola ešte len teraz ovu??
@butterfly333 nooo to tazko.moze byt.podla toho ci si mala aj hlien..ale kludne mohla byt.snazili ste sa tak uvidis.
@veronika1603 no práve že ten natahovací hlien som mala na 13DC a dnes som 22Dc ked som skušala nakrčku tak taky ako telove mlieko tak neviem,dnes by mali byt konečne výsledky z histologie dufam že budu a pojdem sa obj ku gyn,
@butterfly333 no drzim palce...mozno sa zadarilo ked je teplota tak vysoko a ovu bola asi 13-15dc.skor je dôležitý ten hlien.podla mna.nevieme aka bola teplota predtym ale teraz je slubna...uvidime

Baby počuli ste už o Prstovej metode Otehotnenia??