@matilda72 môžem vedieť čo je to za modlitbu?
@aluska2999 našla som ju tu na MK a inšpirovala som sa 😀
@matilda72 9utorkov to znie super 🙂
@aluska2999 a prečo 😀 ja ked sa modlím tak sa prihováram ku všetkým ale takto pri sviečke a oficiálne len 9 utorkov 😀 😀
@emakiki tak sa neboj 😀 bude dobre uvidíš, a pozri viem, že to tu nechce počuť ani jedna aj mna z tej vety chytali mindráky. ale aspon vieš že môžeš otehotnieť. ja som bola tak ked som bola prvý krát ms meškala cca 7 dní a testy pozit. len začali slabnúť a ms prišla no ale o mesiac som bola zase v tom. kebyže nedostanem infkciu a možno upchatie cievky tak máme doma malú princeznú ale to som chcela neboj určite to vyjde ak nie teraz tak čoskoro. musíš myslieť pozit, prikazujem ti to. a nestresovať, zajtra si užiť slniečko a nemyslieť na blbosti 😉
@matilda72 zlatik,a keď si sa modlila, tam, kde sú tie bodky, si dala to, čo ťa teraz tazi? Resp.o čo prosis?
@senselinka no ja stále za to isté ale občas to obmením 😀
@matilda72 hej, len som myslela, že či si tam doplnila to svoje... Proste či sa tam niečo vôbec dopĺňa, alebo nie 😝
@senselinka hej to o čo prosíš alebo čo ťa trápi 😀
@matilda72 ahoj, no ráno som si urobila test a najprv som nemala nič tak som sa išla vyplakať späť do postele a potom som sa vrátila a je tam ciarka, je ružová ale slabá, ale je silnejšia ako co som si robila včera poobede... Som dnes 32 DC a stresujem, lebo sa mi na to zdá slabá... ☹ ale ráno som zase vracala ani mi neni dobre, spala by som, cítim sa ako keby som mala teplotu a MS nikde 🙂 tak ja neviem, som taká nijaká a bojím sa... A ty ako? Nevoľnosti?
@emakiki no mojka nevolnosti ako kedy skôr mi je len tak čudne, nafúknutá a unavená dnes som si musla ísť aj ľahnúť, no čo prerábame ten dom tak som si v jednej izbe rozložila polystyrén a musela som si zdriemnuť 😀 no ja tiež stresujem robila som si test ten istý ráno a čiarka je rovnaká ako v utorok ale mám aj testy tu z mk a tam je čiarka o trošku slabšia ale inak dosť silná tak neviem čo si mám o tom myslieť 😀 a ja som dnes cca 34Dc no a vieš všetko záleží od toho ako a kedy si ovulovala no aj a to netuším kedy to bolo. už uvažujem nad hocičím mimomater. či biochemickom som ja ale pesimista čo?? 😀
@lenkastar poznám ja som si tiež povedala, že sa budem testovať len po týždni tak ako to bolo pri prvom a v nedelu ma len tak napadlo, že čo tak to skúsiť že v pondelok to jest 18.4 mám výročie svadby, že aký krásny to bol darček a dúšika som vôbec nečakala 😀 no a dnes som si robila ten woman secret ale ten desiatkový a boli tam riadne palice no ale uvidíme na tento test neboli nejaké referencie lebo tie testy tu z mk stále im niečo chýba tak neviem ms sa nehlási ale už od včera ma tak ťahá v brušku ale len ked prudko vstanem alebo ked som bola včera dlho v záhrade tak ma bolel spodok dala som si magnezimu a prešlo to no tak uvidíme čo z toho vyjde muž mi už inak ako tehuľka nepovie, včera mal aj dlhý rozhovor z bublinkou v brušku 😀
@lenkastar a kedy si si naposledy robila test? A aký bol výsledok? Ani ja doma nič nemám aale včerajší bol pozitívny len veľmi slabý, zdá sa mi to malo na 32DC ale tak čo som čítala mali aj neskor len duchov tak dúfam, že bude vsetko OK a zajtra idem k dr. keďže som chodila na folikulometriu a dr. mi kazala prísť buď po MS alebo keď nedostanem... A musím to rýchlo zistiť kvoli štítnej žľaze aby som mohla ísť na krv, či mám všetko ok... Tak zajtra napis aký si mala test... Ja nebudem na nič čakať...

@matilda72
@emakiki no ja sa tiez modlim kazdy vecer, bez toho nezaspim. 😊 ja ziadne zmeny nebadam, teda az nato, ze by som prespala cely den.strasne som unavena.dnes som si naobed aj hodila šlofika s malou, co sa ozaj nestava. Tak budeme teda cakat a verit. ❤