icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

darka252
3. máj 2016

Baby ked tak citam ako uz niektore tehulkujete ja vam tak zdravo zavidim. Musi to byt uzasty pocit ked vies ze podsrdcom nesies nieco tak uzastne, velmi vam drzim prsteky aby bolo vsetko ok 😉 🙂 Snad sa aj nam konecne po 2r. snazenia podari

renimac
3. máj 2016

@matilda72 po takej dlhej dobe snazenia by to mozno aj pomohlo 😉. Trosku vasne ozivit.

tinka881
autor
3. máj 2016

@renimac ku gyn idem az bud.tyzden.Teraz pojde dobre pomaly tyzden.Musim nieco vymysliet,aby rychlejsie ubehol cas 🙂

martinaj
3. máj 2016

@renimac to aj u nas a snazime sa menej....

darka252
3. máj 2016

@renimac vravela som si ze pockam do konca tyzdna ale asi to nedam s mojou netrpezlivou povahou 😀 Mozno zajtra z ranneho mocu nech to ma efekt. Zajtra by mozno nejaky dusok mohol byt ze? 🙂

matilda72
3. máj 2016

@darka252 neboj určite ten správny čas ešte len príde a budeš nosiť pod srdcom to najkrajšie a najvzácnejšie a to vaše dieťatko. držím vám palce je to krásny pocit na nezaplatenie 😉

matilda72
3. máj 2016

@renimac no ved tutu mutu nie je len o plodení treba si to občas spestriť my sme klasicky išli k nám na chatu, ohen fľaša vína a teraz mám bublinku a min. rok to bolo podobné len to bolo v lete, zase pivko, grilovanie, slnenie sa, relax a ms už neprišla. občas je treba sa vrátiť tam kde sa začalo a nemyslieť na plodenie aj ked viem že sa to niekedy nedá 😉

renimac
3. máj 2016

@matilda72 po 2,5 roku sa neda, resp. ja to nedokazem 🙂. Obdivujem tie, ktore to vedia.

renimac
3. máj 2016

@darka252 ja som mala na 10DPO dusika viditelneho volnym okom 😉. Tak drzim palce 🙂.

darka252
3. máj 2016

@matilda72 vcera mi sestra oznamila ze budem na november 4- nasobna krstna mamina. Cely vecer som preplakala aj od radosti ale aj od smutku ze preco na nas stastna hviezda nezasvieti ☹ Ale ja myslim pozitivne a verim ze nas caka mala hviezdicka v nebicku 🙂

renimac
3. máj 2016

@tinka881 neboj, o tyzden uvidis malu bambulku 😉

renimac
3. máj 2016

@darka252 my sa snazime 2,5 roka a pomaly mi uz nema kto oznamit tehu, lebo vsetci maju uz dve deti 😀 😀 .... Len my ani jedno 😀.

matilda72
3. máj 2016

@renimac no my sa síce dlho nesnažíme to je pravda. ale zase nie je to často ale snažíme sa na to nemyslieť a hlavne milovať sa tak ako na začiatku ked nás nič netrápilo, užívať si jeden druhé ved na tom záleží že sa milujeme a vieme to prejaviť no a bábo je len taká čerešnička na torte 😉 😉 taký malý darček , za to že sa ľúbime

darka252
3. máj 2016

@renimac Manzel bude mat coskoro narodky tak to by bol isto darcek z ktoreho by sa rozplakal 🙂 a jeho som videla plakat iba na nasej svadbe.... dufam ze od stastia 😀 😀 😀 😀

renimac
3. máj 2016

@matilda72 hovorim, obdivujem take, ktore to vedia. Prvy rok som si to uzivala. Potom sa to zhorsovalo. Po dvoch rokoch som sex prestala mat rada, po MMT som sa ho zacala bat. Teraz je to trosku lepsie, lebo som mala dva mesiace prestavku, ale aj tak na to myslim. Hold, kazdy to prezivame inak 🙂.

renimac
3. máj 2016

@darka252 aj moj, v juni 😉. A ja 30 v maji 🙂. Tak hadam jeden z nas dostane darcek priamo z nebies 😉.

darka252
3. máj 2016

@matilda72 to si napisala super, ja beriem ze je to o laske a nie plodeni 🙂 A babo je ozaj ceresnicka 😉

matilda72
3. máj 2016

@darka252 určite treba veriť, ked nám už neostane nič ani viera potom je koniec.. určite je hore hviezdička len ešte čaká kedy bude môcť zoskočiť. pozri nebiť toho že máme z mužom malé tajomstvo neviem akoby som zvládala toto čo sa deje u nás, švagrina je tak nejako v 24tt a už sa hľadajú hračky, balkon je plný detských vecí, veľmi sa s nimi tešíme ale pripomína mi to našu maličkú, aj ked viem, že máme bublinku v brušku 😉 😉 ono ten smútok a šťastie je prirodzená vec je to naša súčasť 😉

renimac
3. máj 2016

@darka252 ja som mojho videla plakat tiez len raz.... Ked nam oznamili, ze tehu je mimomaternicove a ze mi budu musiet zobrat vajcovod ☹.

