icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

matilda72
3. jan 2016

@nataliuska to vôbec nevadí, ani ja si ich nerobím pravidelne :D stále zabúdam. minulý mesiac ovu prišla a tento mesiac sa jej ako si nechce, ale radšej nech mám teraz anovulačný cyklus ako v marci ked sa budeme snažiť naplno 😀 😀

maja367
3. jan 2016

@denidi ano 😉

maja367
3. jan 2016

@marianandidi ahoj ako ti je ?? bolest troska ustupila ??? mna dnes neskutocne boleli bradavky .. az mi vystrekovala bolest hned som sedela v pozore .. :/ nikdy ma takto neboleli ...

lentilka46
3. jan 2016

ahojte baby, pridávam sa k vám 🙂

nataliuska
3. jan 2016

@lentilka46 vitaj, ja som tu tiez len odvcera 🙂

nataliuska
3. jan 2016

@matilda72 A preco prave marec? Chcete Vianocne babo?

lentilka46
3. jan 2016

@nataliuska ďakujem 🙂 my by sme chceli byť takto o rok už traja, tak dúfam, že tento mesiac prišla mrcha poslednýkrát v tomto roku 🙂

pepka123
3. jan 2016

@lentilka46 ja presne dúfam že tiež je to posledný mesiac a bud už nepríde 😉

nataliuska
3. jan 2016

@lentilka46 Drzim palce ;).. My by sme radi byt 4ria 🙂 A to ste teraz zacali?

denidi
3. jan 2016

@maja367 dakujeeeem 🙂 🙂 🙂

lentilka46
3. jan 2016

@pepka123 a @nataliuska držím palce aj ja vám obom 🙂 my ssme sa zatiaľ nemohli snažiť, máme svadbu v apríli, tak aby nebolo veľké bruško, ale povedali sme si, že keď sa podarí od januára, tak to už vadiť nebude 🙂 tak ideme tento mesiac naplno dotoho 🙂 zdraví sme obaja, akurát ja mám trošku štítnu žľazu lenivú, ale myslím pozitívne a podarí sa to! 🙂 🙂

nataliuska
3. jan 2016

@lentilka46 no my sme sa najprv snazili, potom sme zacali riesit svadbu a nakoniec som sa vydavala v 2 mesiaci.. Tak drzim palec ;)

pepka123
3. jan 2016

@lentilka46 tak teda držím palce nám obom.My sme to skúsili iba v decembri 3x takže od januára už nebudeme šetriť spermiami 😀 a hádam vo februári budeme už v "tom" 😉

nataliuska
3. jan 2016

@pepka123 Aj ja drzim palce.. Na prve sme cakali 9 mesiacov.. Vy ako?

pepka123
3. jan 2016

@nataliuska pdobne 😉 no my na prvé 4 mesiace... dúfam že u druhého to bude skôr a vy už ste sa začali snažiť o druhé? Alebo len začínate? 🙂

maja367
3. jan 2016

@denidi nemas začo 🙂

nataliuska
3. jan 2016

@pepka123 no my od sestonedelia nedavame pozor.. Ale kedze kramy neprichadzali kvoli kojeniu asi pred mesiacom a pol som odstavila.. Pak prisli prve a zajtra by mali dalsie.. Teda podla stareho cyklu, ale vraj sa to moze menit 🙂

pepka123
3. jan 2016

@nataliuska mne zajtra končia kramy mm ide na PN tak ideme na plno nato 😀 tak som zvedavá 🙂

marianandidi
3. jan 2016

@maja367 neustupila...spim v podprsenke tak sa aspon drzim pri zivote..zajtra idem k dr.. som zvedava..do toho vsetkeho ma zacali svrbiet..stale chodim na wc..ani tolko tekutin neprijmem kolko ich moje telo opusti.. :/

matilda72
4. jan 2016

@marianandidi možno to bude aj dobrá správa :D mňa tak neskutočne boleli prsia, že som myslela, že mi do nich niekto boxoval celú noc, podprada bola moja záchrana ale na WC som začala chodiť tak často len v 3 mesiaci ale každá žena je iná :D 😀

marianandidi
4. jan 2016

@matilda72 no uvidim

maja367
4. jan 2016

@marianandidi ja akurát sedím u lekára. Išla som na lačno ale je tu strašne veľa ľudí... Daj vedieť ako si dopadla ty. Možno to bude dobrá správa 🙂

petkazh
4. jan 2016

@butterfly333 aj ja beriem presne taku istu 🙂

ninkapralinka
4. jan 2016

AHojte tak ja cakam mrchu v sobotu dufam ze nepride aj ked na Silvestra som pila tak neviem ci by to bolo dobre---beriem Inofolic a dufam ze coskoro budem tehulka 🙂

123tana123
4. jan 2016

Ahojte babuľky snažíme sa aj my, no chodíme do heliosu kvôli môjmu zdrav. stavu, kúpila som si aj Inofolic (na odporúčanie doktorky) + beriem duphaston a clostilbegyt .... Držím Vám silno palčeky 🙂

denidi
4. jan 2016

@ninkapralinka
@123tana123 ahojte dievcence,drzime si teda vsetky silno prstiky a tento rok je nas 😉 ako dlho sa snazilkujete?

scarlett111
4. jan 2016

Ahojte, neviete co su fosfolidove protilatky? Dakujem 🙂

ninkapralinka
4. jan 2016

@denidi my sa snazime zatial len kratucko toto je druhy mesiac 🙂

123tana123
4. jan 2016

teraz je to 3 mesiac, no pred tým som sa s ex snažila rok a nepodarilo sa, preto som teraz išla hneď ku doktorke a verím že sa nám čím skôr podarí

salmas
4. jan 2016

Kočky pridávam sa aj ja. Snažíme sa od mája, v októbri som bola na laparke kvôli endometrioze. Som dúfala, že po nej sa zadarí hneď. Podľa ovu testov som od vtedy však nemala ovulku, takže celé zle. Ale aj tak verím, že do mája sa určite podarí. Držím palce aj vám ostatným