icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

july_pk
4. jan 2016

ahojte, takýto článok som práve našla 🙂 držím vám všetkým palce a vyskúšajte aj toto 😉
http://najmama.aktuality.sk/clanok/237140/setri...

abusa
4. jan 2016

Ahojte baby chcem sa spytat ci sa to stalo aj vam 🙂 tento mesiac po vysadeni duphastonu mi meskala ms soatala som az na 14 den po dobrati ale dosla :( no a mala som normalne jak kazdy mesiac 4 dni no dnes som zacala spinit a pritom som uz dva dni nemala ms :( neviete mi poradit z coho to moze byt? Tento mesiac som vysadila vsetky lieky aj clostilbegyt aj agnukaston aj duphaston len inofolik berem dalej koli PCO. Ale spinenie mimo ms som este nikdy nemala.

zoelea
4. jan 2016

Ahojte babulky, ja mám akurát plodné dni a snažíme sa tretí mesiac, je to ťažké, keď veľmi chceme a neprichádza to. Mňa osobne obklopujú samé tehuľky a dobre, že každý týždeň sa nedozviem o ďalšej známej, čo je tehotná, ja už mám normálne vtedy taký výraz na tvári, že čo sa na mňa zabudlo =D Ale hlavne musíme myslieť pozitívne, no ja sa osobne neviem držať rady, že nemysli na to, veď to sa nedá, či som z inej planéty už 🙂 Beriem aj ja kyselinu listovú a skúšam aj inofolic, vždy keď si myslím, že už sú to tie plodné dni aj sa posnažíme, potom vzápätí mam pocit, že sme premrhali šancu =D no proste už mi šibe z toho, no neviem už by sa aj tento mesiac by sa patrilo 🙂 Držím všetkým palčeky, nech nám už ten pánbožko pošle toho anjelíčka z nebička 🙂

esminka85
4. jan 2016

@zoelea presne viem o com hovoris..ja som zacala 4.mesiac..tak snad coskoro 😄

zoelea
4. jan 2016

@esminka85 neboj sa to dáme a potom budeme spoločne tehuľkovať a tešiiť sa🙂

july_pk
4. jan 2016

@zoelea
@esminka85 baby fakt platí to pravidlo nemysliet na to... My sme sa s mm snazili viac ako dva roky a nic. Jeden mesiac som bola v nemocnici kvoli mojej chorobe-nema nic spolocne s otehotnenim - potom som myslela len na to ze sa musim dat dokopy po infuzkach, raz sme sa milovali, ale tak ako kedysi... Bez toho ze by sme mysleli na dieta, len sme si uzivali ze sme znovu spolu... No a otehotnela som. Teraz som v 8tt a snad bude vsetko ok. Strasne vam drzim palceky

zoelea
4. jan 2016

@july_pk moja to si riadne dlho čakala na babätko, ale som rada veľmi aj za teba, že sa vám podarilo a prajem veľa šťastia a hlavne zdravia 🙂 veď ja si vždy na začiatku mesiaca poviem, že už na to nemyslím a potom už len surfujem na koníkovi a smútim, ale niečo na tom bude, lebo veľa ľudí to hovorí, len je to ťažké realizovať 🙂

july_pk
4. jan 2016

@zoelea to je. Mne to tiez neslo. Lebo ja som sa aj sama davala do pozície ze som si stanovila nejaký čas dokedy sa musí podariť, lebo sa mi pomaly zhorsoval zdrav stav a potrebovala som znovu nabehnut na liecbu. No keď som v novembri musela do nemocnice, potom som už rezignovala a od januára som bola s Dr dohodnutá že idem na liecbu. A hned ako sme sa nesnažili sa podarilo 😀 a fakt sme mali sex len jeden krat
No a cakali sme dlho, snad sa to aj oplatilo a babo bude ok. Dakujem

maja367
4. jan 2016

dakujem za srdiečko 🙂

butterfly333
5. jan 2016

@july_pk prave som si to prečítala no tak teraz som z toho jelen,tak mat pauzu či nie??Podla mna je najlepšiemat sex vtedy ked je chut a nie zbytočne sa stresovat a planovat aj mm su isto z toho na nervy ked možu len na povel,čo poviete baby na to.??hmmmm

kakatulik
5. jan 2016

@butterfly333 ono to treba robit tak nejak rafinovane 😀 aby bol aj vlk syty a aj baran cely...trosku postu nezaskodi...chcuuu velmi aj oni aj my a pori tom aj matrial dozrieva 😀
Tiez si myslim ze chlapi z toho maju nervy ked musia prave vtedy a nemozu prave vtedy....to plodne obdobie treba nejako ukocitovat a ten zbytok popustit uzdu. 😀

butterfly333
5. jan 2016

@kakatulik ja viem no napr pri malej ani neviem kedy som ostala tehu žiadna pauza pred pold,dnami my sme mali sex v nedelu to bolo 11DC dnes som 13Dc na 15Dc mávam pozit ovu a ovu na 16Dc tak neviem či počkat do štvrtka či dat dnes,problem je trafit sa presne no ako ??