darka252
3. máj 2016

@renimac no moj uz o 2 tyzdne 🙂 uz si vybral strojcek na upravu jeho malej sexy hippsterskej bradky 🙂 rada by som oznamila- zlato nic z toho setrime na kocik 😀 😀 😀

darka252
3. máj 2016

@matilda72 ale ona ta hviezdicka len nech kludne skace neni problem ju chytit 😀 😀

matilda72
3. máj 2016

@renimac možno by vám naozaj padla vhod dovolenka, naozaj odpútať sa od všetkého naplánovať na približnú ovu a len si užívať, welnes, príroda slnko, more čokoľvek len byť spolu možno práve to potrebujete, nechcem aby si to brala ako poúčanie od baby, ktorá ani nevie a je tehotná 🙂 🙂 je to len dobrá rada. naozaj byť z mužom sama užívať si jeden druhého a na nič nemyslieť len ako ste spolu šťastní a máte sa radi. no aspon to skúsiť lebo ak bude mať zo sexíku strach alebo nechuť tak to nie je dobré akože podariť sa môže to nehovím, že nie ale aj tak pre vás dvoch by to bolo určite lepšie hlavne pre váš vzťah a váš spoločný život 😉

renimac
3. máj 2016

@matilda72 nejdem sa chvalit, ale pre pochopenie: za nase obdobie snazenia sme boli v Taliansku, Chorvatsku, Japonsku, Grecku, atd. Asi dovolenka nepomoze 😀 😀. Dakujem uprimne za snahu 😉.

darka252
3. máj 2016

@renimac myslim ze @matilda72 ma pravdu. Dovolenka nikomu zle nepadla a vam urcite iba prospeje. Tiez sme mali obdobie kedy som myslela iba na to kedy plodit. Zlatko stahuj trenky mam ovulku. Neromanticke a silene. Az mi povedal ze mu to vadi a nedokaze si to uzit ked viem ze som s nim iba pre babo a dost ho to sralo to ti poviem. A mna tiezved ho milujem. Dali sme predlzeny vikend vsetko zaplatene wellnes a tie bludy vsetky ale uprimne cely cas sme stravili v posteli 😀 😀 😀 😀 😀 od vtedy si to ozaj ze uzivam a vidim ze aj mm je kludnejsi a stastnejsi a mat pocit ze sme splodili babo pocas perfektneho milovania musi byt super 😀 😀 Tak priprav pre mm prekvapko... vyhrab nejaku sexy kosielku a odviaz sa 😉

matilda72
3. máj 2016

@renimac tak ako napísala @darka252 treba si to užiť, nám pomohlo iné prostredie a u vás ktohovie, môžeš skúsiť nejako sa nahodiť a spraviť mužíčkovi prekvapko a hlavne nedumať nad bábo ale len si užívať 😀 ale som rada že som ťa aspon trochu pobavila, to je to že každý sme iný a na každého zaberá niečo iné 😀

darka252
3. máj 2016

@renimac pozri mozno neide o to kde ste boli na dovolenke alebo ze ste boli ale ako ste to prezivali 🙂

131313
3. máj 2016

@renimac asi to nie je velmi standardne, ale ja tiez mavam, aj den-dva po ovu

butterfly333
3. máj 2016

@renimac moja možno stačí len nejaký wellnes aj ja nad tým uvažujem že niečo podnikneme.

veronika1603
3. máj 2016

@matilda72 ano hovoril ze na krv pomerame a bude aj knizka...tak drzim palce a davaj si pozor na seba 🙂

matilda72
3. máj 2016

@veronika1603 no u nás sa dáva knižka po 10 tt tak si ešte počkáme 😀 ale to nie je dôležití kedy ale že je drobec v pohode. ja sa snažím byť kľudná čo sa čudujem že som 😀 tak hádam bude všetko v úplnom poriadku, dnes prídem z práce a dám sprchu vyložím nohy a nič nerobím možno dopozerám film čo som včera dospala, pomojkám so zajačikom a pekný den je za nami. aj vy sa držte a dávajte na seba pozor a verím ako veľmi sa na toto sono tešíš ked si to predstavím teším sa aj ja a veľmi 😵