icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

renimac
3. máj 2016

@matilda72 tutu mutu bolo vcera rano o 7ej, to uz asi nebude z toho, ci? 😀

veronika1603
3. máj 2016

@matilda72 ja mam stale nejake tlaky a bolesti v podrbrusku ale to len take mierne.myslim ze je to normalne..

butterfly333
3. máj 2016

@renimac aj ja chcem taký hlien ja mávam máličko 😒

matilda72
3. máj 2016

@renimac no mojka kľudne môže byť ja som sa tiež raz takto čudovala a tiež som to tu písala na mk. lebo som sa čudovala ale krpci sa asi trošku zdržali 😀 nuž bolo mi dobre a teplúčko. a možno to je ešte ovu hlien, máš istotu že ovu bola pred dvoma dnami??

renimac
3. máj 2016

@butterfly333 normalne mam aj ja malo, ale dnes som ostala zaskocena. Mala som taky den pred ovu a teraz dva dni po nej. Cele divne.

matilda72
3. máj 2016

@veronika1603 no to dúfam, zatiaľ som to mala tak týžden po tom ako mi to meškalo. no nebolo to nič hrozné len taký tlak cca 5 min a potom to ustalo tak verím, že drobec sa zabýval a rastie do krásy 😀

renimac
3. máj 2016

@matilda72 meriam si teplotu rok a pol a stale je rovnaky priebeh a vyvoj teplot. Takze ak sa po MMT nieco nezmenilo, tak bola urcite v nedelu.

veronika1603
3. máj 2016

@matilda72 urcite...a kedy ides na poradnu?

matilda72
3. máj 2016

@renimac hm kto vie ja som mmt nemala ale mne sa tiež po potrate sa veľa zmenilo aj ovu, aj priebeh ms, aj pms všetko bolo úplne iné. tak kto vie??? možno je to len dozvuk a nekukla si niekde na nete či o tom nepíšu

matilda72
3. máj 2016

@veronika1603 no na poradnu ešte máme čas ale na budúci týžden vo štvrtok to by mal byť prebiehajúci 8 tt tak idem len na sono či žubrienka rastie a či bije srdiečko

renimac
3. máj 2016

@matilda72 kukala a su dve moznosti, teda podla netu:
1. Hapruje estrogen
2. Niektore zeny maju zevraj plodny hlien este dva dni po ovu. Dufajme, ze toto je moj pripad 😉.

matilda72
3. máj 2016

@renimac takže určite je to 2 nič iné 😀 na úpravu hormonov je aj alchemilka alebo homeopatika ale aj tak si myslím, že je to skôr možnosť 2 plus pozostatky z tutu mutu 😎

renimac
3. máj 2016

@matilda72 predtym som mala hormonalny profil super, ale po MMT mi nerobili, tak neviem. Ale budem radsej verit moznosti cislo 2 😀.

matilda72
3. máj 2016

@renimac to jednoznačne tak ked si taká plodná tak aj dnes treba skočiť na vec a poistiť 😀 nám ked sa teraz podarilo sme boli ako fredky a predtým len tak aby sa nepovedalo a nič. tak skús možno tento mesiac motyka vystrelí 😵

renimac
3. máj 2016

@matilda72 urcite, vecer muza znasilnim 😀... My sme boli tento cyklus tiez ako fredky, tak dufajme, ze Ta budem nasledovat 😉. Inak zahajujem protestnu sexualnu "hladovku" 😀.

darka252
3. máj 2016

Caute baby ako ste spali? 😀 No ja vam poviem ze dnes sa citim hrozne neviem ci je to PMS alebo "nieco ine" 🙂 od rana mam prsia ako 2 velke modriny- take su bolave na dotyk. Boli ma asi kazda kost v tele, krize neskutocne! Mierne pichanie v podbrusku ani popri tom nevnimam. Citim ako by som mala neskutocnu chripku akurat ze mi z nosa netecie. Mm vravel ze vyzeram akoby som tahala 24ku. Takyto PMS som este nemala, to sa na mna nepodoba ☹ Rano mi znova o nieco stupla bazalka. Este aj manzelik rano v posteli zacal dobiedzat 😖 poviem vam bol to najhorsi sex doposial... ale co pre manzela nespravis co? 😀 😀 😀 a nakoniec ... sory za uprimnost... ked som sla po sexe na WC tak na "spermijkach" som mala take jemne krvave vlasocnice, co som tiez nikdy nepozorovala. Ked ma prist mrcha nech uz je tu lebo umriem ☹ ☹ ☹ pekny dnik babiky

veronika1603
3. máj 2016

@matilda72 no tak super držím palce nic sa neboj.bude dobre ..ja idem teraz vo stvrtok budem 8+5 sa tesim strasne

matilda72
3. máj 2016

@renimac no tak to by si hádam mužíkovi neurobila 😵 ved by sa zbláznil

tinka881
autor
3. máj 2016

@renimac mozem sa opytat?ty si nieco aj citila,ze to nie je ok,ze to moze byt mmt?myslim krce,spinenie alebo tak

martinaj
3. máj 2016

@renimac ty to das, teda mozno ste to uz dali a ja to dam za 10 dni 😊 a potom, kedze na poradne budeme chodit na jedno miesto, budeme chodit potom niejde na cajik a koaaaac 😁

matilda72
3. máj 2016

@veronika1603 tak to by ste mali dostať pomaly aj tehotenskú knižku 😉 😉 držím palce. ja sa tiež aj teším na budúci týžden ale sa aj trochu bojím 😒

renimac
3. máj 2016

@darka252 a mozno si tehu? 😉

renimac
3. máj 2016

@martinaj jeziiiis, to by bolo uzasneeeee 😉

renimac
3. máj 2016

@matilda72 ale za pokus to stoji 😀

renimac
3. máj 2016

@tinka881 no citila... Najskor zacali krce do brucha, ale fakt, ze hrozne. Potom uplne prestali. A asi tyzden po meskani som zacala spinit- vyslovene hnedu krv, ale len ked som isla na WC, inak nic. No a ked na UZV nic nevideli, bolo uz takmer jasne, ze je to mmt. Lebo hCG som mala vysoke, akurat nerastlo spravne. Neboj, tvoj pripad to urcite nie je 😉.

matilda72
3. máj 2016

@renimac no takže aby to vyšlo lebo budeš mať doma nevrlé zviera 😀 😀

darka252
3. máj 2016

@renimac no ak to znaci tehu tak tu bolest budem s radostou znasat... dnes som 10dpo testovat este nechcem.

renimac
3. máj 2016

@matilda72 aspon bude potom o to lepsie tutu mutu 😀 😀 😀

renimac
3. máj 2016

@darka252 ja ked som bola vo februari tehu, mala som uplne rovnake priznaky, okrem tych prs... Tie ma praveze prvy krat neboleli 😉. Skus testik.

matilda72
3. máj 2016

@renimac no tak je možné, mne toto robí občas môj chlap 😀 😀 a nebudem klamať stojí to potom zato 😀 😀