@matilda72 v prvom rade ti držím palce.Mne sa stalo vo februari že menzes som nedostala,prsia ma boleli,kovovú chuť som mala v ústach,potom som už aj zvracala.Proste mne menzes meškal 13dní.Nakoniec mi prišiel až v marci.
@mia295 a si tehu??
@eliska1986 tak ja dúfam, že si to nenahováram ale tak testy sú pozitívne 😀 no mna nebolí nič občas mi príde nevoľno ale to nie je nič zlé 😀 a som unavená 😀 len by som spala sa normálne teším ked nasadnem na autobus a šup domov 😀 do postieľky
@matilda72 Snaž sa čo najviac odychovať,dopraj si vela vitamínikov z ovocia a zeleninky,rozne šťavičky,včelia materská kašička ti pomôže tiež a vela čerstveho vzduchu🙂
@butterfly333 nie, hovorím že na druhý deň došla mrcha 🙂
@eliska1986 no chvalabohu nemám ťažkú robotu som začínajúca účtovníčka ale mám to mimo bydlisko takže trošku cestujem 😀 ved prídem domov a už len oddychujem 😀 mám doma len včelie pelové gulky ?? tak neviem no džúsiky popíjam a ovocie tiež len dnes som zabudla 😀 ale dakujem za radu 😀
@butterfly333 cau ovu testami ak zistujes tehu to sa ma robit z ranneho? Ja som vcera skusila posledny ovu ale vecer o 19.00 a negativ. Dnes maju dojst kramy a nic. Doma samoze uz ani testika 😂 buduci piatok laparka, dufam ze stihnem dovtedy dokramit ak nic. Tento mesiac sa ale tehotno necitim.
@dejna20 ja som tak citala ze ked ovu zistujes tehu tak treba rano najkoncentovanejsi moc treba..
@veronika1603 hmm tak som ho minule zbytocne 😂😂😂
@dejna20 no vraj sa to má robit z ranneho ak sa tehu zistuje ovu testom no ja som ho skušala len tak lebo mi prave prišli a bol skoro pozitívny.a to som ho robila o 11,30h tak nechápem prečo bolo pozit ked ovu som už davno mala no asi to po tej laparke šarapatí ale BT mám stale vysoko a doms 4-5dni.
Babenky, ja som 10DPO a ms ocakavam za 3 dni 🙂 Ak pride, tak som to nestihla a mozeme zakladat novu skupinu :D
@petulik1991 asi tak no čo už ved nas je dost sa pridáme
Baby zle je, začala som krvacat, síce slabo ale predsa... Je mi smutno... ☹ ale cítim, že to nevyšlo... Uz asi nechcem druhé babatko...
Ženusky prosím mám pár otázok budem vďačná ak mi nikto poradí.
Ode o to že celí deň sa cítim akoby mi mal prísť menzes,ale ten očkávam o 9 dní. Posledný som mala od 6.4 do 12.4 takže moja otázka znenie je možne,že mi príde tak skoro? Cyklus mám 28 dňový. Nechcem vyzerať ako hlúpa,ale fakt celí deň mi je tak aj kríže ma dosť bolia a strašná zima mi je.Môže ma podbrušie bolieť napr aj od počasia?Som po cisárskom no to bolo pred vyšše 2 rokom. Tak ja neviem. Ďakujem pekne za nejaký názor.
@emakiki Ja si tento cyklus robievam Pepino testy 🙂 Co som citala, tak silnie pomalsie ako ine testy. Ja som si dnes robila pepino 10 IU a taky iny 20 IU, na oboch mi nieco ukazalo, ale divne mi je, ze na tom 20tkovom teste viac.
@petulik1991 mne slabnu a dokonca som práve začala krvácať... ☹
@emakiki Krvacas silno?
@petulik1991 nie silno, slabo skôr ružovo ale už bolo na papieri aj krvavé... Aj ma boli brucho...
@butterfly333 ak mas bt stale dost vysoku tak by si mohla byt tehotna tak testuj dalej 😉

@matilda72 ale sliznica byva vysoka aj pred MS tak s tym by mi asi nic nepovedala...