@matilda72 ja mam stale nejake tlaky a bolesti v podrbrusku ale to len take mierne.myslim ze je to normalne..
@renimac aj ja chcem taký hlien ja mávam máličko 😒
@butterfly333 normalne mam aj ja malo, ale dnes som ostala zaskocena. Mala som taky den pred ovu a teraz dva dni po nej. Cele divne.
@veronika1603 no to dúfam, zatiaľ som to mala tak týžden po tom ako mi to meškalo. no nebolo to nič hrozné len taký tlak cca 5 min a potom to ustalo tak verím, že drobec sa zabýval a rastie do krásy 😀
@matilda72 urcite...a kedy ides na poradnu?
@veronika1603 no na poradnu ešte máme čas ale na budúci týžden vo štvrtok to by mal byť prebiehajúci 8 tt tak idem len na sono či žubrienka rastie a či bije srdiečko
Caute baby ako ste spali? 😀 No ja vam poviem ze dnes sa citim hrozne neviem ci je to PMS alebo "nieco ine" 🙂 od rana mam prsia ako 2 velke modriny- take su bolave na dotyk. Boli ma asi kazda kost v tele, krize neskutocne! Mierne pichanie v podbrusku ani popri tom nevnimam. Citim ako by som mala neskutocnu chripku akurat ze mi z nosa netecie. Mm vravel ze vyzeram akoby som tahala 24ku. Takyto PMS som este nemala, to sa na mna nepodoba ☹ Rano mi znova o nieco stupla bazalka. Este aj manzelik rano v posteli zacal dobiedzat 😖 poviem vam bol to najhorsi sex doposial... ale co pre manzela nespravis co? 😀 😀 😀 a nakoniec ... sory za uprimnost... ked som sla po sexe na WC tak na "spermijkach" som mala take jemne krvave vlasocnice, co som tiez nikdy nepozorovala. Ked ma prist mrcha nech uz je tu lebo umriem ☹ ☹ ☹ pekny dnik babiky
@matilda72 no tak super držím palce nic sa neboj.bude dobre ..ja idem teraz vo stvrtok budem 8+5 sa tesim strasne
@veronika1603 tak to by ste mali dostať pomaly aj tehotenskú knižku 😉 😉 držím palce. ja sa tiež aj teším na budúci týžden ale sa aj trochu bojím 😒
@tinka881 no citila... Najskor zacali krce do brucha, ale fakt, ze hrozne. Potom uplne prestali. A asi tyzden po meskani som zacala spinit- vyslovene hnedu krv, ale len ked som isla na WC, inak nic. No a ked na UZV nic nevideli, bolo uz takmer jasne, ze je to mmt. Lebo hCG som mala vysoke, akurat nerastlo spravne. Neboj, tvoj pripad to urcite nie je 😉.

@matilda72 tutu mutu bolo vcera rano o 7ej, to uz asi nebude z toho, ci? 😀