@emakiki v skutočnosti su uplne rovnake s malilinkým rozdielom na tehu sa zatial necítim no uvidím ?test som robila teraz asi o 11.30h a ty si tehu?či nevieš ešte
@butterfly333 a to mas aky test?
@butterfly333 no neviem, dufam ze ano 🙂 ale je fakt že má to straší, ta slabá ciarka... ,zajtra pojdem k dr.
@emakiki to je one step ovu
@butterfly333 jaj to je ovu? Ja že tehu, preto sa čudujem... Prečo neskúsis tehu? A kedy si ovulovala a ako to vieš?
@butterfly333 ale kvôli čomu si robíš ovulacny?
@emakiki ovu som mala davno meriam si bt,
@emakiki to som len tak chcela skusit mám ich vela. 🙂
@butterfly333 sa mi zda ze aj ja som raz pred mrchu mala silny ovu test a nic...bodaj by to bol v tvojom pripade opak..ked robis ovu na zistenie tehu tak treba z ranneho mocu.
Ahojte je tu nejaká žienka ešte čo čaká po potrate kým sa dá všetko do poriadku či som tu sama ☹
@butterfly333 aha, no videla som už pozitívne ovu testy rovnakej intenzity ako tehu... Ale týmto by som sa neriadili, môže to byť hocičo...
@aluska2999 Ahoj, ja som prišla o bábo na konci decembra...a pravdupovediac už by sme aj chceli...
@butterfly333 jeeej..u teba to vypada nadejne🙂len tak som sem pozrela a len ma tak pichlo pri srdci,že mas pozitivny test,ale som potom citala ďaľšie príspevky,tak som zistila,že to je ovu test🙂kolky dc si??
@aluska2999 ja som po kyrete 10 den, ale keďže to už bol 5 potrat plus vek a bola som už 12 tt, cakam aspon do júna. Teraz beriem vitamíny, planujem 28 dňový detox a tak. A potom ideme znovu do toho
@senselinka to nemyslíš vážne?! Čo sa stalo?
@korytnacka1981 tak to keby niekto vedel... Este aj primár bol v šoku, liečba na 200% podchytena... Este v 9tt všetko OK, babo este vacsie o 5 dni a poradňa v 12tt uz bez srdiečka... Zbytocne polemizovať, stalo sa... Ideme ďalej, asi už rovno na IUI
@maminka12345 ano/ vidím ducha 😉
baby robim si ovu testy dnes je na 100% pozitivny co to vlastne znamena ze ovu uz bola? alebo este len bude? kedy je teda najlepsie sexovat? 😉
@emakiki sak to vidim aj ja ale este dost slaba som dnes 15 DPO nemala by byt uz silnejsia?
@maminka12345 ja som mala tiež ducha 16 DPO, uvidíme čo z toho bude, ale tiež sa mi to zdá málo 🙂
@maminka12345 podla toho ci je ciarka ruzova ale je tam nieco
@butterfly333 kolky den cyklu si ? vyzera to tak ze ovulujeme spolu 😀

@butterfly333 no to sú poriadne palice na 26DC ja som 33 a vcera len slabulinka ciarocka...