icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

simonezet
22. apr 2016

@butterfly333 melatonín je voľno predajný. Telo si ho dokáže vyprodukovať v dostatočnej miere samé. Je to hormón. Neodporúča s av tehotenstve, ak by si bola tehotná, radšej by som to na tvojom mieste neužívala

zlatarybka29
22. apr 2016

Zenusky tak ja vas opustam z tadeto 🙂 nakoniec saa to do maja podarilo 🙂 tesim sa na moje male jamajciatko snad bude vsetko v pohode 🙂

simonezet
22. apr 2016

@zlatarybka29 máš manžela Jamajčana? To by ma zaujímali tie mena 🙂 To môže byť inšpiratívne. Gratulujem 🙂

butterfly333
22. apr 2016

@simonezet dakujem zatial prave že nie som tehotná no čítala som teraz tu na mk že sa má brat v kombinacii s inozitolom ten melatonin,ale v akom množstve neviem ,dnes som zatial 24Dc počkám na ms a niečko skusim kupti na tie vajíčka.

zlatarybka29
22. apr 2016

Niesme manzelia :D a mena este vybrate nemame 🙂 priezvisko je williams :D tak si robim srandu ze baba bude Serena Williams a ak chlapec tak Pharel williams :D nie zartujem pravdaze 🙂 vzdy som chcela Klaru tak uvidim ci si to vydobijem 🙂 zatial chlapca mame Keyton Uvidime casu a casu este mam 🙂
@simonezet

butterfly333
22. apr 2016

@zlatarybka29 Super gratulujeem, 😉

leelloo
22. apr 2016

@butterfly333 nie je na predpis, da sa kupit v lekarni. Drzim palce 🙂

simonezet
22. apr 2016

@butterfly333
@butterfly333 Ja tiež som začala užívať rôzne vitamíny, ale v 1. trimestri som sa dočítala, vraj to veľmi lekári neodporúčajuú tak neviem. Najviac by som chcela kolostrum, ale info o tom, sú aj kladné aj negatívne tak neviem.
Ak otehotnies, tak potom ten melatonin zvaz. Ja som uzivla volakedy od walmarku a bol celkom dobry

butterfly333
22. apr 2016

@simonezet ved ked sa podarí že by som bola tehu tak ten melatonin brat nebudem

zuzka2208
22. apr 2016

@butterfly333 ved ja to chapem prechadzame tym istym 😉 a ani nechcem aby si to brala v zlom len som zacala nad tym rozmyslat kde moze byt problem ked vyzera ze je vsetko ok 😉 ja som mala konecne teraz dobre vysledky v lubochni tak som si povedala ze kaslem na to lebo ma to strasne unavuje a ak nic tak niekedy v lete pojdeme do brna.

butterfly333
22. apr 2016

@zuzka2208 pojdete na umelé??

zuzka2208
22. apr 2016

@butterfly333 asi ano pojdeme sa poradit a uvidime ake budeme mat moznosti 😊 ved v podstate aj u mna je uz teraz vsetko v poriadku takze by to malo ist 😉 a teba az teraz poslali na hematologiu?

zuzka2208
22. apr 2016

@matilda72 jeeej tak to vyslo 👏👍🏻 to je supeeeer tesim sa s tebou 😉 tak to pozitivne myslenie naozaj nie je na skodu 😝

butterfly333
22. apr 2016

@zuzka2208 ano až teraz mi gyn kázal že mám íst.

lenkastar
22. apr 2016

No nech sa divam ako sa divam...tak cakam na mrchu asi 😐

july_pk
22. apr 2016

@lenkastar skus ráno, mne sa zdá že by tam niečo mohlo byť...

lenkastar
22. apr 2016

@july_pk ten kraj je taky naruzovely z boku no neviem.uvidime... 😉

july_pk
22. apr 2016

@lenkastar urob ráno a daj sem foto
Budem držať palce 😉

martinaj
22. apr 2016

@lenkastar kolkaty dpo si? 😊

lenkastar
22. apr 2016

@martinaj fuuuu 16DPO 😖

martinaj
22. apr 2016

@lenkastar ja netusim kedy, kedze nemam potvrdenu ovulu....😩 uz len cakat a cakat.....