july_pk
5. jan 2016

@butterfly333 fakt neviem, dala som to sem ako zaujimavost a mozno sa oplati to vyskusat... 🙂 drzim palce

butterfly333
5. jan 2016

@july_pk ved to len aby sa zadarilo.najlepšie je asi ked má človek chut.

july_pk
5. jan 2016

@butterfly333 to určite

kakatulik
5. jan 2016

@butterfly333 no ved to...hmmmm...ale ved 11DC-15DC to su prave 4 dni,cize to by mohlo byt akuratna pauza,alebo zajtra,to by bolo nieco medzi tym... 😀

july_pk
5. jan 2016

@butterfly333 a este k tomu tvojmu ze kedy mat sex 🙂 skusila by som teda pockat na 15DC a potom akusit to co jee v tom clanku... cize dva krat v ten den... 🙂 a to iste by som skusila aj 17DC alebo 16DC v noci

mima177
5. jan 2016

@zoelea Ahoj, tak to poznam. My sme manzelia uz tri roky a vsetci, ktori sa brali po nas, tak cakaju uz druhe. Dokonca aj ti, co sa brali teraz v jeseni uz cakaju. Ked mi vcera kamoska povedala, ze caka aj ona, tak som sa rozplakala. Od stastia, ale aj z toho, ze ja asi nebudem mat nikdy babo. A to po dietatku tuzim od svojej puberty a kolko znamych vravelo, ze deti nechcu a maju ich...Ide mi niekedy uz srdce roztrhat. Ale tak urcite to vsetko ma svoj zmysel...len musime verit. Inac, moze sa kombinovat infolic a kyselina listova spolu?

kikulka25
5. jan 2016

Ahojte 🙂 rada by som sa k Vam pridala, pokusame sa od decembra a dufam, ze do maja budu //

kikulka25
5. jan 2016

@mima177 inofolic uz obsahuje kyselinu listovu, tak brat ju este extra asi nie je potrebné. Ja beriem len inofolic, len nemam po nom menstruaciu :-/ zato uz 2 ovulacie od decembra a to neviem ako je mozne, ked medzi tym nebola MS
@kikulka25

kakatulik
5. jan 2016

@kikulka25 toto mi ani nehovor,lebo toho sa aj ja bojim ☹ ...inofolic obsahuje iba 400 mikrogramov kys.listovej,tak neviem ci to je dost.

butterfly333
5. jan 2016

@july_pk no asi to tak skusim no mali sme to tak aj predošlí cyklus a nič ja už neviem a sex aj dva krat po sebe v ten istý den,ozaj sa nám nejak nedarí trafit sa.

july_pk
5. jan 2016

@butterfly333 uvidis, podari sa 🙂

kikulka25
5. jan 2016

@kakatulik tak ja dufam, ze je to len reakcia organizmu, kym si zvykne na inofolic. Aj ty mas PCO, ci,, len'' na podporu pocatia ho beries? Myslim, ze tej listovky je tam dost a ked sa podari baby, tak asi potom zvysim jej prijem.

kakatulik
5. jan 2016

@kikulka25 nieeee,ja nemam PCO...ja len ze na podporu kvality vajicok....no ved uvidim....ja som mala vcera dostat,aj ma uz tak brucho bolelo,aj teplota klesla a nic.Zatial paniku nerobim,ved som iba 29DC a normalne mavam tak na 27-30DC,takze este pocka.Len ma mätie,ze tie príznaky ustali.

zuzicka122
5. jan 2016

Ahojte baby. Ja som dnes znova 2DC :( A k tomu ci pauzu alebo cim viac tym lepsie... mm je z toho dost na nervy ze mame "planovany sex". Aj ked sa vzdy snazim začať tak nenapadne tak vidim na nom ze je nervozny ze ti musi byt dnes a presne... a tiez poznam ten pocit ze sakra co ked sme to zmeskali... ja najťažšie znasam to kde je rozdiel medzi myslenim pozitívne a zbytočnými nadejami... snazim sa myslieť pozitívne ale ked pride MS som na nervy celý čas a neviem to prekusnut... :( asi sa fakt treba od toho trochu odosobnit...

butterfly333
5. jan 2016

@zuzicka122 ved to som aj ja dnes písala že kašlat na planovaný sex a mat ho vtedy ked je chut,my sme skušali obden a nič potom s pauzami a stále nič,mm si už pripadá že je nato aby ma le oplodnil,je to také blbé,si myslím také na sliu.

kakatulik
5. jan 2016

@butterfly333 ...lenze ty ked teraz do seba pchas tie hormony,tak to asi inak nejde.....ci? 😒

butterfly333
5. jan 2016

@kakatulik čo inak nejde,?

kakatulik
5. jan 2016

@butterfly333 no ten planovany sex som myslela 😨