emakiki
22. apr 2016

@lenkastar ahoj ja som mala včera 16DPO a mala som poobede peknú slabu čiarku a robila som si dnes ráno a bola slabšia ako včera poobede a dnes poobede bol ozaj len duch... Neviem čo si mám o tom mysliet, tiež skusim ešte ráno, ale asi z toho nic nebude... ☹ aj keď MS mi mešká cca 3 dni... ☹

lenkastar
22. apr 2016

@emakiki ahoj.no ja som mala ducha minuly tyzden 3-4 dni.ale len rano ho bolo pekne vidiet...a potom zmizol 😒 preto cakam tak na mrchu, az viem na com som.ci to nieco znamenalo 😊

matilda72
22. apr 2016

@zuzka2208 no mojka ja len ovládam teoriu a tá prax trochu pokrivkáva ale verím, že teraz to dopadne dobre no len ma trošku hnevá že nič necítim 😀 necítim sa ako tehotná. jedine čo mám tak mám už teraz brucho ako vo 4 mesiaci 😀 no takže nechcem ešte predbiehať nikomu sme to ešte nepovedali no takže tak mešká mi to len cca 6 deň tak uvidíme inak ako to mám rátať ms mala prísť v nedelu takže dnes je to 5 alebo 6??? ktohovie 😀 😀 ale pozit. myslenie ozaj robí zázraky a ešte som sa modlila k sv. marte a k sv. dominkovi a nosím aj jeho pásik tak verím, že oni nám pomohli a ešte dalej budú pomáhať nech to dotiahneme 😀

emakiki
22. apr 2016

@lenkastar no ved toto ani ja neviem čo si mám myslieť a pred chvilkou som vyvracala večeru, ja mávam skôr večerné nevoľnosti aj pri prvej to tak bolo... Normalne sa bojim ráno sj ten test urobiť ☹ je pravda že dnes som mala iný test pepino a vcera woman secret... Ale nechce sa mi veriť že pepino by mi neukazal aj keď to bolo z poobedneho mocu... Mám na ňom iba ducha...

matilda72
22. apr 2016

@emakiki tak hádam nevolnosť je dobré znamenia a možno hcg stúpa pomaličky ani ja nevidím nejaké zázraky na testoch že by nejako tmavli neboj pomodli sa aj ja sa za teba pomodlím a hlavne žiadny stres to nepomôže ani tebe ani tomu maličkému 😀

emakiki
22. apr 2016

@matilda72 dakujem si zlata ale ja sa nemodlim neverím na to, talze by mi to určite nepomohlo... 🙂 no stále dúfam... Uvidíme zajtra...

matilda72
22. apr 2016

@emakiki nevadí ale ja verím, 😀 tak pošlem jednu prosbičku aj za teba 😀 😀 hlavne bud v klude a čo má prísť príde, viem že sa to ľahko píše horšie sa to robí 😉

emakiki
22. apr 2016

@matilda72 dakujem, aj za srdiecko 🙂 áno snažím sa na to nemysliet ale nejde to... Ved vies... Aj hlava má hrozne bolí a mam pocit ako by som mala teplotu...

matilda72
22. apr 2016

@emakiki tak blbo som sa cítila aj ja dnes, a mna k tomu ešte stále nafukuje mám pocit, že o chvíľku doletím čokoľvek zjem tak ... som ako lopta ak to pôjde takto dalej tak budem mať väčšie brucho ako švagrina čo minn v 5 mesiaci 😀 to veľmi dobre poznám,že neuvažuj nad hlúpostimi to sa ľahko povie ale dnes som si povedala, že ako náhle ma napadne blosť tak si začnem hovoriť veci spojené z dieťatko a tehotenstvom napr,. čo ak .... radšej to nebudem písať tak si poviem kočík, cumlík, bábatko alebo jeho meno 😀 a hned začnem byť kludnejšia možno je to blbosť ale pomáha to 😀